Sexypose

Detta har då varit en händelserik vecka... "Började" med Påsk, träffade bl.a. Tina och Casper (lägger upp en liten bild på coolingen). I fredags (precis innan jag och Malin skulle till polisen) hittade vi Malins cykel fint placad i skogskanten utanför Campus... hmm... undrar hur den hamnat där. Den första Malin ställde till svars var hennes utbytesstudent-granne; Laurent, have you stolen my bike?! Hehe.. han bara nonono!
Efter att ha varit hos polisen sen och fixat pass till Malin (inte en enda manlig polis i uniform såg vi!! Vart är världen på väg?!) så blev det lägenhetsvisning med mäklar-Bob (min 2:a den här omgången) följt av barrunda. Kanon! =) Vackert väder och bara de bästa var med ;) Boss försökte i bästa Bingo Rimér-anda lära Malin göra sexypose framför kameran, vilket inte gick helt som han ville... så Boss tog istället Malins plats i soffan och visade upp hur det ska göras =) hehe...
Igår vart d grillning och fest och även då fortsattes det med sexypose. Failure no 2, såg mer ut som en vååldtäkt... men guess what, övning ger färdighet och på dansgolvet körde Malin stenhårt och fick till hela 3 st ;) Grattis Malin!

Nu kommer snart Sara! =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0