Grillning

Ikväll ska vi grilla på Skräckland. Hoppas det kommer lite folk =) Vart där och badat idag. Riktigt kul att Maggan är tillbaka i stan! =D Lalalaaa
Sitter och lyssnar på sommarmusik och inväntar... bara 36 min kvar... ;) Undrar om mormor hinner komma förbi innan jag går ;P

Jag tror, jag tror på sommaren...en speleman med sin fiol och luften fylld av kaprifol... tralaleeej!

Kanske man kan få tränat nån dag också?!

Imorrn ska vi i alla fall (troligtvis) till Smögen =)

Skräckland

Eller hur det nu stavas, där har dagen spenderats till och från, mycket go dag! =) Blev först en rendez-vous men Fia, sol och bad. Härligt i vattnet, Clajjs sa att de mätt upp 24 grader. Senare blev det grillning med Linn, Fia, Claes, Johanna, Sara, Lisa och lilla Alice. Ett dopp hanns med också och kvällssolen värmde härligt där vid vattnet.

Imorrn ska vi nog väg till Ursand en sväng. Förhoppningsvis dyker Maggan upp också. Sen ska jag och Gurkan ut och jogga =)

Djurens Dag

skulle även kunna kallas Klöverns Dag... legat och letat och fotat fyrklöver när jag passade Snurre förut.


ser ni den?

Var nere vid Roddklubben en stund förut med mamma, mormor och Fia. Löste korsord i hettan och lyckades visst få trycksvärta på mig, så hade dubbelt upp m krypto på ena armen och en text på andra ;)
Tog även årets första dopp idag! Riktigt skönt!



Dagen har varit ganska slapp och mestadels spenderats med alla djuren (även gottegrisarna Johansson). Zoot utökades ytterligare när de tre små grisarna och Valle kom hem från en vecka på kusten.
Passade på att leka lite med mobilkameran...

  
Tusse sussade sött efter frukost                                       Snurre


Elton

Sen bar det upp till Skidstugan för en joggingtur och Kanel var inte seg att hoppa in i bilen för en promenad däruppe i skogen bland rådjur, blåbär och svampplockare...


Framsätet var tydligen paxat idag...


sommar, sommar och sol

havet och vinden och doft av kaprifol

härligt varmt är det ute och ska stax sätta mig med mamma på trappen och lösa lite korsord. för att citera mamma så; det är allt jäkligt varmt idag..!

var kul på pråmen igår =) inte ofta man är där men det var nice att se lite folk för omväxling... och riktigt gott med en öl i solen!! =P vi ska nog ner till vattnet idag jag och tjejerna. om inte mamma kommer med ett roligt förslag... chansar på att det blir vattnet, ursand kanske?

nej, nu är tvätten färdigvikt och jag ska ut igen! krams

mumsigt

säsongens första persika.. mums mums, och några jordgubbar och smultron direkt från landet. det är man allt värd efter en joggingrunda. jag har vart ute och rastat tina och passade på att tjata hål i huvudet på henne på samma gång
vart runt i lite affärer idag. blev en aning röd igår så hoppade solen idag.
fprts följer

sommarnatt

har varit ute på kvällspromenad med Kanel. varmt och skönt, alldeles stilla och lugnt ute. folk som vart i parken och roat sig cyklade förbi, alla är på så gott humör i sommarnatten =)

för mig blev det inte en kväll i parken, utan en trött kväll i soffan. men fick iaf skickat iväg mamma med ett par vänner ;) skräckland tog på mina krafter tror jag. men hade jag inte stannat hemma så hade jag ju missat denna underbara kvällspromenad i solnedgången... alldeles stilla och skön

fortfarande morgonstund

den här sommarn blir nog inte som jag tänkt mig ändå... trist känns det =/

alla andra snackar om att det är så roligt att komma hem till sommarn, tydligen det roligaste de gör på hela året. undrar vilken värld de lever i?! min sommar består av tristess, tristess och mer tristess... fast i hålan vänersborg, utan pengar och utan bil, med en ranglig cykel och alltför många drömmar som aldrig besannas. saknar Karlstad och alla kompisar. kan man inte byta ut pissvädret på årets resterande 9 månader mot sommar när man väl träffar sina vänner och har möjligheten att göra nåt kul ute i solen.
visst, jag är ganska lättroad och kräver inte mycket, men tugga gräs utanför köksfönstret och prata med husdjuren de 8h på dygnet innan mamma kommer hem från jobbet är kanske inte så skoj i längden. jaja, 3 veckor kvar på sommaren ganska exakt, sen är det slut, då börjar jag jobba. i trollhättan. wow, får se en annan stad, hela 8-9 km till jobbet! Kan ju jämföras som sträckan mellan Kvarnberget och Universitetet (iaf så det känns... 1,3 mil mellan stadskärnorna). Trolleborg? Vänerhättan? Vi har ju redan gemensam dagstidning.. ttela... "tete-ela" för alla utbölingar. i vbg säger vi ela, i thn säger de tt. intresseklubben antecknar.

åter till min sommar, detta skulle ju bli en spontan sommar... vart tog den vägen??? SUCK! ingen sara får jag väl träffa den här sommaren heller... men det är lugnt, jag kommer ju bara hem nästa år eller så... och kusten lär jag väl inte ta mig till heller... nä, ska åka till gymet nu! bitter...

morgonstund

sitter här med mitt morgonkaffe, magen fylld med alltför mycket frukost. att jag aldrig lär mig! blev en tidig morgon idag, redan varit uppe i en timme men det är skönt att ta det lite lugnt på morgonen. Ska iväg till gymet innan det blir Skräckland med Linn. Blev ju inget igår ;) ... Skräckland alltså, för på gymet var jag. Testade på en sån där pilatesboll för första gången. Kan ju säga att träningsvärk är något jag känner av idag, nacken är alldeles stel, likt resterande överkroppen. Bara att spä på det lite till idag då. Får se hur det blir med magträningen dock... längesen jag hade träningsvärk i den men nu jäklar! Måste göra det här fler gånger.. skitkul!

Nu kommer stackars Tusse in. Han är väl i slagsmål det ena värre än det andra på nätterna; sår och stora bulor i pannan, pälsen ryker lite här och var... ja, ajajaj! Men när det är lite synd om en får man ju mjölk som lite plåster på såren iaf =)

Ikväll ska jag till Parken. Tror aldrig jag har vart där på kvällen förr... Blir Svensk schlager och Scotts... om man nu kommer in, lär bli folkströmmar! =)

Premiär på våra jordgubbar igår förresten, smaskens. Efter gymet blir det mer av den varan =P

So long, vattenballong

VG

lallaa... grattis mig själv =D VG på bara några futtiga dagars plugg! Jag är bäst =D

...och flygresan till Kanada är nu bokade...

sommar och sol

nu har sommarn kommit till stan =) solen skiner. somnade och vaknade dessvärre med huvudvärk idag så har vart en ganska seg dag, men väl tillbringad lite lagom i solen. mamma säger precis att hon hittat sitt gäddhäng, haha.

ikväll har vi vart på sanden och kollat på e-type. såg en hel ddel bekanta ansikten på stan också och även lille charmtrollet casper. fick lite kräks på mig också, inte precis mamma upp i dagen på den fronten inte ;)
det är ju seglarvecka här denna vecka med jsm så är en del aktiviteter på g i stan. ligger två coola båtar i hamnen, ett vikingaskepp och nåt annat gammalt fartyg. roliga namn hade de också =) synd jag inte fick nårra bilder på dem, däremot höll jag nätt och jämt styr på bilen igår när jag skulle kika på dem från bron.

imorrn ska d bli mer slapp och sol.. en tur till sanden och skräckland med linn och sen lite träning med mamma... ska prova på wellness-boll på quality.

so long, gasballong

på trappen

sitter ute på trappen med en flygmyra som enda sällskap. är skönt ute men åskan och regnet hänger i luften som vanligt. ser svarta moln på himlen men just här skiner solen =)

lillebror kallar mig för datanörd. ska han säga!

i eftermiddag åker alla utom mamma och jag till sämstad. *semester*... kan alla behäva så säg

ojsansa, värst vad poppis man blev nu då, plötsligt ska alla joina mig här på trappen. bästa stället =)
... och lika fort försvann alla igen.

nu kommer regnet, bäst att jag börjar packa mig inåt snart, innan datorn blir kinkig ;P

Wonderful

Hörde du det Simpson? Underbart!

Törnrosa är på Tv.... Aaaaah! Underbart!

kuuul!

har precis fått reda på att jag ska dela lägenhet med en indier till hösten =) haha, jag hör bara den där acccenten de har, typ från the guru eller slumdog millionaire. den är ganska charmig, ungefär som med norsk, man blir på gott humör av den ;) .. oftast

rainy day

jahapp... guess lillebror hade right

tur för sebbe att d inte var nån fotbollsskola idag då

och jag som skulle jogga... ååååh vad tråkigt att jag missar d ;P

ska ta mig t gymet ist. ska vara duktig =) sen ska jag äta tårta i helgen med gott samvete... förra året fanns d 17 st att provsmaka :P


torsdag = städdag!

vem gillar att städa egentligen?! :S bläsch! men om jag städar lite och sen vill jag gärna hitta på nåt annat... sugen på att cykla lite, kanske ska ta med syskonen nånstans? ... men jag har hört att det ska bli regn, t.o.m. lillebror sa att det ska bli regn, han är 8. hoppas de har fel... ;) ska träna imorrn iaf! måste!! ;D

idag har jag vart hos frissan. har bokat tid hos grannen till måndag också. hoppas bågarna kommer snart också så jag kan bestämma mig =) allt ska fixas nu ;)

tillbaka till NCIS

tränat

har vart och tränat med Malin, Sanna, Åsa och Sannas kille antar jag att det var nu i eftermiddag, riktigt skönt =)
efter det blev det en promenad med Kanel. härligt vackra Vänersborg är det inte mycket som slår en sån här fin och skön sommarkväll! alldeles viindstilla vid roddklubben, synd att man inte hade ett gäng att spela kubb med där och då, hade varit perfekt! =)

imorrn hade jag tänkt att utöva nån form av motion innan frissan. kanske kan få de där extra bågarna imorrn också?! sen ska det bakas tårta =P

Vänerwood

ja, lilla paris må inte vara stor på jorden men många bäckar små... för visst kan man skymta våra gator och torg i fler än en rulle och tv-serie både i den lilla och i den stora världen =)
... linn och jag stod och smygkikade på inspelningen av fares nya film genom systemets fönster...



http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=500386

har även hittat lite nya glasögon idag, nu är bara det svåra att välja vilka jag vill ha! hittade en liten elin på stan också =)

Sara Banan

Sara saknar nog mig för det fullkomligt regnar in sms ;P

Hmmm.... var ju nåt mer,, hum hum från humlegården... Fick ett par gröna linser av mormor förresten, ska bli coolt att se hur det ser ut. Skulle gärna ha ett par bruna också!

Mormor min älskling lagade mina favvo-solglajjer igår också! Whoopidoo Puss puss

TIIID?!?

Här har jag verkligen inte tid attt sitta men det avr ju så längesen jag skrev nu så känner att jag måste ;) Ska snart iväg till stan på synundersökning och jag har inte ens druckit upp morgonkaffet än...

Igår vart jag iofs också hos optikern... eller tja, jag hälsade på mormor i affärn men det är ju samma sak ;D Kollade efter glasgon, hittade inte riktigt några som föll mig i smaken men jag är övertygad om att om man provar glasögonen tillräckligt många gånger så tycker man att de passar perfekt sen! Hehe
Igår var jag även med mamma och Valle på MP och skaffade mig ett gymkort över sommaren så nu ska här tränas! Passar bra, har man betalt för det så ser man ju fan till att träna också! Kul att jag träffade Malin där också, hoppas vi kan köra lite tillsammans (om du är sugen gullet).

Tog en sväng och kollade läget på Quality också. Riktigt nice. Fick mig en liten joggingtur dit och hem också, vad kan det ha tagit? 10 min, hahaha... ja  sedärja... vilken träning man får =P

Imorrn ska jag till frissan och på fredag bär det av till Säm!

När ska jag hinna med Jenny, Emma och Petra då? Hade gärna träfffats den här veckan, men vettefan när/var/hur det ska gå till.

Shitzu pommesfritzu, nu måste jag... Bajs på er

Regnar en fredag

Jahapp... då har d et varit skolavslutning idag flr mina små söta trollungar. Regnet öser ner så ingen direkt sommarlovsfeeling meeen kanske kommer nästa vecka som Johanna säger =) *Hoppas*
Imorrn bär det av till Karlstad för en del flyttstädning. Tjolahopp, vad kul.. eller inte... Men ska bli så skönt när det äntligen är klart! =D
Nu ska jag och Elton fortsätta vårt filosoferande här i Sebbes kvarter

So long lille fjong

VBG

Nu är jag Hemma! Hemma hemma =) Haft en bra dag, hunnit med en hel del... Besiktning, packning, dammsugning, tågresa. Vart en tur t Thn, Överby... träffat Fisken, Tina, Lilleplutt och Hagel... hmmm... kollat kärror m.m. MASSA! Men inte träffat mormor än, konstigt... hon brukar ju alltid dyka upp ;)

Hittade en snygg bild på min coola lillebrorsa ;P Pajas no1


Paaackar!!

... och ikväll tycker jag bäst om Smith & Samantha =)

  

trött

packat å packat... känns aldrig som det tar slut. therese har varit och hämtat sina grejer också så kanske ska passa på att bära ner lite skit i förrådet så blir det iaf nån kvadratcentimeter större yta att röra sig på ;)

skulle helst av allt vilja sova middag nu efter min goda tacos :P eftersom alla tallrikar är nedpackade blev det till att äta på ett glasfat från tyskland.

en morgon på SATS

Idag var det Bob och FBK på SATS i Karlstad ;P


reklam


På promenad genom stan

Idag har jag vart och shoppat lite...

Ett par joggingbyxor på InterSport (äntligen!!)...


...och en söt klänning på Carlings =)

min fot fick visst va med på ett hörn också


Sen blev det en promenad till Stadsträdgården

   
regnbågen                tulpanerna


min favoritfärg för dagen


dagens lukta-gott


fontänen


min andra favoritfärg för dagen =)


kompisen


vacker doldis


just nu ser min lägenhet ut som en flyttkartong

Hittade även lite bilder i mobilen på Mustaschkamp-Matte och Party-Malin
     

Nu ska jag boka tågbiljett =)

är det så?!

ska verkligen dessa två små töser ta sig till det stora landet?!



de har iaf vart på alfie's nu och ätit sig mätta med sina små söta goa kompisar =)

samma gamla

detta ständiga problem..; vad ska man ha på sig?! men det får väl bli samma gamla hederliga blommiga klänning som vanligt :) *tycker om*

söndag = blåstdag?

fasen vad det ska blåsa ute.. inte alls sugen på att sticka ut. så jag stannar inne å packar vidare tror jag... eller kanske ikea? eller kanske inte ;) hade en kul kväll igår iaf, förfest med linn och sen en tur på förfest i stan typ 10 min innan månen. riktigt fin lägenhet tobbe hade! mys mys
på månen vaare dans, dans, dans, jag och linnarna! ;D

idag ska vi till alfie's. vad ska jag göra utan er resten av sommaren?!

puss puss päron

Fotboll

Åh, vad jag älskar landskamper! Kan Sverige annat än vinna såhär på nationaldagen?! Nu ska jag dregla över tvn.. tänka sig, massa hetingar, endast killar(!!) på tv, kaffe, bailey och drink... perfekt förfest ;P

mitt liv i en flyttkartong

så håller man då på att fylla låda på låda med skit. mmärks knappt nån förändring här hemma, men en jäkla massa skit har jag! måste fixa fler flyttkartonger så jag kan börja packa iordning på riktigt, för jag fick ju inte komma hem förrän jag var klar...

skulle behöva en drink efter det här tror jag

lördag

sommarlovet har börjat, jag har tagit en riktigt lång sovmorgon idag. vädret är väl kanske inte vad man kan önska av ett sommarlov men vad gör väl det?! =)

GRATTIS KATTA! =D

Idag ska jag nog ta och packa lite.. ev en tur t ikea men får se, måttligt sugen och malin ville inte med och då blev jag änmindre sugen ;) ska iaf börja röja ur mitt förråd för på måndag kommer therese och hämtar sina grejer. känner jag mig själv rätt kommer jag inte orka göra det imorrn för ikväll blir det bob-special; mixade frusna jordgubbar, mjölk och likör43.. mao glass 43 ;P mums mums mums

TACK alla för en riktigt bra avslutning i Bomstad! Vad jag kommer sakna er alla sååå! Meeeen ÅRE-reunion får det bli ist =D Iofs hoppas jag ju på en midsommar med hela gänget opckså men vi får se hur det blir med den saken... =)

Nu ska jag ta å göra nåt.. vet inte vad, kanske dricka upp mitt kaffe. Jag har ju inga måsten, det är ju SOMMARLOV!

SOMMARLOV!!

mitt sommarlov, vad jätteskööönt mitt sooommarlov ska bli!

nu är tentan gjord och detta ska firas i goda vänners lag =)

resebloggen

har fixat en reseblogg för mig och malin nu där ni kan följa vår tripp till andra sidan atlanten. http://bobochbarret.wordpress.com
där kommer det garanterat dyka upp bilder och annat skoj från vår resa =) men don't worry, min blogg här kommer hållas rullande för allt vad jag kan. ska försöka uppdatera både här och där, eller skriva här när jag uppdaterat där och... ja, ni fattar =P


aaah, c'est l'amour

Love is a very splendid thing, love lift us up where we belong, all you need is LOVE!

Sista dagen på 4an

Idag har jag gjort sista pluggdagen på 4an för det här året. Eventuellt att det kanske blir en dag i augusti om det vankas omtenta men vi får hoppas på det bästa =)

Imorgon klockan fem har jag sommarlov! Sommar, sommar, sommar, lalalaalalaalalaaa! Då blir det Bomsta för hela slanten därefter och sen blir det ett sjuhelsikes jäklans skönt sommarlov!! =D

Först ska dock en tenta skrivas men den ska vi väl sätta... hoppet är ju det sista som överger människan har jag hört ;) Iaf suttit och pluggat massa massa fast bara 3 dar så får väl skylla mig själv i annat fall.
Idag skulle jag egentligen träffat Hassan och tjejerna skulle gått på Alfie's men inget av det blev av, fanns säkert nån bra anledning. Synd tycker jag... kommer ju inte ses förrän tidigast nästa höst! =( Men jag klarar mig! På söndag blir det så tjejmiddag istället och då kan jag också vara med =P

Spännande med Kanada =) Can't wait! Men svenska sommaren är det nog inget som kan slå! ;D

Spänd för imorrn.. på mer än ett sätt...

vad tråkig jag känner mig...

... som inte har skrivit här på gööörlänge!! *brrrp* gick visst ner lite för mkt kvällsmat idag (snattade på matlådan =P)

sååå.. what's new?! kommer inte ihåg när/vad jag skrev sist men vädret har varit växlande iaf... måste uppdatera mig sj om min blogg ***läser***
klar! aha, so back in the game. ser att jag glömt säga att wikner var här och hälsade på i helgen =) kulkulkul! goegubben! vart sol sol sol utanför malins hus.. och skruven a.k.a. tobbe och älsklingen var också med.
igår då var mange här och hälsade på. kul för det var längesen sist! han åkte vidare till oslo imorse. ska det dröja 2 år till innan nästa gång vi ses tro?!

tentaplugget går bajs och jag ser fram emot en härlig tentavecka i augusti ;D *host host*

nu ska jag se klart NCIS och filosofera lite om Kanada =)

Boston Tea Party

talking about the boston tea party..

sitter å kikar på allas våra fille å fredde =) kul... blindkörning ;D
Fredrik har ju ångest som den!

vad jag vill träna!!! men var hemma så sent från skolan att det inte hanns iväg till gymet. för varmt för att jogga också, kl nio först hade jag tid att kolla termometern, då var d 24 grader! =) Härligt! Hoppas det kan fortsätta så här hela sommaren =) ... fast med några joggingturer inemellan också ;)
Har suttit inne och tentapluggat mest hela dagen idag. trist! sen hem och började så smått packa ner i flyttlådor. Känns konstigt att lämna stan. men det blir inte för gott, jag kommer tillbaka! ;)

Imorrn kommer Mange hit, det ska bli kul =) Då ska jag ta med honom på en promenad till Hästen. Måste hämta mina skor hos Matilda innan hon åker hem. Kanske skulle passa på att hämta skidstrumporna hos Elaine också ;) och bok hos Viktor, och pärm hos Martin. Säkert saker på andra håll också.. typ resesäng och sovsäck hos Malin banalin.

Nu ska jag se reklam snart

RSS 2.0