skitdag!

ååååh.. detta skulle ju bli en bra dag, men nej.. suck! :(
det är kallt, jag känner mig risig, känner för att klaga mer än vanligt ooooch vart tog egentligen den där sommaren vägen?!!??

only when I sleep

vaknade på rätt sida idag, tyvärr gjorde det mig inte piggare. nu ska en awesome helg avrundas med ett avsnitt pretty little liars, sen blir det att ta tag i plugget.pommesfrites-fotboll

charlie leker med maten

Throw those caps man!

Igår blev det efter en lång dag med träning, plugg, stress och kvällskurs äntligen kväll och direkt ner på stan för att vara med mina goa nollor och festa in helgen på lill-lördan!Idag blir det mer plugg och en tur på stan, följt av en helkväll med caps och goa människor!Måste förresten säga att jag älskar mig sälv för mina supergoda under-tio-minuter-luncher! Smaskens när man är sådär äckelhungrig!Fan va ballt!

Ont i magen

Brrrp... äntligen fick jag min mannagrynsgröt, som jag har längtat! Fatta att jag blev besviken när jag skulle göra gröt häromdagen och skulle precis till att plocka fram mannagrynen när jag till min stora förskräckelse upptäcker att där inte finns något paket med mannagryn :( Men idag, äntligen! Nu har jag lite ont i magen...

Idag har varit en otroligt ovanligt (för denna terminen) produktiv dag. Både invigt biblioteksplugget och gymmet och det känns riktigt jäkla bra! Bara att fortsätta på det här spåret nu då ;)

Nu ska jag ha lite familjemys med apan, papegojan, kalla han vad ni vill, men katt det tror jag inte att han är iaf.


Apan, Charlie, Kitler... testade på att planka idag

Vill du bli min..?

Vem orkar blogga när det är skola om 20 min... jo Bob! Hum hum

Saknar verkligen en telefon.. ok jag har en telefon... Men wtf, saknar ju att ha en egen telefon :( Jag vill ha en telefon! Och cykeldäck med luft i! Hmmm jag har för mig att en viss person fyller år snart, då önskar jag mig konstant påfyllda däck... och nån som bäddar sängen åt mig med jämna mellanrum... =)

Nu ska jag springa iväg på lektion. Idag slutar vi 20 ist för 22.. ganska skönt!

Förresen var och klippt mig idag, syns inte så mkt men känns fantastiskt bra ;)

stresspanik!!

totalt vänt på dygnet! somnar 2, vaknar 11, dagen börjar vid 15... snälla hjälp mig!!!

Tårtkalas

Idag har jag vart hos Lotta och firat hennes födelsedag, lite i efterskott men smart som Lotta är så valde hon att bjuda på tårta när vi inte var bakis ;)

och nu har jag ätit mitt sista chips, det var inte så gott som man kan tro. bara att ladda för jul -11 nu ;) haha


Nollning

Två kalasbra veckor fick ett kalasbra slut, what more can I say

Tar mig nu en välförtjänt lugn helg, skulle behöva åka på spa efter dessa veckor och få ordning på kroppen igen, men så kul som vi har haft det med vår dundersköna nollegrupp Björnligan så är dagens tillstånd och en röst mindre klart värt det! :D

RSS 2.0