I väntan på

Dricker kaffe lite småbakis och kollar på engelska bröllopet. I väntan på the dress. Gör mig inte besviken nu Kate! Sen blir det dusch och fix och trix inför valborgsfirandet i Uppsala hos bästaste Sara! :D

OOooooh så optimistisk!

Vänta inte!! Gör det bara, gör det nu! ;D


Happy happy jumpar jag in bed! Förresten, nu finns bobisch även på twitter, hahaha, trodde aldrig att jag skulle vika mig och ge efter men min nyfikenhet blev för stor :P Hihi

Gnighties!

Downs

Trött på svängningarna. Ibland önskar jag bara att det kunde plana ut för en stund, det skulle kännas så bra!

Dagens citat

DC Frida Nordman:
"Belinda, när du gör slut med din kille så har jag hittat en annan kille till dig, han jobbar på Stadium på Torp och har typ muskler och så... Pappa tyckte också att han var snygg"

Nu undrar jag bara; När skaffade jag kille och vem är killen??! Haha

Andra söndagen den här veckan

Ja ta mig tusan, i Vänersborg händer det grejer.

I helgen har jag hunnit med

En tur till Blåkulla
1 tappat glas som resulterade i 1 skärsår och 1 trasig strumpbyxa (tror helt och fullt på teorin om att jag är lite som en kille; kan inte göra mer än en sak samtidigt. Prata och hålla i ett vattenglas är tydligen inte min grej)
1 utslagen dörr, följt av ett "Det var inte jag" signerat undertecknad. Har ännu inte vågat kolla om det döljer sig något/någon platt bakom den fällda dörren
1 brottningsmatch med rosenbusken. Ser man inte ur som en nåldyna/skärbräda efter katten så får man ta till andra medel...
Har även avverkat en himla massa(!!) påskgodis


Måste bara se den här filmen >>> Hopp

Mormor rapporterade förresten om en bilbrand i det lilla samhället Vänersborg. Har man ingen påskbrasa så får man väl skapa sig en


Godisdagen!!

Bloggen önskar alla en Glad Påsk medans dess ägare sitter nedgrävd i ett påskägg och smaskar säsongens ranson av godis :P

En lång fredag

Idag bär det av till Vänersborg med Kaluza och Sebbe. Vad kul vi ska ha i bilen. Får se vem som sjunger bäst när radion fungerar som den gör på dal. Ingen kan ju slå mitt och Lottas performance igår iaf. Småtjärnorna släng dig i väggen, Rumpan All Stars intog the stage! Bästa duon i baren yes indeed!

Men jag undrar hur ska jag hinna bli klar med packningen innan vi ska dra (massa packning när man kör bil av nån anledning)?! Måste ju slötitta på (jag gissar) Prince of Egypt. Gillar att jag tyckte det var komiskt att jag tyckte de kallade honom Bosse ända tills jag hörde vad de egentligen sa. Nu blev det ju lite pinsamt, för ni vet väl alla vem filmen handlar om. Eller...?!

Nej, dax att ta tag i kaffet och sen checka till Blå faran.

Gött mos

En störtskön dag som denna hade jag tänkt läsa lite business cultures vid solväggen, men det blev nog mer sol än plugg. Hade en skön diskussion med klasskompisen förut. Sean Banan hade visst gjort ett gott intryck på honom. Kan ju tilläggas att 96% av klassen är utbytesstudenter.

Nu blir det fotbollskoll på Campus!

Goodnight


Tydligen

Tydligen var det fest igår
Tydligen var det ganska blött
Tydligen hade jag jäkligt kul
... för idag mår jag f*n därefter...


Dagen efter

En skittrött och seg Belinda sitter nu i soffan framför BB och orkar inte bry sig om annat än rullmackan med skinka och potatissallad och den superba apelsinjuicen (fruktkött ftw) som precis tog sin rätta plats i magen =P Nam nam nam!

Skulle ju bli en kväll på Rumpan meeen efter en vecka med sömnbrist så såg soffan verkligen extra inbjudande ut ikväll =)



Hotspot är nu över för detta år. Kanoooners kalasbra dag blev det! Fatta att det blev så jäkla bra! Det gäller att tro, eller vad det nu var Johan sa i min lilla vin-bailey-reservsparlågorna-dimma. Fan så nice! Jag struttar fortfarande runt på små moln och är så superdupernöjd :D
Mina fötter är dock inte nöjda, de har tagit massa stryk i veckan och som grädde på moset lyckades jag tappa en stol på den, ajajaj! ... och höger handled ska vi inte ens snacka om, vad hände där egentligen, hahaha
Imorse städade vi bort de sista spåren efter vad som varit vårt lilla projekt det senaste halvåret. Vad ska jag nu hitta på om dagarna? Plugga kanske?! Skulle verkligen behövas just nu...

Imorrn hoppas jag på fint väder, skulle vilja bättra på fräknarna, göra det vita strecket över näsan lite mer markant samt bättra på pandabrännan. Inte för att jag har eller kommer att ha nån bränna på lääänge... Egentligen är väl enda anledningen till att jag vill ha sol att använda ett par flashiga glajjer.



Lördag

Det har varit en glassig dag i Vänersborg, solen sägs ju alltid skina i Karlstad men det vettefan, klart är dock att den alltid skiner här hemma hos mamma ;)

Idag har nästan hela syskonskaran vart vid bussen och tagit första TBE-sprutan. Mamma ringde häromdan och sa; När du kommer hem har jag en present till dig! Oooh vad jag blev glad. ...tills... Du ska få följa med barnen och ta spruta! =) Jippie tänkte jag.
Så kom vi då till den där fästing-bussen idag iaf, kan ju inte säga annat än att vi roade både doktorn och hela kön. Började med mig som så fint började ta av mig jacka och tröja när doktorn frågade om jag ville sitta eller stå upp. Nej jag skulle bara ta av mig innan jag sätter mig ner, sa jag som nu stod där i linne. Nej du behöver inte ta av dig mer nu sa doktorn då lite skämtsamt. HA HA HA! Sen stod vi där som 4 barn och retade varann allteftersom alla fick ta sina sprutor. Nåde den som grina, men visst var det en lite dramatisk syskonskara som stod där i kön, med mamma i spetsen. Sebban tog sig för pannan när plåstret åkte på och började med glimten i ögat stånka och skrika och Frida hoppade och flaxade så hon nästan blev en nåldyna. Efter det lilla numret avlägsnade sig syskonen Johansson/Nordman från scenen och gav plats för stadens (numera lite muntrare) pensionärer.

Och nu är det konstaterat; Våren är äntligen här!! Den kom flygandes med säsongens första fjäril, lagom till kaffe med dopp. Jäklar vilket hönskackel det var i trädgårn när alla satte igång, mormor mamma och Maria, behöver jag säga mer?! Konstaterat blev i alla fall 1. Brolle är ett (läckert) måste i Ladies Night 2. Maria hade häromdan en karl i sin buske (öppet för tolkning) 3. Jag kommer se ut som en panda med bonnbränna imorrn (solglasögon är ju ett måste när man solar!).

Nu ska jag gå och mumsa i alla left-overs från gårdagen =P

..... och nu fastnade jag i tårtdesignens underbara land. Fatta vad många coola tårtor det finns (eller har funnits, för tro fan att nå gick lös på dem efter att fotot togs).






80-talet i en munsbit

eller alla brudars favorit...



En onsdag i mitt liv

Dagen har handlat om tyg, massa tyg, rött tyg! ... och stora bylsiga rosetter. Man kunde nästan tro att det var jul i skolan. Shit vad vi dammade av varenda vrå där i glasgången... aaaatchooo! Synd att jag inte tog kort på allt för det var helt sjuka mängder!


Ok, kanske inte riktigt så här (...eller..?) men jag gillar bilden

Började för övrigt en ny kurs idag. Känner mig riktigt internationell, jag och hela världen i ett klassrum. Kul var den också, hoppas att det fortsätter så :)

Imorrn bär det av till Vänersborg.. TUUUT TUUUT!


Måndagsseeeeg!

Känns att jag inte är 20 längre när segheten från en 3-dagars håller i sig ända inpå måndagen. Men kul hade vi ju iaf, speciellt Slakman om man får tro på facebook... och allt som är på fb är sant, eller hur ;) haha

Nu blir det iväg till gymet och lille skutt! ... och imorrn börjar skolan igen.. BLÄÄ!

RSS 2.0