Semledagen

eller Fettisdagen, Fastlagsdagen eller vad man nu vill kalla det för, kärt barn har många namn.
Dagen till ära köptes det semlor på stans bästa bageri (enligt Madde iaf och jag vart då inte besviken) och sen blev det mysfika med densamma som beställt de supergoda semlorna, Mädz!
 
Smarriga! =P

Photoshoot

Idag har det fotats inför årets första upplaga av Goodwill, snyggaste redaktionen ever. Tyvärr inte skrivit nån artikel denna ggn men får ta igen det till nästa nummer ;)
 
Såhär kan det se ut när jag får tag i kameran. Som tur var tog Fredrik alla foton idag... ;)

The Hives!

Min första men klart inte sista spelning med The Hives! De var grymma, jag for som en studsboll upp och ner, allt var hysterisk bra! :D Publiken kom verkligen igång direkt, ja t.o.m. när vi kom in där tre kvart innan spelningen började så var folk i full gång och rockade loss framför scen. Vi fick en bra plats också, ganska nära scen utan massa 3-meters människor framför oss ;)
Tur jag taggat hela veckan för att kunna en textrad här och där på de nya låtarna, och gött ös det var på de gamla godingarna! För ingen glömmer väl klassiker som Walk Idiot Walk och Two-Timing Touch and Broken Bones?!! Förutom en fantastisk show och alltid lika fantastisk musik fixade grabbarna ett grymt sittande stagedive till sista låten. Typiskt att jag precis då fått gå och sätta mig med vatten för att inte kollapsa på golvet, sista gnuttan reservtank med energi hade verkligen sugits ur mig, totalt tömd och i evig eufori haha. Men coolt som fan var det även från sidan! :D Fick också med mig ett litet plektrum som minne från en fantastisk spelning! =)
 
 
 
 
 


Tack The Hives och tack publiken, med en sån här bra start på 2013 tillsammans med dessa sköna grabbar och Mando Diao kan jag bara fantisera om vilka godbitar som väntar resten av året. För ni vet, det blir ju bara bättre och bättre dag för dag!

Ikväll smäller det!

The Hives ikväll och sinnes vad det kommer rockas!


BOWLING (for soup?)

eller bara för att det är så jäkla kul! =D Heja på mig nu, jag vill vinna det här! :P


MAAAAAAT!!

Jag är hungrig, ge mig allt!!!!! :p


Heja Sverige haha!

Back on track

I tristessen av att inte fåt jobb och frustrationen varje gång någon pratar om det så har jag ägnat de senaste två dagarna åt att skissa lite porträtt av mina söta små vänner. Trackat folk på fb och twitter med detta också men det får de ta ;) Man behöver ju faktiskt inte kolla på all skit om man inte vill hehe.
 

Försöker rena kroppen lite i veckan med träning och bra mat också, får se hur det går men mår ju så mycket bättre iaf, blivit alldeles för mkt chips och glass det senaste ;) ... ah det kommer väl hålla fram tills semledagen iaf, 1 vecka med andra ord haha.

Åååh, hittade lite av de 1000 bilder vi målade på designkunskapen (eler vad det nu hette) varför fortsatte jag inte med det istället, hade vart klar för flera år sen och förhoppningsvis inte suttit sysslolös efter 5½ år med ekonomistudier.. hade iofs inte fått uppleva några av de bästa stunderna i mitt liv heller sååå.. Men man ska inte ångra saker här i livet, man ska ta tillvara på det man har och göra det bästa för att leva precis så som man vill leva. Och nu ska jag sluta babbla för känner att min hjärna är lite mosig och bara trycker ur sig en massa skit.

So long, luftballong!

Mando Diao

Nytt år, nytt liv, nya spelningar!

First up är de underbara och alltid och förevigt bästa Mando Diao. Jag stod som ett saligt litet barn hela konserten med ett stort leende på läpparna, och när de spelat klart klappade jag händer frenetiskt likt en treåring. Så himla bra!! Magiskt är ordet för kvällen! :D
Att de lyckats fånga en äldre publik var inte helle fel, stämningen blev 1000ggr bättre än den hade varit om det var en lokal fylld med skrikande fjortisar. Kände mig riktigt ung och fräsch bland alla 50+are.
 
Helt klart riktigt kul att se alla låtar live, även de lite segare låtarna blev ju toppen, nu kommer jag älska allt! Självklart var En sångarsaga och Strövtåg i hembygden bästa, speciellt den förstnämnda, sån jäkla show! På ett "non-show" sätt liksom.. att de hade tonsatt Fröding och mellan låtarna körde poesi med Daniel Boyacioglus gav det lilla extra till en redan klockren spelning. Tack, tack, tack, hoppas verkligen inte det dröjer sex år innan vi ses igen nästa gång! =)
 
Fick inte så många bilder, var för upprymd av spelningen
 

RSS 2.0