It sucks when it blows

Det suger när det blåser... Älskar hallåan på tv6.. haha, synd han inte är engelsman, if you see what I mean ;)

Countdown

2...1...WihooO!

Ja, allt vad jag skulle hunnit med till dennna kommande stora dag. Vika planer jag hade. Ojojoj vad annorlunda livet kan bli, and I LIKE IT!

Imorrn är det back to fjortiz, då åker de tighta, lite för urringade linnena fram, den tjocka, svarta och vita kajalen, mascaraklumparna och platt/våffeltången.

Hej, hej, hej jag är bara 14 år

kom och se på mig, kom och ta på mig

Hej, hej, hej jag är bara 14 år

kom och titta på mig, kom och ta på mig

För jag vill ju bara va din tjej.

Du får ta på mig om du ber mig snällt,

för jag vill ju bara va med dig.

Do you wanna be my fjortisboy?

Igår var vår klass åter i rampljuset så idag var man med i reportage för kåren. Snart tycker vi elever att vi ska få betalt för att vara med på alla dessa grejer ;P


Bob & Bååth

Nu ska jag ladda för morgondagens Tackphest och sista dagen som 24-åring med soffmys med bästaste Jullebulle. Ska bli kul att träda in i 25e varvet som fjortonåring... Najjs najjs, bakis på födelsedagen är ju kalas!

Sunday

En söndag som alla andra; repriser på TVn och småstädning, allt för att slippa plugga, plus en himla omotivation när man är sådär lite söndags-seg. Sitter i soffan med raggisarna på och drar mig för skolgrejerna.. det är ju söndag!!

Gårdagen var dock bra; shopping på stan, lunch på George's, middag med tjejerna, Stefan och Peter, lek-seger och lördagsklubb. Fast kunde sluppit den där förbaskade huvudvärken på morgonen som kalasbankade fram tills det mirakulösa kaffet kom till undsättning. Kaffe - den bruna kuckelimuckmedicinen.Dagens citat är tillägnat Julia: "Justeja, jag var ju kissenödig ... Bra Julia!"

Nu ska jag och mina raggsockar plugga... google, here I come! ... Kaffe snart kanske?!

Morgonstund

Kaffe, tända ljud, nyhetsmorgon och en dimmig blick... Kanske skulle ta och hämta etraögonen så jag ser vad jag skriver.
Längtar tills julkalendern börjar. då kommer jag va stammis framför tvn på morgonen. Hoppas den är bra, annars åker Sune upp! Tur man har back-up ;)

This week's gonna be a good week

Julia är på P8 (eller kanske är det 10an idag..?) med Dari, vilket betyder Julle-fritt :D Najjs! (haha, nej älskling, jag gillar allt ditt sällskap).

Strax blir det sänghoppandes men först får jag väl slänga in ett blogg-inlägg så mamma blir glad. Ryktet säger att det ska bli snö... vettefan vart den är men det kanske är jag som missar det vita fluffet när persiennerna är nere. Kallt är det ute iaf, det har väl ingen missat.

Imorrn ska jag in till stan och skriva på kontraktet till nya lägenheten =) Skönt att det erbjudandet kom i precis rättan tid! Sen blir det after work, men först en sväng till gymet. Såg förresten att man fick bjuda med tre kompisar på en veckas gratis träning, så först till kvarn... ;)

Ah, detta ska verkligen bli en kul vecka :D Massa Massa Massa kul!!! Speciellt kul att inleda min födelsedag som fjortis ;D Lalalaaaaaaa


Hubba-bubba och lite Bieber på detta så är looken total

Asch-hooole

Hade jag orkat gå och lägga mig hade jag gjort det nu. Är sjukt trött... Julle ser ut att vara i ungefär samma sits. Behöver ladda för en heeeldaag i skolan imorrn. Skulle nästan kunna tro att det är tentaperiod, så jag ska plugga ;)

Idag fick jag finbesök. Aschooole Anneli var här och gjorde min kväll =)

Nu ska det laddas för sängen.. kanske lite sova på soffan innan, det hade vart nice!

5..4..3..2..1.....

Ibland önskar jag att världen var lite mer som jag ville, att allt gick lite mer åt mitt håll, att saker och ting skulle vara lite lättare, att det skulle flyta på liksom. Händer sånt? Kanske? Eller? Hoppas på det iaf. Nere i en 5 minuters-svacka just nu, på väg upp ;) ... kan det ha något med de senaste tre styrelsemötena att göra tro?! Jag bara undrar...

Så, nu var det ur världen... hitta på nåt kul tro?! =D

Best of blocket kan ju få upp humöret på den mest sega, deppiga människa :D faller ju inte under den kategorin, men är fan så kul ändå :P

Söndagsmys

och avslut på vår onyttiga (men ack så roliga) helg. Bäst var nog capsen i fredags.. eller kanske var det att väcka pojkarna imorse (läs: 13:15 och framåt) en efter en när vi var på spontanbesök hos familjen Wibom-Hansen-Moberg, hihihi.

Tenta

Nu var det sagt, nu kommer jag inte undan. Offentlighet - sannolikheten att du ska utföra en handling blir större om du offentligt går ut med att du ska utföra denna handling... typ

Imorrn blir förhoppningsvis första och enda tentan denna termin. Omtentor gilles ej. Hur ska detta firas tro?!

Ikväll ska det laddas med en salt pinne eller två i alla fall

Undrar

Undrar varför det ska klia så i halsen? Nån som känner sig skyldig till att ha stoppat in lite dun från kudden i min hals medan jag sov tro?!

Undrar nr 2 för kvällen varför jag ska drabbas av andras dåliga framförhållnng och undrar nr 3 varför jag alltid får reda på saker sist av alla?!! Arg blir jag, arg och gnällig. Orka lägga energi på sånt när man kan ägna sig åt så mycket roligare saker.

Får tänka på roliga saker som gårdagen ist... Blev halvt spontanutgång, hamnade på "eftersläppet" till kräftskivan hos Malin och Johan, vilka btw har en störtskön lägenhet! Kom lagom till de sista snapsvisorna och vips så var kvällen awesome.

... ... ...

Bäst att börja plugga snart gissar jag, men orka.. finns ju så mkt annat roligt att göra. Som att läsa tidningen 2 ggr, kolla in dagens Zits, klura ut hur Mårten funkar, glo på folk... Läktarplats i biblan, wihoo.

Dagens "i hörlurarna"; Ron Pope

Nu ska jag vara lite duktig... ;)

all words end with a K

Vart på lunch med besöket från all over; Polen, Tjeckien, Norge och sist men inte minst Lerum!
Elin kom så fram till att allt polackerna sa slutade med K, sen var det svårt att sluta tänka på...

Efter en härlig lunch på Coffehouse by George så forsatte vi till Elin för att kolla på Blood Diamond och lite pill. Kanoners film! ...dock var nog folk lite trötta efter lördagskvällen för det hördes diverse snarkande från golvet.

Sen bar det hemåt, via ICA för lite sött. Väl hemma möttes jag av mys-sambon som tänt en massa ljus. Hon vet då hur man ska göra en Bobs kväll! =)
Våren kommer bli tom utan lilla Jullebulle.

oh, what a wondercrap morning

1. Vaknade med en panghuvudvärk. Jag som skulle upp tidigt, vad hände där?!
2. Mjölken i kaffet såg mest ut som filmjölk... två dagar efter bäst före-datumet var tydligen inte okej. Tur att jag hade lite extra kaffe
3. ... won't even mention this one...

Tur att det finns saker som sätter guldkant på mitt liv ändå =)
Magnus Carlsson i TV-soffan t.ex., med sina hundar Barbro och Pipen (eller Pippen som Julle säger...).


Lite skratt på söndagsförmiddagen levereras också, Julle och jag sitter just nu och tittar på bestofblocket.se

Back to the tvättstuga

Dagens Bob

Lyckades knocka mig själv med min lunchpåse imorse. 1-0 till kaffetermosen, vilken jäkla smäll!

aooooaaaooouch!

idag har min rumpa träningsvärk!

förresten såg duschen imorse ut som en massaker.... näsblod och vatten är en ganska effektfull kombination. kirurg-grön handduk på det så var effekten total

RSS 2.0