På uppdrag av Joakim

Bloggar tydligen för dåligt så det är bäst att uppdatera både denna blogg och KarlEkon-bloggen, allt för Jockes skull.
Har blivit en hel del träning nu, förutom idag då... styrelsemötet tog en himla lång tid och efter det började det spöregna så jag höll mig inomhus. I'll make it up to myself tomorrow ;)
Igår var jag på mitt livs första spinningpass... därav en öm bak idag. Absolut värt det!

Annars händer inte så mycket interesting i mitt liv... plugg-gym-plugg-gym-mat-mat-mat-...-***-error
...jo, håller ju på och lär mig om alkohol. Det är ganska så nice. Plus att man får se Ankan by day.

Nu är det bara en dag kvar innan jag får se mina älsklingar Sara, Elin och Freja igen!! =D Ska bli feeeetkul! Synd att inte Anneli kan vara med men vi får helt enkelt dra ner till Götet i sommar som vanligt ist ;) Najjs najjs! Sen väntar jag ju självklart på lite besök här också...

Igår förresten, då ni knackade det på dörrn och där stod det en karl med blommor i hand, shit tänkte jag, de levereras till dörrn numera... men nej, det var bara blommorna jag fick... ;P Tack mamsen






underbart, finns ingen bättre present än blommor =)

Efter det kom Matte och Gustav och hälsade på, jepp det var en toppendag!

Puss och Kram, Kex & Banan!


skön dag

vaknade imorse efter capsen och kände mig oförskämt pigg. måste va den tidiga sänggången och en god natts sömn (med visst avbrott när julia ringde för hon glömt nyckeln).
blev en tur till rumpan för att röja lite och hämta pluggböckerna, sen ett par timmars plugg i solen utanför skolan innan jag drog iväg t gymet. så skönt att äntligen börja få rutin på det igen =) kunde pricka av 4e dagen för denna vecka! =)
dagen fortsatte i goda vänners lag med grill hos pigghelin. d va nice. sen var vi in till honom en stund, första gången jag var där faktiskt, trots att jag känt killen i 2 år nu! bara vart inne hos hans andra grannar. shit ja, vad tiden går fort. nu blir d suss... ladda för ytterligare en dags plugg och lite träning.

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Men trist vore väl det. Dagen har inte riktigt gått som jag planerat och idag hade jag kanske önskat att det hade gått lite mer i min direction... Har bl.a. vart tre vändor till gymet idag, iofs var två planerade. Hade tänkt ta mig i kragen och börja gå på pass igen. Så step verkade ju ganska lagom, men icke, hade självklart glömt min sport-bh (och alla tjejer som har mer än A-kupa vet ju hur obekvämt det är att träna utan) så det var bara att traska hemåt igen. Fick bli ett tredje varv och yoga ist. Fick ju iaf dagens promenad ;)

Hade även tänkt att ta tag i en del pappersarbete men denna totalt oproduktiva dag har inte gett mycket. Fick iaf lagat mig några matlådor efter yogan, så helt kass var det inte. Plus en frukost i solen imorse, det var nog dagens höjdpunkt ;)

Imorrn blir det långdag. Enkätundersökning/experiment i skolan sen styrelsemöte följt av Vårstämma. Lååång dag, humöret och huvudet kommer vara på topp efteråt... eller inte. Men det är alltid kul att ha saker att göra, men finns annat som jag också skulle behöva fixa med imorrn.. onsdag kanske?!

Var ju förresten HotSpot i torsdags. Det var ganska nice, värd för IAESTE, ingen större rusch vid vår monter men vi fick leka en del iaf. Blev även ett par intressanta föreläsningar med Paolo Roberto och Laila Bagge (eller ska man säga Wahlgren nu kanske?!). Paolos var bäst, kanon. Fångade verkligen publiken varenda sekund genom hela föreläsningen. Jag var impressed! ;) Sen blev det bankett på kvällen och dans in på småtimmarna. Jocke slagga på soffan och hade sedan mage att klaga på att soffan var för mjuk.. whaat, sen när är inte det ett gott betyg ;)

För att spinna vidare på Laila så vajar Idol-flaggorna fortfarande utanför Nöjes. Gött att TV kommer ibland så de får städat upp lite där utanför, eller vad säger ni. När jag vaknade i söndags hörde jag folk som tjoade ända in genom fönsterspringan. De måste haft himla kul där i den feta kön.

Nu ska jag strax sussa så jag orkar med den långa morgondagen, nightie night!

prima ballerina

måste bara säga att jag trivs så himla bra med mitt liv just nu, det är grejjt som tigern skulle säga! =D kanoners!

party week

så har man haft en kalasvecka med massa massa skoj, vad kan jag säga. var du inte där så missade du nåt. har bl.a. capsats i bob-saft.
grillningen igår var ett skönt, slappt avslut på veckan. att se grabbarna grilla (för första gången tro?!), viktor stabba ett träd med en brödkniv, arnander städa balkongen från odefinierade matrester och annat snusk. för att inte tala om flink när grillkolet brann för fullt, vilka ögon. för att återspegla gårdagens samtal mellan jocke och julle; "året är 2001, mikael flink återupptäcker elden". "vaddå 2001, 2010 menar du väl?!!". hur som, blicken sa mer än 1000 ord *woooow*

nu kollar jag på 50 first dates och snackar med birdie, oh boy, do I miss Hawaii


birdie and bob on top of rainbow falls

Påsktripp

Tillbaka i Karlstad, där solen tydligen inte alltid skiner. Vart en skön helg hemma med påskmat och massa godis (förstår plötsligt varför jag så sällan äter godis). Fick gott sällskap ner av Kaluza och Jossan. Gött att träffa lite härliga människor hemma också och de små hårbollarna. Försökte samla pluspoäng hos lille Casper, undrar om jag lyckades med den bobbiga charmen, bjöd ju på bananer och lät honom leka med kameran. Hehe, men tror han tyckte minst lika mycket om att vara framför den, lille charmknutten =)


Mamma upp i dagen

När jag såväl kom tillbaka till Karlstad igen så var lägenheten städad, duktig roomie jag har =) Cykeln är numera med mig igen, Valle lagade punkan. Nu ska den bara tvättas också...

Blev filmkväll igår m Jocke, Finding Neverland. Yes, den var bra, nej jag grät inte, men tror allt Joakim fällde en tår eller två ;)

Idag har jag och Martin vart på tur för att fixa lite inför barnkalaset. Luktar fortfarande ballong! Blev lite besviken när det var så många korv-ballonger, tycker bättre om de små söta runda. Menmen... Blåsta är de iaf, och nice blev det ändå! Nu ska vi strax leka, men först; salladshandling!


IKEA, barhäng och lite soft plugg

Oj, vad massa mycket jag hunnit med sen jag sist skrev i min favoritblogg. Inte den blekaste vad jag plitade ner sist men repetition är kunskapens moder (oj, vad stolt Malin måste va över mig nu) so here we go.

Har lyckats klara mig igenom en hel kurs, vet inte vad jag fått i betyg men vet iaf att jag klarat den vilket känns förjävla skönt! =D Marknadsföring känns som den rätta vägen att gå, skönt att få bekräftelse på det.

Blivit en del jobb på Rumpan den här helgen också, bara kul =) Varit sittningar till höger och vänster och invigning av Rosa Pantern... kassan alltså ;D
Satt dörrvakt och hade sällskap av en fastighetsekonom som var utklädd efter high-school tema. Kunde dock inte riktgit komma på vad exakt han skulle vara


spana särskilt in den ingrodda chokladpuddingen på mitt knä

Igår var vi ute och firade avslutet för den här pluggdelen med lite dans på Tempel. Blev förfest här med Gehlin, Julia drog iväg till sina föräldrar som hade kört över hela riket för att träffa sin kära dotter.
Idag fick även jag träffa de goa paret från norr. Vi åkte lite bakis och skakis till IKEA efter pitstop på franchise. På IKEA hittade vi en hel massa grejer vi tyckte oss behöva; bord, stolar, hylla m.m. MEN vad hände med bunkar med lock??! Letade som galna efter dessa briljanta bunkar men inga fanns det att hitta! SUCK, big times SUCK!

Har numera iaf ett köksbord, invigde det idag med tacos på fösta parkett. Perfekt, hittat min plats här i livet, eller köket iaf ;)

Nu dar jag söderut på påkfirande med familjen. Datorn stannar hemma på semester =)

Hoppas på att få köpt nya joggingskor och på påskägg ;P De med choklad förstås..! *MUMS*

RSS 2.0