internet

äntligen har jag fått internet, saknat det sååå! kännt mig handikappad när jag inte ens visste när bussarna gick.
nu har nollningen dragit igång med buller och bång. varit tröjtryckning och teambuilding och imorrn ska vi se vilka nya små filurer som börjar plugga denna gång. kände mig gammal när jag upptäckte att jag inte ens kände igen hälften av faddrarna. haha.
kommer bli kalas det här :D
idag har vi städat rumpan också, så nu är den skinande ren ;D

attack-katt

sedan han varen liten tuss har min katt alltid haft en tendens till att.. tja, attackera. spelar ingen roll hur snäll man än är mot honom, så hänger han där i armen eller benet förr eller senare i alla fall. som en hund på polisträning ungefär, fast utan skydd på armen.
nu säger inte jag att min katt är galen eller på annat sätt livsfarlig för mänskligheten, han är ju världens gulligaste... egentligen ;) det gäller ju bara att läsa hans humörsvängningar precis som en pms-stinn tonårings, haha
och i slutändan har jag ju hellre vår katt 5 kg hängandes i högerarmen än vår hund på närmare 50...

jelly fish

manetinvasion vid stranden idag, i alla fall o0m man tittade på alla badgäster som kom upp ur vattnet med ett halvbekymrat grin på läpparna och tog sig om diverse kroppsdelar. även det lilla barret kom upp ur vattnet med stickande ben, så hon tog en tur förbi badvakten för att upplysa denne om situationen. frågan är väl bara om hon med flit simmade på en stackars badande manet bara för att få en halvminut med badvakten. mysteriet är fortfarande i denna stund olöst. och som den goda vän jag är tog jag malin till glasskiosken på vägen hem från stranden, precis så som man gör med små gnyende barn.
ni kan väl alla gissa vem som inte var och kände på vattnet idag...

Night time; Waikiki Beach

Har som vanligt glömt att blåsa håret innan Malin lagt sig så det blir väl till att återigen gå och lägga sig med blött hår och se ut som man fastnat i elvispen när man vaknar. Har ni tänkt på förresten vad dåligt man sover är håret är blött... eller är det kanske bara jag?!
Iofs skulle jag säkert kunna blåsa det nu utan att Malin skulle vakna, den skulle väl inte ens vakna om Japanerna gjorde en andra attack mot Pearl Harbour...
Speaking of PH..; Tror bestämt att Malin och jag varit runt på varenda militäranläggning på den här ön, med standardfrasen "Sorry, we're totally lost, we were going to..." Egentligen ville vi ju såklart bara spana in grabbarna i uniform ;) Har till och med sett vakterna som patrullerar kring "slottet" här i grannkvarteret.
Upplevelserna under dagen har varit många; besökt otaliga stränder, sett otroliga vyer men en sak som nog satt de djupaste spåren var nog toaletterna utan varken dörr eller papper. Ja, eller naturen med andra ord, fast nu var ju detta varken ute eller i naturen. Haha, nä, vad snackar jag för goja, nu är det nog bäst att krypa till kojs. Nightie

...och här skulle det då vara en fin strandbild men ocke sa nicke, den ville inte det nej...


Sängkompis

Nu har jag fått en sängkompis. Det är Mesiga Barret som ligger här bredvid Coola Bob. Idag har vi flyttat norrut, och lite väst. Bytt ö. Är nu på O'ahu, ett kvarter från Waikiki Beach :) Varit ute på en liten promenad efter landningen, såg bl.a. ett par aror på trottoaren, så söta =)
Nu ska jag sova, efter en go drinkkväll på balkongen i vår mysiga etta.

Yes, dansat glädjedans idag efter ett A- i Consumern :D Yeehaa! Lalalaaa :)

Imorrn ska vi kolla in beachen ;D

RSS 2.0