Onsdagsspektakel

Idag har det varit en dag av väntan; väntan att träna, väntan att fixa mat, väntan att baka, väntan att gå på knytis med klassen, vilket för övrigt var väldigt smarrigt. MEN ingen vet hur man saltar eller pepprar maten!!

Var en väldigt trevlig kväll, mina klasskompisar från inte-Sverige är ju definitivt mer intresserade av svensk hockey och fotboll, det märkte jag det. Iaf för tillfället ;) Så fick hem och sätta på matchen just för säkerhets skull ;) Tror de gillade mina negerbollar också, det gjorde i alla fall jag :P
Vill inte gå och lägga mig än och känner jag mig själv rätt så blir det väl sisådär 4h sömn inatt. Börjar 8 imorrn och det är ju inte ens en tid jag är vaken på övriga dagar i veckan så dygnsrytmen är ju totalt ur led. Jaja, ska ju ändå sitta på ändan mestadelen av dagen ändå.
Var rejält disigt ute idag men så vackert med alla droppar på träden


och så självklart Dagens Charlie

Det var inte igår

äter frukost och kollar på domherrar

Pancake time

Ingen har väl ungått att jag och min assistent Challe har stekt pannkakor idag

många pannkakor blev det och framförallt riktigt riktigt smarriga!
det tyckte Charlie också =P
och efter det här inlägget kan väl ingen ha undgått att jag har lekt med specialeffekterna big time

kämpa kämpa

Haha, vad hände egentligen med att springa 2 dar i veckan? men två dar inom loppet av en vecka på två skilda veckor får jag väl ändå vara nöjd med ;) haha
gick inte fortare idag än sist men tog mig iaf dubbelt så långt så lite framsteg och det känns mycket bättre nu såhär efteråt än vad det gjorde sist när jag trodde jag höll på att dö på plats så jag är nöjd, mycket nöjd.
Nu ska jag köra lite styrka sen blir det att vispa grädde och ladda för Biggest Brother.

Härliga vårdag

så många tankar snurrar i mitt huvud, jag vet inte vart jag ska ta vägen. har hur mycket tid som helst och ändå är jag fullbokad. blir tokig!

Dagens foto

Pengar rullar in som de ska

Idag har jag äntligen fått beslut från CSN att jag ska få lite cash in på kontot =) Fattar dock inte att jag inte fått mitt betyg för uppsatsen än, det borde ju vara därför CSN nu beviljat utbetalning.. hmmm...
Jaja, jag är nöjd iaf =)

Good evening

Ikväll blir det BigBrother med Lotta.. kanske skulle plocka fram kladdkakan och bju lite, inte för att jag själv behöver nån med Lotta är nog sugen ;P
Idag kände jag lite att jag saknar mina köksstolar när jag pluggade. Fick plocka in fotpallen och sitta på och jag kan ju säga att jag hamnade ganska långt ner i en inte så speciellt skrivvänlig höjd vid köksbordet. Men men man tager vad man haver. Kanske får ta och flytta hit de där stolarna från Madde nån dag i veckan.

hurt hurt

Känns ganska bra att ha nåt att sträva mot.. och det går ju faktiskt om jag bara vill =)

banana head

Komiskt, sitter och frundras över att de aldrig hört talas om matbanan på tv.. hallå vi lever i ett internationellt 2012!! hoho hallå you need to cook it!!

Jag ser det snöar.. IGEN

Undrar ibland hur jag tänker, eller inte tänker, för imorse var det ingen klocka som ringde för jag hade visst inte ställt nån klocka... PUCKO!!
... och för en gångs skull sov Charlie hela natten utan att bråka... typiskt

Bakisdag

Efter en lugn vecka med långa promenader ska jag väl ta mig inomhus med  träningen imorrn. Kunde vara på tiden, men svårt att motstå att njuta av det fina värdret. =)
Idag har ju inte hunnits med så mycket.. var en riktig slappisdag liggandes på soffan med datorn på magen fram tills klockan slog 17 och jag traskade bort till Madde för en långpromenad längst älven, följt av operation: fylla kylskåpet och en middag/matlåde/kladdkaka-lagning och massa massa ätande. Är det söndag så är det ;)
testat nån ny glass idag, lingon och kex. den smakade sådär och ändå är den snart slut hehe. I wonder how that can be

Happy day

Idag behöver någon ta med mig ut på promenad för jag behöver dammas av och luftas likt en gammal matta som fås ut och skakas när våren trillat över tröskeln. Gissar att denna någon är jag. Love me <3

Sköna lördag

Längtar så otroligt mycket efter påsk! Det är vår ute och flera veckor kvar! men tiden går fort, snart är det sommar och bye bye Karlstad. Men det är också hej hej Jollan, så det ska bli kalas ändå :)
Varit ute en promenad i det fina vårvädret. Kan inte bärga mig tills knopparna börjar spricka
Ikväll blir det utgång, sista kvällen på Månen ever! Trist, många fina minnen därifrån ;)

Vaknade upp till en vacker drinkfärgad soluppgång

Sitter här, känner mig lite förkyld, kan vara för en optimistisk promenadklädsel igår, då var det fint vårväder och solisarna invigdes =)
Tagit en försovmorgon, sitter nu här med en kopp kaffe och det doftar ljuvligt från det nyöppnade paketet.
Igår var det Beerpong på Rumpan följt av BigBrother-tittande och en smarrig fruktsalad här m Lotta, Oskar och Mattan. Nice. I helgen får Lotta sin bil och då kanske det kan bli lite fler besök här ;)
Ingen har väl missat att vi fått en ny liten prinsessa. Ska bli spännande att se hur hon ser ut och vad hon ska heta. Får passa på att gratulera :)
Nu ska jag väl stressa igång här så jag tar mig till skolan. Hoppas på en fin dag, tar med promenadskorna till skolan för säkerhets skull!

Pust pust

Invigt brallorna, de är riktigt nice. Nu fattas bara att nån sponsrar mig med skor ;)
Så första delmålet är Vår Ruset 10 maj. Orkar jag det så är det bara att ladda om för ett eventuellt Stadslopp, men det låter vi nog va osagt ett par månader till ;)
Idag gick det ju inte superduper, men vad förväntar jag mig efter att inte ha varit ute i spåret på 2 år. Bara att ladda om nu, önska mig lycka till! =)

Shoppinglycka

Idag var jag glatt överraskad när jag kollade i brevlådan och fann ett kuvert från H&M med 150kr värdecheck och 20% rabatt på valfri vara, speciellt då jag faktiskt tänkt dra dit efter skolan och skaffa mig ett par joggingbyxor.

Ännu nöjdare blev jag när jag fick den här av expediten när jag skulle gå, laddad med 50 kr.
Nöjd som fan med att mina byxor för 299 kr plötsligt sjönk till ett pris av 89 kr plus ett presentkort som jag verkligen ska utnyttja någon dag ;)

det kokar över

Små saker som kan göra en på så dåligt humör.. och det är inte ens nåt som jag borde bry mig om. Finns värre saker att bli ilsk över. Aaaandas djupt
Sådär, dags att hoppa i dressen och skutta iväg till skolan om en timme. And then what?

Bäääh

Frank adopterar sitt baby-lamm, är det inte bedårande så säg =)

Söka jobb

Inte kul nånstans. Hur det går? Skit! Varför? Dunno! Jag är inte dum i huvudet, faktiskt inte någonstans. Finns ju folk som är rent av utblåsta bakom pannbenet som lyckas bättre. Är jag socialt inkompetent? Bevis säger annat! Så whyyyy!??!??? Bajs!
Nu börjar snart Charlies dagliga (NATTLIGA) kaos-spring. Katt på speed?!?

Fredagsmys

Med risk för att känna mig extra mysig och bekväm och somna på soffan innan filmen är slt har jag nu tagit på mig lodiskläderna och ska strax traska bort till Tim för lite fredagsmys i bästa vänners lag =)
Måste ju ladda för imorrn blir det fest och då kan jag inte banga den här gången IGEN.. så sova ut är morgondagens melodi, inte somna innan utgång är the rule of the day!
Imorrn ska det blandas
och 
dagen till ära :)

Onsdag

Idag, eller ok igår, fick jag ett mail från Jenny min lilla gnu som jag inte snackat med på för många år! Kul att mina gamla vänner hör av sig när jag uppenbarligen är alldeles för sämst för att göra det själv!
Jenny, denna är för dig! Bowling for soup - what else

Alla hjärtans dag - Så klart!

Firat dagen men att återse vår älskade bil igen efter så många månader! :)
Tack mamma och mormor för fina presenter

Härlig helg i Göteborg

Våren är här!! och med våren kommer nya skor =D
Firat Fia & Tina och lekt med lille Ludde, vart helt perfekt! :D
Är nu tillbaks i Vänersborg och ikväll blir det riktigt smaskig middag bestående av fläskfilé och klyftpotatis =P Allt bra att vara hemma hos familjen ibland :)

Mormor och Jag =D

Nu är jag i Vänerborg, lalalaaa :D Med alla mina djur lalalaaa :D
Ska snart mata Snurre, han har ont i munnen så det blir bebismat för honom. Morotspuré är tydligen smaskigt. Yummie.
Idag ska jag och mormor ha en playdate, najjsigt! :D

Hey wake up!

Nu har jag försovit mig.. det bästa är att jag inte behöver skynda för kan inte smita in förrän vid 9 igen. Eftersom jag känner mig själv kommer jag snart vara asstressad ändå, för här sitter jag ju nu och slappar med min blogg ;)
Idag är jag glad! :D



Drömmar om framtiden

Kom precis på att det är ju faktiskt Alla hjärtans dag nästa vecka. Nämligen bestämt på tisdag, dagen efter Nollephesten. Jag planerar redan nu inför en härlig bakfylla, kanske några goa romance-rullar, vem vet, en tur till skolan kanske (urk jag vet, men har ju lektion..) och ja, vem vet...

Denna dag - en onsdag

Snackat så mkt engelska idag att det blev lite svårt att sluta.. damn it!

Moster Bob

Sitter i min soffa och känner mig lat för att jag inte hunnit/orkat träna på flera veckor.. och nu har jag fått ont i ryggen också. Kanske ikväll, kanske inte?

Ska strax iväg til skolan för att göra grupparbete.. skriva om Sverige.. faktiskt en ganska intressant kurs ändå, trots att jag kanske inte är så intresserad av att lära mig om den svenska kulturen, fast det är väl bara denna veckan :)
Sist men inte minst vll jag gratulera dagens födelsedagsbarn, min söta systerdotter Niki, som fyller 9 år idag =)


Hipp hipp hurra på Kanels födelsedag!

Idag fyller världens sötaste bästaste mest underbaraste lilla hund Kanel 7 år! Grattis!! :D


25+ ett tag till...

"Jag ska fylla 25 varje år tills jag skaffar en kille, då kan jag börja fylla år på riktigt igen. Det får ändå inte plats fler än 25 ljus på tårtan. När jag börjar fylla år på riktigt igen så kan jag ju alltid lösa ljusproblemet med att köpa en större tårta, då behöver jag ju inte bry mig om figuren längre, då har jag ju redan en man!"

- Gårdagens citat, bra sagt!

Måndag

Kan ännu inte riktigt bestämma mig för vad dagen ska innehålla... Kanske en tur på stan, kanske lite plugg, kanske gymmet, kanske slappa på soffan, kanske städa eller kanske göra något oväntat.
Nu ska jag iaf starta om datorn så att office kan färdiginstalleras. Så kul har jag på morgonkvisten.
Dagens Charlie

Lördag

Ska fan aldrig mer dricka vin, mitt huvud sprängs i småbitar.. men det är ju så kul för stunden ;)


Idag har jag fikat

Idag har det toksnöat så jag nästan inte kunde ta mig till affärn. Men rallymamma trotsade snökaoset och så fick vi oss till affärn och Charlie fick en ny ryggsäck =)

Finally I'm Back!!

Melker är äntligen tillbaka :D Som jag har längtat, i 6 hela veckor har jag längtat! Nu är han äntligen här och jag älskar honom! :D

RSS 2.0