Midsommar

idag blev det en tur med mamma ut på landet, alltså typ 3 min bilfärd, för att plocka midsommarblommor

Booom chackalack

Igår kom grannen över och berättade att Sara kommer hem över midsommar! Blev riktigt glad =) Kommer bli bästa midsommaren med bästis-Sara! En vecka kvar nu, ooooootroligt!
Imorrn är det dessutom fredag = helg = sova längre än 4:45! ZzzZzzzzZZZzzzzzzzzz!!!!!!!!!!

Nytt jobb

Har så mkt nytt att lära mig att jag är helt slut när jag kommer hem. Idag somnade jag 2h efter jobbet och vips är det bara 3h kvar tills jag ska gå och lägga mig för natten.
Kändes riktigt bra idag, ringt in en massa blodgivare. Sån känsla att ringa in glada friska människor, gör jobbet så mkt lättare när de man talar med inte är ledsna eller sjuka. Ok att jag trivdes riktigt bra med mitt förra jobb också, men man påverkas ju av olika sätt beroende på tillståndet på den man snackar med. Nu måste jag bara lära mig en massa medicinska termer. Skulle behövt gå en crash course som ssk.
I helgen kommer Elin och det blir studenten för Lina. Två riktigt kul saker =) Samtidigt dessutom! =)

Tenta

Nu gick jag upp sådär extra tidigt för att hinna läsa igenom anteckningar. Som om jag kommer göra det. Well well wish me good luck!

längtar redan till augusti

Jaha så var snart ett kapitel avslutat för den här gången. Imorrn kommer mamma och Valle och hjälper mig att flytta ut det mesta av det jag lyckats samla på mig.
Sen ska det firas tenta efter det såklart.. eller dränka sorgerna kanske ;) och skåla med Gehlin som tar över min fina lägenhet =)
Och på lördag flyttar jag hem till Lilla Paris igen. Kommer bli den bästa sommaren ever.. hoppas jag! :)

my home is a mess

I inflyttningspresent önskar jag mig en kille som gillar att städa.. ok?! vika tvätt är ett plus

Dagens byxa

Idag tog jag och Lottisch en sväng till Bergvik efter plugget. Det blev totalt 3 par jeans inköpta, 1 par till mig och 2 par till Lotta.. alla svarta självklart! ;)
Varför? Jo Lotta ringde mig nämligen imorse i panik och sa att hon lyckats spräcka alla sina byxor.. what to do, what to do?! Shopping såklart! ;D

så vad händer i mitt liv just nu

sitter och äter korv. gav upp plugget för packningen, fått en hel der ner i lådor och min lgh ser sinnes boring ut! men fortfarande massa kvar, vettefan vart jag ska göra av allt. hjääälp!
annars då, en del onödigt tjafs, en hel del kul, nån fest här och var, nya bekantskaper och sommarfräscha skor.
Nu blir det Big Brother-final!

BOIOING

Sinnes tråkiga inlägg jag skrivit det sista. Kanske borde dela med mig av det roliga ist för det tråkiga.. men är ju ganska nice att ha det smaskiga för sig själv.
Personalfest igår, sinnes kul! Men det som händer på Rumpan stannar på Rumpan, tråkigt för alla lata jävlar som inte orkar jobba i baren :P Man missar ju nåt, helt klart ;)
bilderna ligger självklart uppe på instagram; _bobisch_

So long pillefjong

RSS 2.0