pOp

måndagarna är återigen räddade, boston tea party is back och i veckans macka ska det poppas popcorn med hjälp av cykelkraft. jag älskar ju popcorn men problemet är ju att cykeln står i vänersborg... så därav återstår bara frågan, vem skjutsar på cykeln till stan och bjur på bio?!

"fritt fall för en bajs är ungefär 20m/s"


Hes som en kråka

Min röst har fått fnatt sen tackfesten. Blandades alldeles för mycket baciller, bläää! Kurerar mig så gott det går med vitlök och mucoangin.. ingefäran kommer fram ikväll också. Nu jävlar!

Tackfesten var riktigt nice, jag är fortfarande blå vilket är mindre kul. Var helt klart värt det! Nollorna bjöd in oss till Edens Lustgård där vi möttes av Adam och Eva x10! Där fanns även ormen och trädet som bjöd på den förbjudna frukten. Hade riktigt skoj, smetade blå färg på allt och alla som kom i min väg, vilket syns klart och tydligt på alla kort från Rumpan, hihihi.



De fyra elementen; Jord, Vatten, Vind och Eld

Nu ska vi strax ha styrelsemöte här på fyran.

Pass på och läs allt på vår KarlEkon-blogg ;D

matnyttigt

bra, nu har jag ägnat en halvtimme åt att äta mat... vad står next på schemat tro?! 2 h kvar tills vi ska dra oss upp mot kp, betyder att jag egentligen borde fokusera på att bli klar med whatever behöver fixas inför kvällen. ist kommer jag väl sitta här i soffan och dega fram till 16:20 och dörefter panikflänga runt och försöka bli klar med allt som ska fixas med på en och samma gång. tidsoptimist javisst!

idag har jag faktiskt hunnit med att vara lite duktig både före och efter lektionen. har nämligen haft informationsdag med gymnasieeleverna så jag, malin och julia har berättat lite om vad som händer runtom ekonomistudierna. hade varit kul att ha lite diskussion ist med de små liven men man kan ju inte få allt här i världen...

nu ska jag, tro det eller ej, göra nåt i pluggväg så jag kan känna mig värd en öl eller två eller tre ikväll. och en extra för malin... ;P

skål!

Sing along

I like to do it do it, 

I like to do it do it,

I like to do it do it,

I like to... DO IT!

Liten sångstund med Julia innan hon ska sussa =)

Morgondagens outfit är nu införskaffad, kommer se helt fantastiska ut imorgon tjejer, det vill jag lova! =D
Provade kläderna förut, ska berätta nästa gång vad vi såg ut som.. lite bilder kanske t.o.m. kommer upp efter morgondagens Tackphest. Vi hade i alla fall en himla fin sång- och dansstund till Carola-medley i värsta dansbandsandan =)
Städningen av Rumpish på fredag kommer väl att vara mindre rolig... men vi får ju iaf pizza för besväret :P

På lördag kommer min kära lilla syster hit på besök. Ska bli kul att träffa henne igen. Ska bli skönt med en lugn helg också för den delen. Koncentrera mig på plugg lär jag ju få göra också, men Frida kan nog hålla sig sysselsatt ändå. Lär ju bli en hel del rännandes på stan i helgen också! Wihoo =D

Nu har jag målat mina naglar blåa. Himlans vad man ska kladda utanför då... Men men, vad göär man inte för konsten ;)

Snart blir det sussa av...

God natt world!


Mail time

Grundämne 166
Ett nytt grundämne att lägga till i Mendeljevs grundämnestabell

Namn

Kvinna

 

Beteckning

K

Upptäckare

Adam

Atomvikt

Acceptabel upp till 60kg men vissa isotoper är kända för att väga mellan 40 och 250kg

Förekomst

Förekommer ymnigt i hela världen

Fysiska egenskaper

Börjar koka för ingenting och fryser utan orsak

Termisk känslighet

Skör, särskilt i de inre organen

Möjlig utvidgning

Tilltar med stigande ålder.
Upphör vid tryck mot känsliga punkter

Molekylstruktur

Perfekt vid 90/60/90.
I USA förekommer den växande formen 60/90/120.
Den platta formen 50/50/50 förekommer i de nordiska länderna

Kemiska egenskaper

Förenar sig gärna med guld, silver, platina och andra ädla metaller.
Suger upp stora mängder dyrbara substanser.
Kan explodera plötsligt och utan förvarning.
Ej vätskelöslig men uppvisar en stegrad aktivitet vid indränkning i alkohol.
Reaktionsmönstret varierar efter tidpunkt på dygnet.
Stor fallenhet för växlingar i humör och svartsjuka

Vanliga användningsområden

Mycket dekorativ, framförallt i sportbilar.
Stark rengöringsförmåga.
Effektiv hjälp till vila och avslappning

Test

Växlar till grön färg vid placering intill exemplar av bättre kvalitet

Varning

Mycket farlig att handskas med av icke experter.
Olagligt att inneha mer än ett exemplar, dock möjligt att förfoga över flera på olika platser under förutsättning att exemplaren inte kommer i kontakt med varandra. Kontakt medför hög explosionsrisk

Förfalskningar

Några forskare i Sydamerika har upptäckt ett sätt att framställa dem på konstgjord väg. De presenteras vanligen under märkena TRAVELO eller DRAG QUEEN.


Använd endast originalprodukten!


Underbara Viveca Lärn

Sitter i min härliga grå soffa och sippar kaffe från den nya matchande muggen jag fick av Tove, Elaine och Mathilda. Hela vår lägenhet går i den jordnära skalan. Bäst att få upp lite tavlor snart så vi får fler färgklickar i vår vardag, för just nu drar vårt röda soffbord hela lasset själv.

Ser på Malous bokklubb på 4:an, inte för att jag älskar att läsa böcker, men det är ganska rela-la-laxing, och så är det ju också det enda som rullar på tv värt att se just nu. Viveca Lärn, kvinnan med den underbara rösten som får en att minnas sin barndom, som får en i den där härliga harmonin och ett lugn man bara kunnat drömma om, var precis med och gästade. Jag kan inte annat än älska henne. Hon får mig att minnas härliga sommarkvällar och saltstänkta stränder, smaken av gräslök och känslan av frihet.

Är hemma från skolan idag, känns lite som när man var liten och var hemma från skolan. Börjar känna mig lite bättre nu, både magen och huvudet har gjort ont sen igår kväll och natten har varit lång. Nu när jag då börjar känna mig bättre och vill hoppa ut i solen i detta underbara vårväder, ta en tur på stan och gärna uppdatera garderoben i regnbågens alla färger och naturens alla mönster så drar den där skyldig-känslan in. För är man sjuk så är man ju sjuk, då ska man ligga hemma i sängen hela dan! Men jag är ju vuxen nu, i alla fall om man kollar på mitt körkort, borde jag inte få välja själv då?! Klart jag får! OCH är man vuxen så kanske man bör ta hand om vuxenbestyren innan man ägnar sig åt nöjen... men så vuxen är jag ju inte ändå, så det får vänta, jag tar det senare, imorgon, en annan dag, det ordnar sig, jag fixar det, ok! Solen skiner ju nu

På spaning i Karlstad

Nu sitter lilla familjen och dricker te och kollar hockeyresultat ser det ut som. Det sistnämnda vet jag inte så noga, gluttar inte så mkt på tvn. Är mest de två Holmbergarna som gört.
Har vart en busy helg, en kul busy helg :D Den började redan i torsdags faktiskt, fast inte lika kul då. Jennie hade nämligen ramlat i trappan och stukat foten, vilket resulterade i att jag fick köra presentationen själv... och vi vet ju alla vad jag tycker om presentationer (urk!!). Men det gick förvånadsvärt bra och jag vart supernöjd och speedad hela dagen. Käften gick som en lammröv som (vem det nu är som brukar säga så) hade sagt. I fredags sen kom Julias brorsa på besök, ja han är fortfarande kvar =) Så då bar det iväg på after work med Rydell och Quick, som var lika kassa som vanligt. Tur att det var gott sällskap iaf, hade riktigt kul! Sedan bar det vidare till Lasse på mellanfest och sen Ankan *kvack kvack*. Hade riktigt skoj, stampade en hel del med Leroy och sedan hamnade jag och Jesper mitt bland massa bråkstakar på dansgolvet... killar killar...

Lördagen blev det inflyttnings-/födelsedagsfest här. Riktigt lyckad och massa folk. Inte mycket mer att säga, var du inte där så.. too bad for you!

Igår firade vi Julia som fyllde 22 med tårta och presenter, riktigt soft och nice. Vilken god tårta jag fick ihop sen :P



Idag var det deltävling i SM i ekonomi. Mitt lag kom 2:a, jag blev riktigt stolt! =)

Ska fortsätta med mitt soffmys nu! =)

zleepy

nämnde jag förresten att jag lyckades somna på yogapasset förut, inte bara en utan tre gånger under avslappningen!

Busy wednesday

Shit, trodde precis d va tisdag, vilken miss! Dagarna går ju så jäkla fort, snart är man väl gråhårig också :S Tur att det alltid finns folk som är äldre då ;)
Är rejält osugen på att gå till skolan imorrn. Gillar inte presentationer, än mindre när jag inte är förberedd. Plus att Jennie precis ringde och sa att hon skadat sig, så jag hoppas inte jag behöver dra presentationen själv imorgon :S Hemska tanke!

Ska bli skönt med lite helg nu, ska bannemig ta iaf några timmar ledigt mitt på dan. Skulle behöva in t stan och köpa present t födelsedagsbarnet också... hon önskar sig toapapper, så det är ju lättfixat ;) Sen blir det ju kalas/inflyttningsfest på lördag!! Välkomna

Sist med inte minst söker jag en redig karl som kan hjälpa oss med köksbord, tavlor och lampor innan lördag. Gärna får du lukta lite gott också ;P

Nu ska jag sussa, finns ju inte ett skit på tv ens...

i väntan på vadå?

Jo, att vår käre lärare ska höra av sig så vi kan skriva vidare. Så nu sitter jag och Jennie här och måste fördriva tiden med annat, så som att slösurfa på skolans sega nätverk. Försöker lägga upp bilder på fb men det känns inte så jävla ballt att lägga upp fem i taget. Jag som har så fina bilder från Kontaktmanna... ;)

Uppdatering av konferensen kommer när jag är i bättre sinnesstämning men ni kan ju få ett litet smakprov i alla fall



Nu gick Jennie hem så det blir inget mer skrivandes idag. Ska sitta här till fyra och invänta mötet. Kanske skulle ta och tänka ut nåt viktigt med mitt liv, eller kanske skulle ta och ta tag i styrelsearbete.. Eller kanske skulle drömma mig bort lite. Det är jag ju faktiskt ganska så bra på trots allt =)

Nä, ska faktiskt ta alternativ nr. 2, förena nytta med nöje ;) sen blir det möte innan mötet.

Förresten, glada nyheter; Rumpan Bar öppnar återigen inom en snar framtid. Toaletterna är klara på onsdag!

RSS 2.0