För det är äntligen torsdag!

Gonna get dressed for success! ...eller i alla fall för ett glas vin hos underbara Therese!
På med stormhatten för här ska ut i Karlstadsovädret!



Riktigt nice att för en gångs skull inte ha seminarium på fredag morgon! =)

Sooon

Just som jag trodde att våren hade kommit så vaknar jag idag upp till ett snöigt och grått Karlstad, SUUUUCK!

Saknar Kanel och Vänersborg, behöver min 5ggr/år-dos av det just nu. Tur att det inte är så långt kvar tills jag ska åka hem =)



Förresten, idag blir det extra stort grattis till Fritiof a.k.a. Frida, grattis syrran! När Frida föddes var det påskafton. Jag längtar till påsk, då ska jag hem och äta godis, Massor av GODIS! :P


Monday

Ny härlig dag, nya möjligheter, ny vecka och ny energi. Igår köpte jag e* *** till lillasyster Frida som hon ska få, för hon fyller ju nämligen 14is imorrn! =D


Fridas födelsedag -06, precis fått Snurre a.k.a. Snygg-Lars

Idag har jag dagen utarbetad för mig. Den har t.o.m. börjat super! Vaknade strax innan solen kom i mina ögon, åt en god frukost och anmälde mig till en kurs i linjär algebra (ja, jag vet, jag har redan läst nog med såna där matte A-kurser), skickat in ett par spontanansökningar till jobb och nu väntar att plugga och lyssna på grannens tappra försök att få en ren ton i sin gitarr.

Hahaha, nu fastnade jag i gamla bilder, fan vad fula vi är! HAHAHA! Äh, fy och usch, de där bilderna är inte för allmänhetens bästa! Men här kommer ett litet smakprov...


Maskerad

Nä, bäst att börja plugga så kanske det blir en tur till Uni för lunch med Lotta i solen innan Hotspot-mötet.

Äntligen!!

Kolla vad jag köpte idag



Mmm-mmm-mmm-mmMYYYYS!!!

Sommartider hej hej, sommartider!

Äntligen sommartid! Det betyder att vi rör oss i rätt riktning =) Ser så mycket fram emot sol och bad och värme, solbrillorna på och en kopp kaffe, gräs och aaaaah! Längtar!!

Tills dess; kaffe i mitt soliga kök medans jag väntar på att hotellgästen som intagit soffan ska vakna.

Ser verkligen fram emot att vakna av solen kl 9 imorrn istället för kl 8! ;)


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Biljarden blev inte riktigt så mycket pokeande med pinne och kula.. shit vad man kan tjata bort en kväll! Men till Tables kom vi iaf (eller vafan, BILJARD9an!) och där fastnade vi vid vårt lille bort. Superfun, men helt otroligt för trött för att gå ut! Får ladda inför nästa helg istället, då jäklar kör vi!

Hoppas på att mina pinglor till brunchdater orkar sig upp imorrn bara... :)

Underbar start på dagen!

Vaknade av solen helt utvilad, men bäst av allt;

Oh vad skönt att gå upp på morgonen och slippa få grus under fötterna på vägen genom hallen. Vad jag älskar mig själv när jag har lekt husfru!


Countdown

Two down, one to go! På tisdag är det tenta. Vet inte hur det ska gå ihop i min ekvation egentligen... Caps + Lördag = (no fucking way) tenta. Haha, men får ju ge det ett försök iaf. Huvudet är som kola efter månader av plugg dag och natt, men snart så.

Det ska bli Sååå härligt! Nästa helg ska jag bara njuta! ;)


Malin tipsar

Hahaha, den här var ju bara bäst!


Lördagskväll

Inte många rätt har min hjärna just nu och självklart var långkalsongsittningen i igår och inte idag. Dagarna flyter ju ihop som ett enda blurr när man är student. Men sjukt kul var det iaf, det kan blåmärkena intyga! Trist att säga hejd till Lelle bara men han kommer tillbaka ;) Eller hur..! :P


Gurra och Lotta kör matchning från topp till tå


Jeppes hyllning till sin stora kärlek

Lyckades förresten sllänga i kanel i tacosen ist för cayenne. Till råga på allt hällde jag den ur en curry-burk. Inte många rätt där heller... vad händer. Tror jag lämnade hjärnan på Rumpan igår!

Satt och tänkte på fördomar förut. jag har massa fördomar, pinsamt många. vad som är skrämmande är hur ofta dessa är rätt... så hur kan man då tycka att det är så fult med fördomar? Äh, jag fattar inte, jag har fördomar och är damn proud of them! fast iband önskar jag ju att de inte ska stämma, inte alls! har just nu en grymt förutfattad mening som jag hoppas är helt annan än verkligheten. Återstår att se.., men lär väl dröja ett tag innan jag får veta gissar jag.

Nä, slut på filosofierna. Nu blir det b-rulle på TV!

en schizo blanding

åh fy faaan! tittar op big brother, de äter surströmming. fy fan för fisk, blääääh! jag tror jag spyr! åh, nu spyr de på tv också... fyyyy!

fäller en liten tår varje dag och tänker på akari och hennes familj. vad skulle jag ta mig till om det hände henne något?!? :'(


miss my family!

imorrn kommer martin :D vi ska ha suuuper, blir det kul.. och lite trist :/ fira av lelle som flyttar till sthlm, helt fel sida av landet!! men det ska firas! dock i lagom mängd, seminariet kl 8 på fredag lockar ju inte så mycket.

på LÖRDAG! då åker långkallingarna på, den blir fest i rosa baren, det blir najjs, det blir kanooon det blir kalas! då ska jag glömma alla bekymmer (som om jag har några, haha) och leva för kvällen! ... om jag inte somnar på soffan igen som verkar blivit en tradition här, och missar alla kvällsaktiviteter!

nu. sova. tv.

PUSSS!




zzzzz

min me-time blev sleep-time. riktigt skönt men fan vad opepp jag var på att träna sen... buuuuuut I made it to the gym and back :D

imorn blir det sovmorgon för det tycker jag allt att jag är värd :)


Just doing nothing at all

Åååååh, vad skönt!
Tagit eftermiddan ledig efter att det jobbats duktigt med caset, ska ge Anna och Jennie mycket cred för det! Så eftermiddagen spenderas inte med så mycket alls. Lite me-time är väldigt skönt att ha ibland =)



Impuls

Ojojoj, nu gjorde jag nåt, hoppas det var rätt beslut! Det känns ändå som att det var ett bra beslut! Nu går jag här och myser** =D


Shit pommesfrites huvudvärk

Huvudvärk och lätt illamående efter min pannkaksfrukost.. namnamnam! Får det vara värt, undrar vart min vän Ipren är?

Kanon med inflyttningsfest igår, var en salig blandning människor... alltid kul att träffa lite nytt folk ;)

Nu blir det några härliga timmars plugg fram tills Big Brother börjar ikväll. Uppsatsen ska jag också börja skriva på strax, Bra Belinda att du vet vad du ska skriva om också! Verkligen bra att du är en sån tidsoptimist. Måste ju faktiskt säga att det är ganska bra, livet blir ju så mkt mer spännande då! =)

Nä, dags att ta tag i livet nu

Orolig

Usch, jag vet att Akari mår bra, ändå är jag så ororlig över henne, särskilt nu som jag såg på nyheterna att de var tvugna att evakuera runt kärnkraftverket i Fukushima där hon bor :S
Usch usch usch

Tankar i ett bibliotek

Sitter med en artikel om Tesco och får riktiga flashbacks.

Av alla case jag och Malin tog del av under vår tid i Canada, många långa timmar framför datorn för att förstå ett dyft av vad som stod, så kan jag ändå inte sticka under stolen med att det nu i efterhand är ganska skönt att få små härliga flashbacks och minnen från en tid som flytt (eller bara tagit semester ett tag, för nog måste jag ju åka och återuppväcka minnena nån dag!).

Back to plugg!

Det går bra nu!

Jag är så glad för Malin som har fått jobb på PwC!!! Ännu en anledning att åka ner till Götet!! =D Wihooo!


Nono, no more, never again

Förvirrad.. varför blir det alltid såhär?!?


Dagens Bob

vad äckligt det var när jag trodde att min ena fot var min andra fot och jag rörde på den och det inte hände nåt

för övrigt så fattade jag inte idag varför det var så dåligt med batteri i mobilen när sladden satt i...
... bara ör att datorn laddas betyder det tydligen inte att mobilen laddas på köpet, how should I know...


virr varr

att jag aldrig kan få mig själv i säng i lagom tid om kvällarna, det är ju tidvis ganska irriterande, iaf nu när jag ska upp ##@"&%//tidigt! och varför ska egentligen alla bra program gå om sena kvällarna?

idag längtar jag utomlands, eller kanske bara efter lite vår =) vår hade varit nice. det är ju trots allt mars! mars, april, maj, juni... SOMMAR! men först vår, vår, det är fina grejer det!
men nu är det snö och tisdagskväll som snart går mot onsdag, grannar som pratar väldigt högt och ett härligt soligt humör ;D

funderar på vad det egentligen ska bli av mig när jag blir stor. eller fan, det blir jag aldrig.. hjärnan har stannat vid ett härligt barnsligt stadie och ska där förbli. men sen då..? sen så undrar jag lite fer grejer också. känner att det blir stort flumm av det här, kanske tyder på att jag borde sova. eller på att jag helt enkelt behöver snacka av mig! vart är en vänlig själ om natten när jag behöver den? kanske skulle ta och skaffa mig ett husdjur trots allt...

ska drömma mig bort till hang loose mode på hawaii nu... nightie night!


hurt hurt

nu ska jag iväg och skutta med lilla fröken grön. vi är ju så hurtiga vi, ojojoj, nästan så vi får ta det lite lugnt snart så vi inte ger de andra prestationsångest ;)

RSS 2.0