Gott nytt 2012

Hoppas verkligen på ett kalasbra år! 2011 har varit riktigt illa i många avseenden, riktigt bra i andra.. 2012 kommer i alla fall inte bli sämre, det ska jag se till.
Nytt nytt nytt, gott gott gott, det ska pryda mitt år 2012. =)
Ska börja med att rensa bort allt som gör mitt liv dåligt, så bye bye nedtryckare och annat skräp, well hello lyckopiller!

Vintern kom en onsdag i december

Sidensvansarna har kommit, äntligen är vintern här!
Med detta vill jag tacka Karlstad för det här året, för nu drar jag söderut! =)
God Jul Ktown!

did I forget to mention

första dagen med snö idag PÅ RIKTIGT!!! :D
Kanel där hon trivs som allra bäst! =)

oooooooops

I fuckin' did it AGAIN

så var det lördag

Är väl ingen fest om inte några glas går... kalasbra avslutning inför julen =)

Musikhjälpen - räddaren i uppsatsnöden

Detta gör jag om dagarna, hela dagarna

tuff tuff tåget

bokat hemresan nu, inte illa att jag planeraar så långt i förväg. bäst av allt, fick gjort av med lite prio-poäng. inte jättemkt pengar jag sparar men är i alla fall nåt =)

idag har jag firat lusse med att försova mig och spendera dagen i skolan.. som vanligt med andra ord ;)
Sen blev d fika m Julez.. lussebulle och varm choklad
Dagens citat går till han på Wayne's;
Bob: "Har ni lussebullar?"
Wayne: " öööööh... är det såna där gula med saffran?"

Bobling

Äntligen är KEY över, med blandade känslor men framförallt en herrans massa kvällar och nätter utan att behöva skicka mail efter mail efter mail efter mail efter... ja ni förstår. Toppen blev resultatet iaf, ingen stress, ingenting, helt förvånad och alldeles underbart nöd! Sen vart det ju finfrämmande av herr Pallvid också som grädde på moset! :D
Sitter med träsmak i baken efter några timmars uppsatsskrivande. Var inte gött det här, och doktorn som sa att jag sitter alldeles för mycket vid datorn för att min nacke ska må bra. Inte lätt att vara student inte.
Ikväll blir det bowling med stort O! Då ska jag allt visa dem vart käglan ska sitta! Äntligen! Tur att jag har Lotta som styr! ;D
Bowlero i Canada

Full rulle

eller halvfull iaf.. men jag har 23 kvar, lika många som dagarna till Julafton ;)
Haft mycket nu, KEY är i full rullning, likaså uppsatsen och allt känns i all stress otroligt bra! Kan det vara för att det snart är Julafton?!!
Har ju hunnit med Göteborg en sväng också. Fick låna Antons säng, fick sitta i bilen när antons bil blev påkörd av en annan bil, gick på GADDEN och träffade Marcus, tog en paus och lyssnade på Renata Clumska, gick på bankett och fick bli fotad med Johanne av självaste Bingo Rimér, träffade en herrans massa nytt härligt folk som gav mig gott om inspiration för framtiden! Booooy den resan behövdes verkligen. Vi blev kungar på spårvagnen också haha ;)

RSS 2.0