Strawberries

Kom precis hem från Vargön där mormors moster hade plockat så himla mycket jordgubbar i sitt land att vi fick med oss ett helt flak hem ("ölplatta" för de som inte kan svenska). Gissa vem som ska sitta och smaska imorrn. Ska smuggla med lite över gränserna till Värmland också :P Namnamnam!

Imorrn drar jag och Challe till Karlstad med Blå faran för en snabbvisit. Blir till att shoppa i garderoben och byta ut kläderna i resväskan. Självklart fest och kära återseenden, några vändor till gymet och massa kul hoppas jag på.

Nästa vecka hoppas jag på minst en tur till Bästkusten och sen blir det till att fira mormor för hon fyller ju 65!! =D


God underbara morgon

Härligt att gå upp i tid för en gångs skull. Kom hem för en timme sen efter att ha skjutsat mamma till jobbet. Allt är så vackert ute om morgonen, lite så jag saknar cykelturerna till och från NÄL tidigare om åren förbi hagar och ängar. Det är stunder som dessa som får mig att må sådär extra bra. Njutning!


Bilder ger aldrig naturen sin rätt, men här cyklade jag förbi varje dag =)

Undrar oom solen vill titta fram snart igen eller om det ska bli en sollös dag i trädgårdsmästare Bobs liv idag?

Onsdag

Man kan ju tro att jag inte gör nåt om dagarna, men tänk där tar man fel. Idag har jag och Frida spenderat lååång tid på Flüggers och letat tapeter till hennes rum, sen cruisade vi ett varv på stan, kollade hur bra solen tog i trädgårn (tydligen inte tillräckligt bra eftersom jag fortfarande har en snygg bonnbränna på benen). Sen tog jag med lillbrorsan för en tur till Trollhättan för att kolla på folk som bygger flygmotordelar. De såg ganska ordinary ut, ungefär som kändisar. Sen plockade vi upp mamma och körde sightseeing genom Vargön.

Har t.o.m. blivit en kvällspromenad på Skräcklan med Fia. Sååå fint där på sommaren, en av de bästa platser jag vet!

Ja, tänk vad mycket jag hunnit med idag, men mest har deyt ändå blivit att ligga och lata mig i trädgårn med en bra bok. Hoppas jag hinner med slutet på den innan sommarn är slut bara. Har nämligen börjat läsa den 3 år i rad nu, alltså 3 ggr. Tur att minnet är kort för den är lika bra, om inte bättre, varje gång.

Sommar, sommar, sommar

Ny vecka, nya möjligheter.

Tyvärr startade inte veckan på bäsa sätt. Huvudvärk satte stopp för förmiddagens planer som får skjutas på morgondagen... IGEN! Ska iaf till stan sen för lite fika i goa vänners lag.
Vart en ganska seg och slapp helg, gotta mig lite i solen igår och ätit en massa god mat =P

Framförallt...

direkt från vårt jordgubbsland

Är så grymt sugen på att dra på semester. Varför inte en tågluff/öluff eller nåt annat kul. Nån som är på? Jag har alltid tid! =)


Hade det inte vart för att jag tycker det är så grymt tråkigt att åka ensam, så hade det vart bye bye Sweden nu!

Midsommar

Dagen till ära måste jag ju göra ett inlägg!



Tyvärr blir det nog varken krans eller dans runt midsommarstången iår men fira det ska vi då göra :)


Jordgubbar är ett måste! Måste ju vara snyggaste bilden på mig ever...

Passar även på att säga grattis till Akari där borta i Japan =) ... även om hon säkert varken läser eller förstår detta...

Trevlig midsommar allihopa!

Just idag är jag bäst!

Det kan inte sägas för många ggr!; VG på tentan, bara 0,5 poäng från full pott! Bäst av allt är att jag nu har fått mitt sista betyg för första delmålet; Kandidatexamen i ekonomi/marknadsföring! WIIIIEHOOO!

Ska ta en promenad till affärn för att fira! Idag är jag värd en glass, Charlie han ska få gotta till det med mjölk till maten ;)


Charlie sover mitt knä

Zzzleeepy

Vart en kort dag men shit, vart tog energin vägen?!

Blev en snabb ilsk shoppingtur idag, var inte på humör kan jag säga... men ett par sandaler fick jag med mig hem iaf.

Tacos ikväll med familjen, längesen vi åt tillsammans allihop nu, men det är säkrast att det inte görs alltför ofta ;)

Får nu se vad kvällen har att erbjuda... inga planer so far. Imorrn flyttar vi upp till Karlstad igen jag och lille Charlie a.k.a. Kitler.


Inte långt kvar till nollningen nu (Boule, ht 2008)

Charlie

Var och hämtade crazy cat på Orust igår. Sinnes söt, sinnes busig, sinnes kelig. Sov under mitt täcke hela natten... =)


I Fridas knä



Så här dammigt och fint är det tydligen under vår soffa


Charlie

Upp och hoppa!

Svenska sommarklassiker rullar på högvarv. Idag är en ovanligt hurtig dag. Klockan är 07:23 och jag har redan vart uppe i 2½ timme, skruvat ihop ett par ikeagrejer så att jag nästan fått blåsor på fingrarna och slängt i ett par maskiner tvätt. Härligt att vara uppe före tuppen (eller rättare sagt, jag somnade aldrig inatt...). Kom på mig själv att hamra kl 5 imorse... hoppas jag inte väckte grannarna.




Blir lite barnprogram och snabbvila innan jag tar mig an nästa projekt, vad det nu kan vara. En dusch kanske?!

Ska sys nya kuddfodral nån dag också...

lördag

Idag har jag sovit bort halva dagen. Var allt annat än skönt, hatar att va bakis!! Får kompenseras med en tidig morgon imorrn för att hinna med allt som jag skulle gjort idag också, typ skruva, greja, träna.. Sen upp och vinka hejdå till Lotta, John och G4. Kommer bli en lång sommar utan dem :/

Igår var det fest (kunde ni inte gissa va). Riktigt kul och ett efterlängtat återseende. Acke var änligen tillbaks i stan :D Massa massa massa awesome!

Imorrn ska det packas för några dagar i Vänersborg. Kommer bli kanon :)


På tur i Vänersborg med mormor

nästa vecka!! =)

Awww, fick precis en bild på min nye man of the house. Han är ju sötaste ever!!


SOMMARLOV!

Idag är första dagen på sommarlovet, solen skiner och det är varmt ute =)

Ska snart göra mig iordning för en shoppingrunda på stan, sen blir det e kanooonkväll med volleyboll och overallsittning.

Igår var en riktigt kul kväll, firade av Hanna som ska åka hem. Blev mycket dans av grabbarna, synd bara att min telefon inte verkade vilja spara filmfilerna =( Många skratt blev det i alla fall. Ikväll ska det toppas ;)


Laaazy song


Sista pluggdagen för terminen!! =D

1. plugga
2. tvätta
3. plugga
4. göra annat
5. plugga
6. fira in sommarlovet med ett glas vin



RSS 2.0