15 minuter kvar tills jag åker och jag har tråkigt

ska fördriva tiden med att skriva ett inlägg här innan jag kommer panikstressa iväg =P tidsoptimist. men jag gissar att göra saker sista 5 minutrarna... det är då jag får allt gjort. tro inte att jag är klar bara för att jag sitter här, 15 min är ju ändå 15 min ;) och jag ska ju hinna göra det och det och det och... hihi.

hoppas snart att julia och jag har turen med oss och får tag på en lägenhet =)
ojoj... nu är klockan mkt, och jag behöver på toa!!!!!

PUSSS!

underhåll

eftersom bloggen tydligen var nere fram tills nu så fick jag hitta på annat... suck vad svårt det var, annat än att skriva blogg?! tur att jag har en till;) http://bobochbarret.wordpress.com

inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut... eller imorse iaf. drömde att jag bar på en hund i ett hus i åre (och vilken snygg skidjacka jag hade!!) och så var det nån som bankade på dörrn och ville in, men jag orkade ju inte öppna, suck, kan folk inte hitta på nåt bättre?! så det fortsatte att banka och banka tills... *suck* så vaknade jag. men det fortsatte att banka... knepigt. men ding så gick det upp ett ljus. tråkigt belinda att du missade första lektionen för att du försov dig.. inte! försovmorgon!! hursomhelst så var det malin som så gärna ville ha sällskap till skolan. men jag prioriterade frukosten före matten och sannolikhetsläran för dagisbarn. så kan det gå när man har bättre för sig än att öppna en dörr.

idag betalade jag flygbiljetter och annat krafs och fick verkligheten som ett slag i ansiktet. nudlarnas år 2010!


Visst kan man väl sakna en sån här vacker sommardag i Vänersborg =)


väntar

sitter i köket med träsmak i baken och väntar på bättre tider... eller i alla fall att true blood ska ladda klart så jag hinner se det innan jag ska iväg till gymet.

visst är det konstigt att man så fort man inte behöver göra något just här och nu, inte heller gör det... jag har kommit in i nån sorts trött-trans. orkar inte, vill inte, skulle kunna sova bort hela dagen. hade jag vart lite effektiv en dag hade jag faktiskt också kunnat sova bort hela dagen med gott samvete.

kul att se "de ovana" nu när det börjar bli lite småkyligt och kortare dagar. obeskrivligt, de är så faschinerade stundvis. vet precis hur det känns ;)

snart måste jag börja läsa på inför styrelseuppdraget också, väntar bara på att lite information ska dimpa ner i lådan.

det laddar sakta idag, kanske blir ett kvällsgöra att se programmet ist.
förresten såg jag hancock igår, riktigt bra film. tumen upp!

gymet

nyss hemkommen från gymet med tjejerna. känns så bra att även de tycker det är kul att hänga där, annars kan det lätt va lite svårt att få med sig folk. men nu börjar det rulla på. måste ju tänka lite på beach-figuren ;) 4 veckor kvar till hawaii.. vet inte hur många gånger jag kan påpeka detta ;P aloha baby!!

julkänsla

saknar julmyset man får när man går på stan såhär års. hoppas verkligen att de börjat pynta lite i chicago nästa vecka =) nästa tisdag ska i alla fall clark hall 6A få lite julstämning =)

sitter och kollar igenom mina vänners bloggar. kommer till och med på mig själv med att läsa min egen blogg.. ungefär som att bläddra i dagboken. bara det att jag lämnade min dagbok hemma i sverige, vilket jag kanske inte bör nämna här, så jag får taga vad jag hava.

förstår plötsligt denna twilight-hysteri som spred sig som en löpeld (bland alla de som hade nån att gå på bio med). själv såg jag den nu i dagarna och vilken känsla, aaah l'amour!

får bli lite mer surf nu innan jag tar tag i dagens plugg.


riktigt kaffe till frukost

Vaknade glad i hågen klockan tolv idag, inte glad för att jag kände en avlägsen bakfylla utan för att jag visste att idag är dagen då jag kan gå och köpa mig en kopp bryggt kaffe till frukost, inte nån jäkla instant-coffee idag igen!
Sitter just nu och avnjuter denna kopp, sakta sakta. Nästan som att vara hemma i Sverige, enda skillnaden är egentligen att kaffet hemma på min gata i stan är minst dubbelt så starkt ;)

4 veckor kvar här i min lilla lya, 4 veckor och 3 dagar. 7 veckor kvar till Sverige. Saknar hemma nu!


Hawaii

Bokat resa, 3 veckor på Hawaii ska jag bara njuta av solen och en drink eller två ;P

Zäde, klart jag saknar dig med! Vad kul att du ska flytta närmare Bolaget, vart exakt? Mellan vinhyllorna? =)

Nu har jag äntligen klarat av alla mina 9 midterms! Fasen vad jag och Malin har kämpat!! OCH vad bra vi är!! =D

Ja, ikväll ska jag bara slappa... på't igen imorrn men d e en annan dag ;)

Kramar


bloggar från en soffa nära dig

... snart iaf!

äntligen fåt rumpan iväg till gymet, 2 dar i rad! inga sovmorrnar alls denna vecka men det var väl offrat!
Jag och Julia letar vidare efter lägenhet.. nån som har nåt bra förslag på vart vi kan leta?

Precis varit ute på en härlig promenad vid floden. Det började skymma redan innan jag gick så vågade inte va ute för länge. Detroit är så  fint i solnedgång =)

Nu sitter jag hemma alldeles själv, de andra är på Sushi-bar. Inte riktigt för mig...
Igår var vi och bowlade. Skitkul! =D 74 banor hade de, sjukt stort!
Jag tog hem andra matchen med högsta poäng!! =D *stolt* AAAAaaaah så kul! Jag måste spela snart igen!

KarlEkon som årets ekonomförening var ju inte illa heller, grattis ;)

*saknar Sara*

Take control!

Eller nåt annat klatschigt! Rubriker är alltid så kul... eller, hmm.

Letat lägenheter på rullande band men det är svårt att hitta. Ingen direkt djungel, snarare en savann med ett träd här och var. Skulle vara kul att hitta en så har jag ytterligare nåt att se fram emot när jag kommer hem =)

Idag är frågan; Big Dick's eller inte?! Blir nog inte... men man ska aldrig säga aldrig. Imorrn ska nog jag och Malin till outlet mall:en och se om vi hittar nåt.

Mmmm... Giglio's har verkligen världens godaste vindruvor och äpplen ;P Kommer sakna dem när jag kommer härifrån. Äpplena heter Honey Crisp. Smaskens =P

Oooh, vad jag skulle vilja ta ett kort nån gång i klassen. Ser ju ut som man kommit tillbaka i tiden ibland. Eller till landet där ingen bryr sig. Kontraster, kontraster...


Betty & Wilma

Ja, vi fick ju gå på Halloweenfest i alla fall =D


Illa illa

Idag som jag skulle till gymet, och så blir jag dålig! Måste vart nåt lurt i maten jag åt, för inte har jag mått bra idag inte :/ För att citera Malin " Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu". Så får hoppas på att det gått över tills imorgon för jag kan inte ligga i sängen en dag till!
Försöker få igång True Blood på datorn men det är någonting som krånglar... Kanske är ett tecken på att jag ska sova..? NÄSCH!! ;D

Ska iaf surfa runt litte på datorn innan, kanske kika efter lägenheter eller nåt annat kul.

Sov gott alla där hemma! Kram kram

Styrelsen 2010

Eftersom Julia klagar på att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag så får jag ursäkta mig så mycket och göra henne glad =)

Såg att jag inte uppdaterat bloggen sedan den 27:e vilket betyder att

1. Mannie har fyllt år
2. Jag har fyllt år (WIIIEE!!), haft en tenta, firat på Big Dick's
3. Jag och Manuel har haft födelsedagsfest (dubbel-WIEEE!)
4. Halloween har firats med dunder och brak!
5. Jag har haft en dags ledigt (med städning)
6. jag har fått ett chockbesked..; en tenta nästa vecka! Hela min värld rasade samman
7. Jag börjar bli dålig
8. Jag har haft en presentation idag
9. Jag har blivit vald till KarlEkons Styrelse 2010, Sexmästare - Klubb.
10. Malin ska vara min ordförande
11. Jag frågade Julia och hon sa ja ;) hehe

Nu ska jag fira med köttfärssås och leta lite lägenheter, plugga inför testet imorrn, försöka bli bättre m.m.

Kramar alla!
P.S. ibland när jag har tråkigt undrar jag om nån vill snacka med mig på skype... ;) *host* mamma *host* D.S.


RSS 2.0