sjukt onyttig!

måste börja träna nu! lever man granne med världens mest överviktiga land OCH till på köpet har gratis gymkort så kan det väl inte vara så svårt att bli motiverad eller. Plus att det är ca 5 min gångavstånd till gymet... med massa heta killar. hallå eller!! ... MALIN!

graffitiparty

Igår var det stand-up med en askul kille siom även körde lite egenkomponerade sånger. snackade om åren på college etc, riktigt kul! han hade även skrivit några böcker så tror han va lite känd här ;)
efter det gick vi iiväg tilll studentpuben för ett graffitiparty. Man fick varsin vit t-shirt, en spritpenna och sen var det bara att gå loss. Wohoo.. det var riktigt kul, nästan som att svinga loss på Rumpan. Alla var så goa! Kan inte räkna alla gånger jag fick höra att jag har en "funny accent". Jag och Malin stängde självklart klubben kl. 2, sen bar det vidare med en hög med kanadensare för att äta deras nationalrätt poutine (pou as in poo, tine as in teenager), vilket inte är så fancy som det låter men väl värt att prova, för det måste man ju! Rätten bestod av pommes frites, ostbitar och brunsås. Weird, men d va gott. Onyttigt som fan kan ju tilläggas. Sen skulle vi i alla fall hem... trodde vi ja! För på vägen hittade vi tre bortkomna utbytesstudenter som vi fick följa hem, för inte visste de hur man kom dit. Efter att ha följt dem hem och tjatat en stund så tog vi oss slutligen hem runt 4... dunk i säng!Idag vart d hamburgare på skolan, gratis är alltid gott! Sen blev det en promenad längst floden för mig, Skye ooch Akari. Fint, bron är mäktig, och det är helt otroligt att det är Detroit (USA!!) man se där på andra sidan, inte alls längre än sträckan roddklubben-Öxnered! Ikväll blir det foamparty men först ska jag chilla lite med mina nya vänner och Malin =) Kramar


Windsor

So, we're finally here in Windsor, Ontario. Här tar det inte VISA, inte ens bankomaterna, de s.k. ATM's. Men hittade iaf två affärer som tog VISA, men inga cash-outs tyvärr =/ så vi är lite panka. Imorrn är det söndag och på måndag är det labour-day eller vad d nu hette, helgdag iaf, så får väl klara oss till tisdag.

Trivs bra so far, alla är riktigt nice. Malins kommentar till TVn igår är ju oslagbar "men, de har ju inte text här"

Andra Malin-kommentarer idag har t.ex. varit "he's going nuts" (om en svart söt ekorre med en nöt mellan tänderna).. därefter var hon allt stolt över att ha dragit sitt första engelska skämt.

Har jag nämnt att det är varmt och skönt ute, ungefär som att åka till Grekland, fast Canada ;D SweeT! Nu ska jag sova, fick självklart mittenrummet, eftersom jag helst ville ha ett i utkanten ;) men i don't care, as long as it's my own =) pratat en himla massa engelska idag alltså. Imorrn kommer den siste familjemedlemmen från UK, tror han heter Jonathan.

Ska lägga upp lite bilder nån dag!

Sweet dreams =)

//Bob.

Toronto

Framme på hotellet i Toronto nu. Har var sin 140-säng, göttans :D
Vakter etc. inne på flygplatsen var som tagna ur ett avsnitt av CSI eller nåt, stenhårda fejjor och skottsäkra västar! Mamma mia!
Självklart krånglade Malins tåg imorse så det fick bli biltur till Arlanda ist.

Nu ska jag strax borsta tänderna och sova (och försöka smälta att jag sett Island, Grönland och Kanada), varit vaken sedan kl 04:00 imorse. Lokal tid här är nu 20:53, plussa på 6 timmar på det så har man Sveriges tid. Enkel matematik ger att jag strax varit vaken i ett dygn!

Puss puss puss! //From Toronto.


packar

sitter i soffan nu och lägger över musik på iPoden. tar sååån tid!! och packningen går bajs, för mkt i väskorna, måste prioritera. men hur prioriterar man för resten av året?? jag gillar ju mina grejer, kommer sakna dem! usch! sune får iaf följa med!!

imorrn är sista heldagen i Sverige. jag som inte ens ringt tina än, måste göras imorgon. då ska jag upp med tuppen och packa. packa och packa och göra maaaassa annat. suuck, kommer bli en lååång dag! kramis


paniiiiik!!!

gaaah, ska jag verkligen åka snart??! hur ska jag få plats med allt, hur ska jag prioritera? vaaa?? jag börjar få resfeber :S

RSS 2.0