bajs

önskar att jag kunde skylla på ålderskrämpor när ryggen värker, men nej! jag skyller på en hård sovplats och en jäkla nerv som irriterat sen jag var 21! faaan!

Dagens nyhetslöp

Sitter och skriver uppsats, aka kollar youtube-klipp och läser tidningen, uppdaterar statusen på fejjan osv. Måste mjukstarta veckan lite, en vecka som faktiskt började med att beskåda SAAB-fabriken i gryningsljus och därefter en tur med Challe till veterinär Thomas.
Så till dagens nyheter. Kan ju börja med SAAB.. kan ju säga att strax innan sju på morgonen vallfärdar halva Vänersborg till Trollhättan, den ena halvan kör diverse blandning mer eller mindre fräsiga bilar, den andra halvan kör SAAB. Den ena halvan som kör med diverse fräsiga bilar kör förbi orosmolnet, medan den andra halvan SAAB-bilar svänger höger in i dimman. Denna morgon svängde jag vänster till en fabrik med något längre namn där det tillverkas diverse fräsiga delar som tar oss till andra sidan jordklotet. Hörde på nyheterna imorse att de ska försöka satsa en herrans massa pengar för att vända SAAB och dessutom försöka ha kvar fabriken i Trollhättan. Jag undrar ja vad som egentligen kommer hända. Just nu vet jag bara att om dimman tätnar till ett kaos så kommer avgasutsläppen för hälften av hälften av alla bilar mellan Vbg-Thn minska drastiskt.
På tal om Kina och avgaser läste jag även att ca 2,5 miljoner människor i Kina dör i cancer varje år. Boven i dramat är bl.a. de ökade utsläppen. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta...
Vidare läste jag att jordens befolkning av människor nu kommit upp i 7 miljarder, sjuk siffra! Jag tycker faktiskt det är sjukt, jag förstår de samhällen som sätter en kvot på familjestorleken, 7 miljarder är några miljarder för många munnar att mätta.
Nä, det här blev ju ett kasst inlägg.. men mer intressanta nyheter fanns tyvärr inte.
Försöker döva mina samvetskval för att jag skickade Charlie till veterinären idag. Kan ju säga att jag får lida lite iaf, då alla mina födelsedagspengar idag kommer gå till att minska jordens katt-befolkning (och nej, han ska inte avlivas).

Ikväll blir det bästa hänget

Äntligen hemma i Vänersborg, sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag. Borde ta mig ut MEN det blåser ju storm. Blir nog fortsatt sitta inne och pumpa Kapten Röd, vara sjuksyrra åt lille Elton och lalla runt. Imorrn är det "the best day of the year"! ;)

Behöver jag nämna att det var kanon på Tackphesten som vanligt... resulterade i en borttappad sko och en försvunnen tröja... denna gången helt självförvållat gissar jag. Måste vart en lyckad kväll då ;)

ay ay Captain

Raggsockarna och den stora blå stickade varma tröjan är på. I stugan lyser levande ljus men inte får jag upp värmen för det. kom igen nu KBAB och sätt igång elementen innan hela huset får frostskador!

Måste ner i källaren sen, det enda rummet där elementen kokar, och hämta lite outfit till kvällens sjöslag.


izzzzze

Freaking cold in here!!

Fattar inte hur jag ska klara vintern när jag redan fryser... 5 lager tröjor, dubbla vantar, extratjock mössa och halsduk upp över näsan, täckbyxor och kängor med raggisar... dags att börja planera morgnarna så jag hinner ta på mig allt utan att missa bussen. I Sälen tog det dryga 5 min att ta på ytterkläderna, lär ju lägga på minst det dubbla här =S


Min dag i korthet

Zzzz-plugg-mat-plugg-gym-mat-plugg-TV-zzzZZz

Week-end

Haft bästisen här på besök =D Tiden går tyvärr alldeles för fort när man har så roligt!! För roligt har vi haft, alldeles sinnes tokroligt! =)

Vart fest och stoj i fredags, zombie-shopping följt av en kick-ass konser med Movits och Kapten Röd på lördagen och en mysig fika idag. Kalas helt enkelt.


Imorrn kommer Sara, imorrn kommer Sara, IMORRN KOMMER SARA!!! :D

Imorrn kommer SARA!! Aaaahhh jag är så sprallig, jag är så sprallig I'm gonna..Roar mig sålänge med att kolla på Charlie när han "busted! you're on Bob's camera" - käkar äpple
... och jagar sin svans som en dåre!

IMORRN KOMMER SARA!!!! :D WIIIIEEEEEHOOOO!!!

ajs

Rethosta och träningsvärk i magen - ingen bra kombo!

bored

Är så less på den här huvudvärken nu! Hade lika gärna kunnat stanna kvar hemma i Vänersborg, då hade jag iaf sluppit sitta ensam i 2 dygn :( Tur att jag har Charlie, annars hade jag blivit tokig!!

Försöker hitta lite kurser inför våren, men har ju läst de flesta man kan läsa redan. Fattar inte varför de ska sätta alla bra kurser på hösten, blir tokig!!

Nej, medans resten av världen är ute och klubbar så ska jag väl leta fram nån smaskig knäckemacka och kolla på fjortisar som festar i Aiya Napa. Ball... Får bli bättring på detta imorrn

Vänersborg

Hemma i Vänersborg för några dagars äventyr.


En del av syskonskaran

good morning

sitter med frullen framför tvn och laddar inför en heldag på pwc. projektledarutbildning står på tapeten. ganska dags att börja göra mig iordning nu men jag är ju seg som vanligt ;) särskilt i det här höstrusket när jag egentligen bara skulle vilja krypa ner under täcket igen


Nollephest

Igår var det Nollephest, som vanligt riktigt kul att se alla uppklädda godingar på stan! Blev en helt klart lyckad förfest med sjukt mycket människor på väldigt få kvadrat... undrar varför alla prompt skulle envisas med att vara i samma rum... Fick självklart som vanligt bästa daten! Vissa andra fick ju mindre lyckade om man säger så.. ;)
God mat, gott sällskap, massa skratt och nollor som prisades för att de helt enkelt bara varit så jäkla bäst! Mithila och Jocke, bra jobbat där! =D


Haha, ok, sorry guys, var bara tvungen!! =P

Nu ska batterierna laddas upp inför den 26e ;D

Nörd

Eftersom jag har en fullt fungerande mobil och lever i ett sjukt konsumtionssamhälle, så talar nu prylbögen i mig, den skriker Denna vill jag ha!! ..och den och den och den, kommer sluta upp med ett tiotal mobiler på hyllan..


Galaxy skin

RSS 2.0