Blablabla

Tror faktiskt jag har det ganska bra just nu =) Positiva veckan - ett vinnande koncept!

Fattar inte hur det kan vara så mycket mer snö här än i Karlstad, kan ju tycka att det borde snöa mer ju längre norrut man kommer, men icke i dett fall kan jag lova! Ett under att jag ens tog mig hit, detta trodde jag verkligen inte igår när jag kollade nyheterna och delar av 45an hade stängts av pga snön. Mamma har gett upp skottningen av trappen för denna vinter så nu har dörrn på framsidan gått i ide ;)

Klassresan var riktigt kul - well done Johan! =) Resan bar av till Dömle scoutgård, där raggsockarna kom väl till pass... tur vi var många så vi kunde hålla värmen innan den öppna spisen gjorde sitt jobb. Kommer känna den härliga doften av brandrök i min kudde i flera veckor ;) Haha, lite kul är det ändå. Fint minne från en superhelg. Många nya goa människor, mycket skratt och lekarna gav utrymme för en hel del kämpaglöd och alla visade sig verkligen från sin rätta sida ;) Resten låter vi stanna i Dömle.

Nu blir det Maria Montazami och hennes härliga familj, ladda för morgondagens äventyr

Klassresa

Nu bär det snart av, med Malin som resledare kan det ju inte gå annat än... Om hon nu orkar ta sig upp ur sängen idag vill säga ;)

Det gjorde iaf jag, pigg och go efter en kul kväll/natt. Hanns med mycket igår må jag säga (sisådär efter sju på kvällen när jag vaknat till liv alltså)

Nu styr vi kosan mot HotSpot 2011! =D YEEEAH!

Smulor

Knaprar knäkebröd och mår illa, bakisilla! Caps är farligt, oooo så farligt! Men knäckebröd räddar min vardag och gott är det också. Lärde mig idag (igen) att kaffe inte bör drickas när man ligger på rygg i soffan. Träffa munnen är det sista man gör.. not good! Inte heller knäckebröd rekommenderas att ätas i detta läge...

Tonight I'm gonna Party with my Pain ;)

Julia har tagit hand om mig idag, d.v.s. Julia har spelat musik för mig hela dan i vår mörka lägenhet.. tur det finns värmeljus =)

Imorrn bär det förresten av på klassresa... Supernice! :D

Hutt hutt

What to doooo?!?

Riktigt jäkla rastlös och inget att göra, inte för tillfället iaf. Kanske skulle ta och leta fram julpyntet (det lilla jag äger och har) och försöka få lite stämning här hemma inför stundande advent.

Positiva veckan

... startade redan i lördags faktiskt. Allt är toppen, kanon och fantastiskt bra helt enkelt, behöver boosta med lite positiv energi nu så jag och Julia sprudlar av glädje här hemma :DTänk vad kul allt blir om man skrattar lite.. även så här i efterhand, nice pic! ;)

Julia

Fröken pepp skickade mig just en länk till Moas blogg... Läs och begrunda.

Årets Julklapp

Vet redan vad jag ska ge mig själv i julklapp, ... lova att inte skvallra ;)


Massage


Ger så goa rysningar

Shopping

Älskar att handla när jag i kassan får reda på att jag får massa rabatt på det jag ska handla.... hör änglakören; heaven, I'm in heaven!

Lördagsmys

Har dragit igenom hela repertoaren av kvällens kärleksdravel på TV inklusive en dokumentär om chimpanser. Den fjuttiga 1% i generna som skiljer oss från chimpanserna har gett dem ett far more uncomplicated life  =) Kanske skulle jag ta och skola om mig till chimpans

Imorrn blir det shopping... shopping, shopping, shopping! Tömma kontot lite mer, behöver ju göra rum för nästa CSN-insättning ;)

Nanny Diaries och My Best Friend's Marriage gör ju att man blir smått sorgsen i hjärtat. Skulle behöva en redig komedi nu.


bara några veckor kvar nu =)

Fredagsmys

What's the Point

Tygskor + Vinter = Sant

Ibland är jag ju så sjukt sugen på att se vilka som är inne och läser min blogg... määäh! Jag vet ju att Julle Bulle och mamma läser den iaf, haha :P

Idag har jag förenat nytta med nöje; shopping och skolarbete. Fönstershopping är bäst! Fast skulle behövt ett par varma skor... blir väl till att införskaffa ett par varma strumpor och köra converse i vinter igen... as usual ;)

Biljetter till Johnossi CHECK! Ska bli supernice! Badassmtfckr, är såååå sjuuukt nöjd över att bo granne med Nöjes, förfest ja tack! ;P


Passar lika bra på somriga Tylösand som i ett frostigt vinterland

Frostskadad

Efter att ha spenderat veckor i 21:an-huset har nog hela gruppen blivit lite smått köldskadad och det lär ju inte bli bättre nu när temperaturen sjunker till halka-minst-tre-ggr-på-vägen-till-bussen-och-sedan-1½-gång-till-just-for-fun! Kanske ska ta med nåt värmande nästa gång... vi lär ju få riktigt kul i pluggandet om inte annat.


Vi vill ha grek, grek, grek, mera grek, och grek det kommer vi att få...

Vart mkt lång (fast absout för kort) helg och den är värd att uppsateras när orken infinner sig, så njut av min kära sambos sammanfattning av några godbitar på vägen så länge. Enjoy!

Det viktigaste som skedde under helgen var att en ny ekonomförening såg dagens (nattens) ljus; KortEkon - föreningen för ekonomer under 175cm och inte kortare än 160cm. Självklart har även denna förening sina hedersmedlemmar, bl.a. Pege, "Han är ju Grek helt enkelt" och Jimmy, som sköter tillväxten.
Teambuildingen hölls i sovsalen, där vi bl.a. sjöng grek-sången och förskönade en lång ekonom.


KortEkons styrelse

So long, gasballong

Örebro

Imorrn bitti drar KarlEkons styrelse till Örebro för Megakonferensen och massa massa skooooj!! :D
Nu ska vi bara hitta sovplatser, men det brukar ju inte vara alldeles för svårt... ;) Haha. Styrelsen har ju övat spooning varje konferens, så imorrn ska väl familjen göra ett nytt försök.

Ta det lugnt Karlstad, snart är jag tillbaka igen!

Puss

RSS 2.0