I tentatider blir man lätt distraheradLite ögongodis i tentatider =P *sluuuurp*


Förresten så måste man ju bara älska den här reklamen


Lånat från Cissis arkiv ;)

... och visst får man ju ett trevligt bemötande när man kommer med bussen till skolan där på morgonkvisten så säg ;P

Today's

Hahaha, check this out!

=)

Är så glad för alla mina "nya" vänner här i Karlstad! Vad skulle jag göra utan dem?!

Söndag igen dådå

Igår var det dags för den årliga upplagan av Campusfesten. Håller ju inte samma mått som tidigare år men några klassiska inslag som soff-TV-och-annat-bröte-bränder, besök av brandbil och polis och självklart en hel massa alkohol, sol och glada människor fanns ju självklart där. Vi hade helt enkelt en kanonkväll, som till skillnad från förra året inte slutade på en random campuskök-soffa, utan hemma i min egen säng =)

Nu har tydligen nånting på Kronoparken sprungit läck också så där finns inget vatten. Riktigt nöjd att jag har till mitt morgonkaffe iaf. Inte som sist alltså när jag vaknade bakis med en lapp från Julez med något innehållande "OBS! Vattenläcka! Spola inte vatten och gå inte på toa!" As if I cared men ändå.
Väntar nu på en Lotta som tydligen behöver vatten för att fungera en morgon som denna.

Nä, nu blir det en slapp dag framför TVn. Imorrrn börjar the serious pluggisch-life!

trött

Pluggdags, första dan att börja gå igenom globaliseringsgrejerna (som jag förövrigt missat ungefär varenda lektion av) och då är det väl lika bra att värma upp med ett litet blogginlägg och försöka vakna till liv.
Kan inte riktigt fatta att jag snart har sommarlov. 3e juni är det bara ledighet som gäller. Men först ska jag försöka få till lite fokus på skolan men det är inte lätt med ungefär en lektion i veckan och pluggmotivation noll, så egenstudier är väl inte det bästa just nu. Lika bra att passa på medans vädret är kass!

>>>Nu vaknade Lotta till liv efter gårdagens bravader<<<

Lika bra att börja plugga nu, kl 16 blir d skola! Sommarlov: 17 Dagar

Win!

Sitter och funderar över livet, sugen på att dra ut på resa men behöver nog ett jobb först för jag har inga pengar. Fick precis "rätt" över Försäkringskassan som glömt betala ut bostadsbidrag till mig nu i flera månader. Ska bli en fin välkomnad klumpsumma därfrån nu lagom till sommaren.

Vart en festprydd helg, helt klart kanon på många sätt och vis. Känner att jag behöver träna av mig festångorna snart, kanske ut och ta ett par varv i spåret ;) Hihi
Får bli vatten för min del på Marathon Monday iaf men d e nog lika bra det.

Räknar ner nu, om en månad blir jag sambo igen =)

Jag blir tokig

Jag blir tokig, jag blir tokig, jag blir TOKIG!

... på mig själv, sluta nu, skärp dig, varfööööööör??!?!?!!!

ordbajs

Haha, härligt att läsa alla inlägg och statusuppdateringar från igår kväll, vad hände där liksom.

Igår var det tjejfest på Rumpan med en himla massa inslag av köttiga lekar. Det var kalasnice och borde göras fler gånger! :D

Inatt när jag vaknade på soffan och vips var i köket och inbte riktigt fattade hur jag kom dit och abassolut inte fattade att jag sovit på soffan utan hela tiden trodde att jag gått och lagt mig i sängen och inte kunde fatta vad mina linser fortfarande gjorde i.... det var kul, då skrattade jag lite lätt åt mig själv.
sen drömde jag att jag gav mig ut på en joggingtur, oc jag är en helfestlig löpare i mina drömmar ska ni veta. sen räddade jag en fågel som blev en hund från en flygande räv. hunden blev sen en stor gul kyckling =D weird! drömtydare tack!

imorse tyckte melker att jag skulle vakna och startade igång fläkten på högsta volym... hade tydligen glömt att stänga av honom igår.
fantastiskt att vakna och inte vara bakis. typiskt dock att jag precis missade disneydags! hade vart gräddet på moset för min morgon och med superfrukost.

back to my coffee!

julez, kom hem!! sara kom hit!!

Dagens ord

Dumsnålhet

Tweet tweet

20 små läsare på twitter. Haha, kul att nån är nyfiken nog att se vad jag skriver!


Girl´s night out

Imorrn blir det tejfest och på lördag blir det drinkar! :PAllt för att höja studiemotivationen lite

zzZzzzZZzzz

Vill tillbaka till drömmarnas land. Det var myyys!

Fuck fuck fuck

Inte igen!! Fick så satans ont i nacken igår när jag tränade så nu sitter jag hemma och tycker synd om mig själv och orkar inte åka till skolan och vara invalid. Men här hemma får jag ju inget plugg gjort heller... har däremot satt upp mina fula gardiner (snälla nån som kan det där med gardiner, köp nya till mig!) och letat jobb (finns ju för fan inget mer att söka nu!! Bajs! Jag är bitter idag. Ska snart plugga på tentan till världens TRÅKIGASTE kurs. Läs aldrig Management and Leadership. Den suger! Blääää..!

Kanske dags att se om blommorna badat klart snart.. ankorna ska ta sig ett dopp nu iaf!


Valborgshelgens små

Valborg var ju grymt grymt grymt som alltid. Bilresan dit bestod av att räkna döda djur. Bilresan hem bestod av att tvätta bort döda djur från rutan. Men det hände ju så mycket mer än så! Bilresan dit bestod ju av "living on the edge" - ska bensinen räcka fram till nästa mack? När kommer nästa mack? Lampan lyser rysligt rött just nu! Where is the god damn BENSINMACK?!?? Bilresan hem bestod av att tanka i Uppsala INNAN hemresan. Bilresan dit bestod av att lyssna på Martin Blohm i P3s dejtingprogram. Bilresan hem gick ut på att lyssna på helgens dejtinghistoria tilldelad vår chaufför (tyvärr hade jag inte sån tur, var bara co-driver).

Youtube har tagit upp resten av tiden. Uppsala bestod av gay-tema-låtar. Après-Uppsala har bestått av Charlie Sheen genomgående.

Här kommer ett par smakprov, första tilldelad Erik & Saraoch den andra tilldelad Lotta & JohnNu blir det sängen!

Förresten, jag har blivit med Mini-Bob. Håller tummarna för att det ska gå bra nu ;)

Gnightie!

RSS 2.0