Dra och bada, vilken semester!

Det kan inte sägas för många gånger, Dra och bada vad bra vi har haft det. Hyrman, Håkan, Uffe, nattbad och strandbrottning, VIP-bord och dokusåpa, så många minnen, så mycket som ska lämnas onämnt tills dess att vi ses igen om 3 veckor, fnitterfütterna, julbordet, u name it.

Men några godbitar kan ju klart nämnas om vår semester i sydvästern;

1. Akutläge - Malin tyckte det var för lite action på vår semester så hon bestämde sig för att ta saken i egna händer, eller i eget huvud... Knockade ett fönster så blodet bokstavligt talat forsade ner för ansiktet på henne och Tylöbäcks Camping fick ett blodbad som heter duga. Som tur var hade vi räddningspersonal på plats, ledd av blivande konstapel Lindfors och på olycksplatsen (läs: Malins panna) var läget snabbt under kontroll. Blodet stoppades med papper och kyldes av kall öl (alltid redo!) och olycksplatsen kunde snart tejpas och bandageras. Toppresultat som firades med riddarspel/kubbspel/kalla-det-vad-du-vill-spel och en late night downtown Halmstad.
Erik: "Så länge det inte blöder får man skratta!" Vi skrattade ändå kan ju tilläggas...

2. Hyrman - Aldrig förr har väl tjejerna 7 skrikit så mycket och konstigt är väl inte heller det när de hittade männen i sina liv! Gubben i lådan lät oss gå loss på våra gudagåvor men när vi nästan fick med en hem så blev han nog lite sotis och frågade artigt "har ni lekt klart nu?!"

3. Äventyrsgolf - Är man i Halland så ska det golfas och ska det golfas så ska det minigolfas och ska det minigolfas så ska det minigolfas rejält! Vi hittade en äventyrsgolf som vi gick lös på. Eliten var på plats och spänningen var olidlig. Hettan infann sig och några bollar var tvungna att ta ett dopp för att svalka av sig. Guldet var inte säkrat förrän i sista putten då Karin avgjorde och stod som segrare för detta år.

4. Kändisarna har flockats runt oss; Dokusåpor, komiker, TV-sporten, Så ska det låta...

5. Calle P fick till sist äran att träffa oss.

Resten låter jag bli osagt för nu.


"Julbordet" a.k.a. "das fnütterfitter"


Kubblag 2 - kolla in Malins snygga bandage


Laddar inför utekvällen



Morgonpromenad med våra übersnygga solskärm/glajjor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0