Whaoaoaooo

Tacka vet jag mormor som tog mig med till Överby förut så jag kunde rensa hjärnan lite, ganska välbehövligt

Morrn!

Vaknade av ett gäng flugor som envist skulle surra runt mitt huvud, typiskt när väl Charlie låter mig sova.

7th Heaven, det är allt nåt speciellt med det där programmet, Ger en en tankeväckare ibland. Bra start på dagen tillsammans med kaffekoppen (där innehållet nu har blivit alldeles kallt, yuck!) och lillkillen.

Måndag

Varit vaken i 2h nu, fick säker 2-3h sömn inatt. Kommer bli en pigg dag. Nu har familjen åkt till Kroatien och jag får stanna hemma och passa vårt mini-zoo en vecka innan mormor tar över.

Kalas ikväll, hoppas på tårta! :P

Lördagsbrus

Kom precis hem från Trollhättan efter en extra lång sightseeingtur med bussen. Visste inte att det kunde ta så lång tid att åka runt i Vänersborg men tydligen kan det ta 45 min mellan Thn-Vbg (en resa på lite över milen). Tur att jag hade gott sällskap iaf (Daniel Lindén, vi är besvikna!).

Dagen levererade, blev gott häng på Sanden med beachvolleyplaner (eller mest spelare) att spana på och sen en tur in till öltälten i Trollhättan. Tyvärr tog sig inte min mobil hem igen =(

Imorrn hoppas jag på den här mannen;

Jag har bara regn hos mig

Ganska dags att ta tag i den här dagen nu. Klockan är halv två och jag har inte kommit längre än jag hade för tre timmar sen. Iofs hunnit kolla på halva sista High School muscial. Wunderbar! Hade ju tänkt sola och bada idag men det blev tydligen regn.. Vänersborg visar sig verkligen från sin bästa sida nu




Fallens ikväll i alla fall. Ska bli kul att träfa lite folk =)

Tisdag

Har tagit med mig lillsyrran upp till Karlstad några dar för semester. Kan hon behöva innan hon ska till Kroatien med familjen (jag får som vanligt inte följa med...). Jag njuter av att sova i min säng om nätterna, fyyyy för sängen i Vänersborg, känner mig ju mer kärring än vanligt efter några dar där.

Idag blir det nog IKEA eller nåt, men först ska jag laga mitt blodiga ben.

sweet summertimes

Kommit hem nu från en kanonhelg i Grebbestad med kul folk, sol, massa mer kul folk, Antons nya tjej Barbara.. ehm förlåt.. Fatima med plats för både iPhonen och ölen, sa jag en massa kul folk och NIIIICE VÄDER!!

Måste absolut ut till kusten mer i sommar!! :D

Sing Hallelujah

Idag har jag blivit frälst, O'hoj har verkligen revolutionerat nu


King Louie

Tror Charlie är en apa. Igår var äpple favoritmaten och idag stod torkade aprikoser på menyn.

Banan imorrn kanske?


RSS 2.0