Breaking Dawn

Klart jag måste uppdatera om Twiday.. nya filmen slutade självklart i en frustrerande cliff-hanger! Bara att invänta sista delen då. Vart en klart värd kväll iaf. Drunknade nästan i alla känslor som spottades ut från bioduken.
Måste jag säga att jag känner mig otroligt förstörd och bakis idag... bio-bakis?!

äntligen!

vart på ovanligt gott humör idag! kan det vart för att bussen var i tid för 2a ggn denna termin tro?
mötet med vår handledare gjorde oss bara än mer förvirrade men nu tror jag vi kan vara på rätt spår iaf, hoppas hoppas! =)
en till gööörbra grej idag var att jag äntligen har hittat mig en riktigt bobbig mugg och en ny ring (min gamla gick ju sönder...)

bitter

trodde ju att den här veckan skulle börja bra, att det skulle bli bättre nu! men icke :(
började morgonen, efter att ha sovit typ 2 h på hela natten, med att torka spy. jo, att ha katt är exakt som att ha barn! så nu har vi legat och sovit på soffan, mår pyton! ont i huvudet, nacken och trött som ett as! kommer bli ett kul möte om ett par timmar.. verkligen........
jag är inte på humör idag. hoppas kvällskursen går smooth ikväll, annars finns risk för explosion!

frozen

Ibland behöver jag såna här dagar för att känna att jag lever! Nu kan det bara bli bättre! :)

tomt

Ibland blir jag så arg, ledsen och besviken och undrar om det är jag som har gjort något?! Men så säg det i så fall, för just nu känner jag bara att jag inte förstår någonting. Har jag blivit osynlig??

tur på stan

vart på en liten nödvändig shoppningrunda på stan - blev en läcker lack-lila plånbok, min gamla fina laxrosa blev ju stulen :( sen en klädrulle, för lindex var ju kass(!!) och ett paket ipren och en ansiktskräm. Som grädde på moset fick jag ju hämtat ut mina nyklackade skor, så nu slipper jag strutta runt på spikarna på dansgolvet ;)

letade efter lite grejer tills imorgon också men halloween-avdelningen var ju länsad på br så gissar att jag får ge mig ut imorrn igen.
ska pressa ut huvudvärken från mitt huvud nu så jag kan fira ikväll! =)

Bob is back in town!

Känns lite tomt att vara tillbaks i Karlstad utan Charlie men han har det nog himmelsk roligt hemma i vårt mini-zoo! Så får se det från den ljusa sidan. Sen slapp jag ju släpa den tunga katten från tåget, kan vara bra att spara på ryggen för den är inte den bästa just nu.
Fick toppengod tacospaj som mamma gjort innan jag åkte, kommer sakna riktigt god hemmagjord mat varje dag... nu blir det väl havregrynsgröt en vecka ;) Sen blir det massa smaskigt till efterrätt nästa lördag, hihihi!

blääää!

trodde aldrig att jag skulle kunna tröttna så här mycket på att plugga, men med världens mest omotiverande kurs, a.k.a. uppsats, så kan man inte annat än vilja gå och gräva ner sig nånstans!


RSS 2.0