blä

vilken tråkig dag, ba-bababaaa
tråkigt hela dan, ba-bababaaa
tråkigt hela tin, ba-bababaaa
vill ej tråka mer, ba-bababaaa

On Demand

Nu har mamma tjatat att jag ska skriva och jag vet att det var alldeles för längesen sist, så här kommer nu en kort uppdatering av mitt liv.

Har återvänt tilll kära hembygden på obestämd framtid för att, som jag trodde, äta frukost i solen, luncha i solen, fika i solen... ja, det är typ det man gör i Vänersborg när det är fint väder. Vilken sol undrar jag nu?!! Jäkla väderleksrapporter som lovar sol och superduperväder, vad får man för det? 15 grader och mulet! Piss

Firat midsommar i Säm som alltid. Det var riktigt härligt, inte en enda regndroppe föll på oss, såååå härligt, när hände det sist liksom?! Det blev dans kring stången, en misshandlad bil, cruising i Lysekil (denna gången fick vi åka med). Kort och gott, en riktigt bra helg!Kul practical joke... midre kul för grabbarna att dra ut trädet ur bilen dagen efter kanske. Trädet hittade de förresten på väg från Grebbestad och färdade det på taket hela vägen till Säm. Haha


Söndagen gick i fotbollens tecken. Var för första gången och såg lillebror spela fotboll. Det var match och Sebbes lag vann med 23-0. Vilka lirare. Sebbe sköt in 2 av målen och jag var riktigt stolt =)
Lagom tills vi kom hem tyckte väl stadens trafikanter att det var för lite action på stadens gator så de ställde till med en blåljusfest a.k.a. krock här utanför. Hoppas allt gick väl, kanske inte alltid så kul när bussen är inblandad.Före match


Under match


Efter match


I övrigt har jag bara njutit av solen och haft det gottigt med massa jordgubbar och andra smaskigheter, struttat runt på Skräckland och träffat folk och och och...Casper tog sitt första dopp


Han ville ju bada mer!

Sweet

Härliga torsdag med mina goa grabbar på altanen, jordgubbar, kaffe och den förbjudna dassboken. Vad mer kan man begära

Solstaden

Äntligen skiner solen härupp i Karlstad igen, efter några trötta regndagar. Blivit mycket sömn ist. Snart bär det av upp mot Universitetet för lite kubbspel. =)

Hunnit med några dagar hemma i Vänersborg och ett snabbt besök till Göteborg med en tur på Liseberg. Och se vilken trevlig överaskning det var att Timo spelade just denna dag =D Synd att jag inte hann kolla på hela spelningen men det var really nice det som blev.

Syskonen hann sluta skolan också och jag fick iaf lite avslutningskänsla, nice. Vad stora de små blir.. snart är det jag som är liten ;P

Ska leta upp lite bilder nån dag på familjen men orkar inte nu. Man blir trött trött trött av att gära ingenting alls.

Over and out

På tur

Ska snart packa väskan, ska bara..
Är så svårt att packa när jag inte vet hur länge jag ska vara hemma men om jag packar för 4 dagar så är jag ju garderad iaf. Skulle tydligen bli regn därner i söder, så det är väl bara att ta med tjockkläderna. Eller så lånar jag en kanindräkt på Liseberg, det återstår att se ;)När jag kommer hem igen ska jag ta en tur hit..

Dags att sätta fart, tidsoptimisten behöver inte göra en favorit i repris och missa tåget.

Sommarlov

Har jag inte sagt det än så säger jag det nu; SOMMARLOOOV!!! =D

Aaaaah! Fatta vad skönt =) Har bara slappat i flera dagar, himlans härligt! Imorgon åker jag hem till Vänersborg för några goa dagar sen bär det av upp hit igen för ytterligare några goa dagar, ja det kommer bli gött helt enkelt.

Fredagen spenderades med volleyboll-turnering och en kväll i beachens tecken med härligt surf-häng på Rumpan Bar. Lyckad kväll med bästa dansen sparad till efter stängning ;)

Igår var det heldag med gänget. Blev massa (läs lite för mycket) sol på Bomstad, sen hem och duscha i kallvatten för att varmare inte gick ihop med den röda färgen på baksidan, sen drog vi till Sandgrund för att lyssna på Starboys och ha lite picknick innan det blev dags att nyinviga Blue Moon Bar. Vart en riktigt nice dag =)

Nu blir det snart nattning efter att ha laddat upp lite bilder från tiden som gått... Kommer sakna alla under sommarn! Fick förresten ett brev(!!) på posten från Akari i förrgår. Fälldes några tårar när jag satt där på altanen och läste. Vad glad jag var :D

Så, godnatt på er världen!

Fotbollssyrra

Ja, med såna talanger i syskonskaran kan man ju inte annat än att bli lite stolt... mina fotbollsproffs hoppas jag cashar in lite till sin syster i framtiden också ;)


Samuel


Sebastian

RSS 2.0