bang bang

mm... luktar gott här =) vart och klippt mig så mmm... luktar SÅÅÅÅÅ gott! trist att jag fick tid innan träningen bara, vart å pajat frillan som blev, kommer ju aldrig orka fixa till den så igen ;) blev lite kortare än tänkt, men behövdes verkligen klippas ur, slitet som fuck.
imorrn fyller min darling rock 'n' roll år! Puss på dig min älsklingsgumma =* Löv Jo!!

Vart en ganska lugn morgon idag... vaknade i lagom tid å kände mig helt enligt schemat tills jag fick för mig att hoppa in i duschen helt i otid och vips så var klockan buss och jag fick slänga ner tandborste, tandkräm, hårborste och andra förnödenheter i skolväskan och ila iväg till skolan. tacka vet jag mössor!! håret var ju inte i närheten av torrt...

Nu ska jag ta mig en tur t toan, ska bara gräva fram tandborsten ur väskan på vägen.. ;)
Natti natt!

step

upp, ner, hopp, snurr, tillbaka, upp å slå knut på fötterna samtidigt som du klappar händerna och försöker att inte skratta alltför mycket åt dig själv och framför allt alla andra, HAHAHA! sara lilla, du hade aldrig pallat detta ;P vet hur du blir så fort det finns nåt att titta på ;) hihi

nu blir det sex and the city

glömde ju...

att säga GRATTS! till lillasysteryster frida som fyllde 12 år igår =) *puss puss och kram*

"pluggar"

eftersom jag egentligen skulle plugga nu så får jag självklart gjort en massa saker.. fast just nu danka jag ner i soffan och orkar inte ta mig upp! men ska ju iväg och vara duktig på stepen sen så kan ju inte slösa med energin nu heller ;) hihi.
haft en kul helg... lördagen iaf... firade jacob som fyllt gubbe, och sen bar det av till månen där det dansades natten lång =) ...kan ju säga att gårdagen inte var så väldigt aktiv. tidsförskjutningen från vintertid till sommartid kändes ju också vill jag lova! och gör fortfarande. men fick mig en liten promenad och en pizza med malin igår iaf, godaste jag har ätit på det där stället hittills...
var kämpigt att gå upp imorse. med tanke på att jag inte vart i skolan till 8 på några veckor nu så var det dubbelt så jobbigt att gå upp ytterligare en timme tidigare. men upp kom jag och iväg till en introduktion i investering & finansiering. kan kanske bli en bra kurs det här =)
NU ska jag sortera lite papper iaf, sen kanske jag orkar ta tag i pluggandet ;)

whooops

har visst tenta idag... haha, jag hade en så kul dröm, mysko, väldigt osammanhängande. hahaha
var ute på stan igår ju å d blev lite shopping med gänget. fick inte köpt vad jag skulle ha, men en t-shirt hitta jag iaf. kanske blir den på tentan sen, nåt att svettas i ;P haha
nu när jag har vart å spanat på stan vet jag ju typ exakt vad för skor jag vill ha (som självklart inte fanns...). ska logga in på hemsidan sen å se om de ens finns. gör det nu!
*klick* ... top sellers trycker vi på... äsch, hittar de inte. får kanske blli ett par tyg då ändå... let's find out, ingen brådska att köpa än ju för nu har det ju kommmit massa ##%&(()""@ snö IGEN!! brukar gilla snö jue... men nu vill jag ha VÅÅÅR!
nu ska jag dricka upp mitt kaffe =P *slurp*

tomorrow

imorrn ska jag kanske få dratt mig till gymet första gången på över en vecka... eller inte. tror inte d kommer hända, kommer säkert fasta med en ölburk i handen ist ;P
en sak som är säker är att det ska skrivas tenta! ska bli skönt att få lägga den bakom mig =) hur det än går...
i övrigt så ska jag försöka få ordning på mitt liv *rensa, rensa* en riktig vårstädning!

magkrasch

i likhet med börsen så vill inte min mage mer just nu. hoppas d blir bättre imorrn, annars kommer det bli lååånga 3 timmar tentaskrivning..!

sitter å halvslöpluggar.. annat var d när man va yngre, då pluggades det massa massa... men då hade jag ju ett mål... jag behöver en morot!

tänkte snart dra mig in till stan och joina mina vänner. vi ska tjuvstarta shoppinghelgen redan idag. va tydligen extraöppet eller nåt sånt. perfekt! ;D kanske skulle ta å införskaffa lite av sakerna på min lista då.. å nåt mer kanske. behöver en pärm, himla kul...

solens strålar kämpar verkligen för att ta sig in genom mina skitiga fönsterrutor. inte blivit tvättade på alltför länge! men är vädret till belåtenhet på lördag så ska de allt bli skinande rena =D

nu får jag ila iväg...

suddigt

mina linser ska bytas imorrn ser jag *dålig utsikt*

så blev det då ingen skola idag... satt hemma å försökte plugga men se hur det gick. skinande rena blev många saker i min lägenhet idag och en bh luktar extra gott nu ;P nä, plugga hemma funkar aldrig, men mådde inget bra idag, får skylla på det.

"lija cindy fråga stig, han vet ajjt!" haha, ICA-reklamen är förjävla bra =)

vart in på systemet idag å bunkrat upp för helgen.. annars brukar det bli spontanshopping där,  så d alltid finns nåt i kylet, men nu vart d ingen öl i mitt lilla kylskåp och jag fick gott gå dit i ren och skär nöd, haha. kan ju inte va utan om tillfälle dyker upp ;) fick in på apoteket och frissan också, så nu har jag äntligen(!!) bokat klipptid, välbehövligt!!

nu när csn-pengarna trillat in på kontot tänkte jag få ta mig till stan på lördag och slita lite på plastkortet... tänkte mig
1. nya skor.. får nog ta conversen den här gången... de ska ju köpas, så varför inte nu ;) vita är ett som är säkert, men tvek över modellen än...
2. en kjol! in need
3. bh kanske? spets kanske? hmmm
4. grattiskort behöves...
5. ... nåt mer var det
6. denna punkt måste ju bara finnas med ;)

jaja.. kommer bli fattigt resten av månaden som vanligt ;P hehe. nu ska här snart sovas så jag orkar med sista pluggdagen innan den här tentan. sen blir det en ledig helg innan jag är back on track på måndag igen.

sov gott!! kraem


blubb

ni vet hur man ibland bara vill ha en bonaqua... spola tillbaka tiden en stund...

det är inte bättre än.. mememeeenmen

har inte orkat med mkt idag, är så tråkigt att plugga teori. får ta ett ryck imorrn ist, då måste jag ju ändå stanna kvar i skolan.
ska försöka ta mig till gymet först.. slarvat som faan med det nu... inte bra belinda! men va ute å jogga lite i min ensamhet förut i alla fall. jukeboxen i huvudet rullade på. bra det, för annan musik fanns ju inte att få tag i :/ lite kallt för min smak ute måste jag säga, så jag fuskade lite :P hemmaträning inomhus fick det bli det sista ist!
fått röjt upp lite hemma idag också inför storstädningen på lördag. precis fixat iordning matlådor för en vecka också =) kan jag behöva i allt tentapluggandes. kommer man gått in i väggen innan de här veckorna är slut tro?! bergis bokstavligt talat iaf om jag känner klump-ass bob rätt ;P

ska slösurfa lite nu innan lost börjar... kanske äta upp den sista glassen också... namnamnam

a bit down...

men det går väl över som allt annat

ballar av stål

halvligger i soffan och väntar på att ballar av stål ska börja. helt såld efter första programmet. hehe, bara jag inte har för höga förväntningar idag. var ju klockrent sist, hade noll förväntningar och så fick jag mig världens skrattsalva =)
såg även att mitt no.1 favvoprogram fråga olle med mysgubben olle å goingen martin börjar på onsdag. jag kommer inte missa det!! ;P

mm.. köpte glass förut, blev så sugen på d. så gott =P så mätt... så lätt illamående =S jag ska sååå träna imorrn!


träna eller inte träna... det är frågan

är ju grymt segt att ta sig iväg till gymet när man är lite extra lat.. och är ju hyfsat tråkigt att räkna sekunderna... men himla skönt efteråt... sååå, what to do?! hehe.. det visar sig väl.
ska ta å ringa barret sen, hon mådde ju inget bra förut, men hoppas det gick bra hos fabror doktorn iaf =)

lillasyster fyller snart år så var och köpte henne ett kort förut. så svårt att hitta såna där söta, puttinuttiga prinsesskort som tjejiga tjejer tycker om. tar emot gör det rent ut sagt att köpa sånt =S meeen men, lilla tjejen gillar det ju, som många andra. när jag var liten ville jag då ha blåa kort med bilar på, det var väl ultimat. usch för mesiga tjejgrejer, *brrr* gåshud.
MEN det blev ett sött litet kort med både prinsessa och tårta. eloge till bob =)

nu vill jag ha VÅR!! ... kanske skulle ta en promenad istället...?! ;)

boooring

tråkiga söndag! ... snöat å haft sig, blött! fick släpa mig upp ur sängen imorse, lite halvbakis och iväg till skolan för att tentaplugga. kommer inte ihåg sist jag va hemma från skolan (förutom när jag va hemma förra helgen)... måste vart nån dag när jag var extremt bakis ;P
blitt en del tvättat idag iaf, det var ju duktigt av mig =) men hur kul är det på en skala?! typ 0...
saknar sällskap =/

bananer bananer bananer

tur att det är så gott... nåt måste man ju roa sig med

vänersborg

hemma på en liten weekend i Vbg... ganska skönt faktiskt, inte längtat tillbaka t Kstad en enda gång hittills =) haft full rulle också, kan bero på det. träffade Maggan, Tina och världens sötaste (och folkets premiär) Casper *awww*... hehe, han hade verkligen temperament han!
sen blev det en visit på kronogården i maggans "nya" lya. folk klagar på kp, men detta område är en sort för sig..!

idag har mitt konto blivit länsad av nån galning som tror att hon kan knöka in änfler kläder i sin garderob... big nono, trångt som in i... ja, in går inget mer iaf, så får väl lägga det på hög som allt annat ;) bjöd lillasyster på glass efter shoppingturen också (hon stod ju trots allt ut med mig ett par timmar där i affärerna)... blev choklad-chiliglass för mig. mysko smak... choklad å kall som glass är, men stark å het som chili... konstig känsla =P god var den iaf.

melodifestivalen var bra, kort å gott. nog recenserat om den. agnes, vbg's stolthet, var också grym, en guldig liten pralin.

nu ska jag se klart matrix på vår nya fina tv, i vårt nya fina vardagsrum =)

kvack kvack

ikväll blir det ankan.. har lite huvudvärk men det ska väl förhoppningsvis gå över. sugen på att ta en avkopplande dusch... kanske skulle göra det, har ju tiden =)

imorrn blir det lektion kl 8, kommer va trött! sen ska jag åka hem t vbg å skojsa en helg. förhoppningsvis hinna träffa massa folk... mest av allt hoppas jag på tina å lille casper =)

först nu ska här festas!! kvack kvack

mums

den matlådan var god den... va tvungen å spara lite tills imorrn också, men blev mest grönt kvar ;P


produktionsekonomi och kaffeberoende

sitter i skolan å pluggar lite effektivt med en som vanligt bakis matte. väntar på att det ska bli lunch snart, men så länge skriver jag lite läsning för lill-mattemathias. var tydligen ingen lunch än, så tbax t övningtentorna och kaffet

=P

Bananer är gott

är det inte konstigt

att nåt så nära kan va så långt bort

jag undrar

...

mhm

ja, nä, jag är lite down.. eller, ah... mm... jo, skulle ju, mm ja... då =)

däremellan massa massa tankar som snurrar i mitt huvud

träffade avalon och elin idag, d va najjs =) längesen nu, år sen t.o.m. men det känns som om det vore igår. så härligt när man känner så, man vet att det kan gå hur lång tid som helst men man har ändå sina vänner där. imorrn blir d lunch i skolan också inna de åker hem =P

nu ska jag kika färdigt på hon som inte tvättar sig på tv

Tackfest

igår vart d livat på campus... dagen då vredet kom till stan ;) hehe... hemskt kul hade vi, blev lite slagsmål, många vurpor och en himla massa badande i sprit. wohoo
till rumpan kom man även denna tackfest och dansade i vredens sanna anda (men visst va vi lite goa ändå)

imorse flög jag och malin upp ur sängen ca 25 min innan föreläsningen m öhrlings drog igång 815. shittans vad vi inte va pigga, tur att de bjöd på frukost (kaffe!!) för vi hann ju knappt få med oss själva. hjärnan låg fortfarande kvar på malins turkosa kuddar och sussade sött...

efter skolan har jag inte gjort mycket för världen. tog tag i mig själv nånstans mitt på dan och lyckades på nåt märkligt sätt skura golvet(!!). sånt ska ju tydligen göras mer än 1 gång om året (why?!). men ja, nu är det gjort iaf. kommer väl snart somna gott här också i ångorna efter impregneringssprayen jag precis sprayade på mina skor. som om de kommer hålla sig torra i det här vädret..... har jag tur så lyckas jag väl komma runt hörnet på huset innan det börjar läcka in.

imorrn blir det ytterligare festligheter; teambuilding på rumpan. å på torsdag bär det av mot ankan. när ska man hinna sova egentligen?! hehe
OCH imorgon kommer biff och avalon hit!!! =D shippiyye
det ska bli kul å träffa dem igen =)

ska ta å sussa nu faktiskt, shit vad tidigt! imorrn blir d upp t skolan å case, usch fy å blä!

puss o kram

5 h...

ser att det var fem timamr sen mitt senaste inlägg... och inte har man fått mkt mer gjort för det. vart å handlat iaf så nu har jag suttit här å käkat naturgodis och undrar när jag ska ha tid för mig själv nästa gång (läs; när jag inte är bakis å skakis).

haft en kul helg iaf, med sittning på lördagen, temat "ursäkta, har jag kommit fel?!" Jag hade tydligen det, för det fanns då ingen dusch inne på nöjes, så jag fick glatt köra duschdansen ist, i min rosa handduk. lyssnade till alex schulmans råd i helgen också... "ut och sup med er och knyt kontakter"... nåt i den stilen ;) ajjemen sa vi =P

igår va d så bankett med 3-rätters på claessons. namnamnam... inte för att rödvinet va speciellt gott men resten var riktigt lyckat ;) och dansen fortsatte borta på red room tills man va så trött att världen snurrade. blev ändå 3½ timamr sömn inatt innan man skulle upp och iväg till skolan igen och servera frukost till alla de små styrelseliven ;)

nu är jag så trött sååå. inte orkat lägga mig än, men hör inte viktor av sig snart så är det just det jag kommer göra!

puss och kram, kex & banan!
//Bob.

seeeg

nu är kontaktmanna slut och jag är gryyymt trött!! lyckad kväll igår iaf =)

RSS 2.0