Varför gå på krogen när man kan lyfta skrot

Har kommit på att ett säkert kort om man vill stöta på en random karlekonit är att ta sig till SATS. Gångerna man är där utan att se denna akademiska art är sällsynta. Det är nu ett faktum att man till och med stöter på dem på torsdagskvällar. Kanske tyder detta på att tisdagens Nollephest tog där den skulle?!

Nollephesten finns det väl egentligen inte så mycket att dividera över. Det som händer på Nollephesten stannar på Nollephesten... men jag kan väl säga så mycket som att jag är mycket nöjd med min date, 5 dunkar av 5 möjliga, och att jag hade en goooo kväll =)


Jag och Ludvig, min date för kvällen

on the road again

Nu tar jag bilen hemåt.. men bara så länge att ni ska hinna sakna mig lite grann, tillräckligt länge för att jag ska börja sakna er mycket mer än så! ;)
kl 20 rullar tåget in på stationen igen, spöregnar säkert bara för att. Min vanliga tur...

Have a fab day!

Gummihjärna

Har bokat biljett upp till Karlstad nu, blir en snabbis till Lilla Paris imorrn för att lämna tillbaks Blå Faran. Kommer sakna! Ska passa på att ta en tur med min plånbok, a.k.a. Julia, till affären för att fylla kyl och frys =P

Är så trött så trött, glad att jag inte bestämde mig för att åka hem idag, hade varit klart osmart ;)



Hittade en bild i min mobil.. undrar vilket tillståd vi var i här med tanke på att det var i kölvattnet av flottracet. Ser ju glada ut iaf ;D

Har förresten bestält ny mobil nu, hoppas den blir bra, tog en vild chansning där :P Varför leva på säkra kort liksom, måste våga ta lite risker ibland. Blir till att leva snålt nu ett tag efter en dyr(!!) vecka.

Var ju förresten födelsedagsfirande på tapeten igår. Var en riktigt lyckad kväll med god mat i bästa vännernas sällskap =) Synd att inte Matte hakade på ut, men vi tjejer hade ju kul iaf! Idag blir det till att ta igen mig efter gårdagens bravader.

Tudeluu

Fyndat

Idag har jag vart på stan och storfyndat =) Väska och skor 125 kr, check! Supernöj!

Snart går vi all-in, dimman hägrar

Hello hjärnsläpp

Ok, starta hjärnprocesserna.. vad i hela helvete ska jag köpa till Malin i födelsedagspresent?!! Kanske 200 lättklädda karlar hade varit nåt? ;) Nä, Jullebulle, hjälp mig nu!!


Äntligen!!

Sörjer fortfarande mn älskling...

Vill passa på att välkomna en ny familjemedlem; Melker!
Han är så söt sååå, me love!

Gårdagen gick i månens tecken. Blev bjudna till bmb för 2-rätters av Club Moments för att lyssna lite på deras upplägg på torsdagarna. Sen spemderades resten av kvällen där i en soffa. Riktigt bra utekväll kan sammanfattas =)

Idag har vi vart och flängt på stan. Fick köpt ett par strumpbyxor iaf.. hittade ingen klänning så får ta den gamla snyggingen igen ;)
Nu laddar vi inför morgondagens födelsedagsmiddag och all-in med myskväll.. =)

Puss puss

plask

Regnet, det verkligen bara öser ner, plask slask. Tänk mamma, nu hade de där gummistövlarna suttit fint!!
Under en filt med kaffekoppen i hand och ja, ni lär väl ha lärt er detta nu.. levande ljus, så är det verkligen lockande att strax styra kosan mot gymet. Verkligen lockande...

Sen ska jag upp och hälsa på lilla Rumpan. Får ju abstinensbesvär, kan inte vara borta från den lilla rosa alldeles för länge. Längtar redan ;)

Jullebulle fixade förresten biljetter till Ladies Night, så ikväll bär det av för att titta på Brolle och gänget :P Sen ska det förfestas som bara sambosarna kan innan det bär av till Månen och dimmornas land...

Regnkläderna, vart har jag nu lagt dem..?


boom boom

det snurrar i min skalle

Har nog världens bästa sambo ändå =)

Veckans ord

Veckans ord måste ju vara mys, tycker att det är det som vi ägnat hela veckan åt här. Nu är det frukostmys med tända ljus. Aaah, vad jag älskar hösten! ... fast regnet inatt höll mig vaken länge... suck.

Snart bär det av till gymet, får se om jag får med mig nåt morgonpiggt sällskap eller om det blir jag och pensionärerna.


Tipp topp

Vilken härlig dag, baaa-ba-ba-baa! Riktigt nice, tog ledigt hela dan, t.om. försov-morgon ;P
Missade några av dagens ärenden på stan (trots att jag vart där 4 ggr!! idag) men vad gör väl det.
Blev iaf en liten nyttig tur, lite nödvändiga inköp sen en lååååång fika med Andreas, som tydligen har någon emot att mataa fåglar med nyligen tappade muffins. Klockrent där, hahaha! Efter några timmar fick vi ge vika för kylan, vart är solen på gågatan undrar jag?!

Sedan blev det såna där måste-inhandlingar (läs Småland) och en premiärtur för denna höst till gymet med min favorit-Malin =) Niiice, feels good men usch vad sjukt jobbigt det är att se vad man går ner sig under sommarn :S

Nu blir d Idol och lite undanröj innan Jullebulle kommer hem ;)

Idol

Myser med te och levande ljus framför Idol. Är sååå rastlös, vill ut och springa och skutta meeen det går ju inte för sig. Men lite tisdagsmys med Julle är ju inte fel det heller =)

Äntligen har vi röstat in en ny skattmästare till KarlEkon. Cissi, välkommen, du är efterlängtad och väldigt behövd!

Haft en riktigt lyckad dag i övrigt, really nice... lite svårt ibland att vi har som regel här hemma att man inte får gråta till reality-TV... men regler är väl till för att brytas, eller?! ;)


hittade en sån skön bild från Berlin

Attention: Bob is back!!

Första pluggdagen i bibblan, feels good to be back :D

Sitter iofs mest och tittar på allt nytt folk här på 4:an och tycker att arbetet jag gjort är ganska sämst ;P Menmen... väntar på styrelsemöte snart, annars hade jag väl inte ens tagit mig upp hit. Skulle behöva upp till Rumpan ist och kika lite efter de gångna veckornas tillställningar.

Nej, dags att packa ihop här, överge vår nyfunne vän italienarn och ta oss två trappor ner för första mötet denna termin. Nice nice

Don't mess with a masterpiece

Ännu en produktiv dag. Ska bli så skönt att lägga mig och sova i nya fräscha sängkläder... =)

Bra jobbat idag Julle, nu blir det Mamma Mia för hela slanten!


se vilket masterpiece jag hittade på promenaden

Klick

Halvliggandes i soffan med en kopp kaffe väntades på mig en halvmeter bort, hösten har trillat in till den lilla staden Karlstad och Bob är supernöjd med tillvaron.

Ta tag i plugget snart kanske, fota den hållbara utvecklingen. Spännande, kanske skulle ta mig ut på vandring med min kamera...

Rent hus

Idag ska jag göra Julia glad, idag ska det städas. Efter 2 veckors nollning när vi knappt hunnit med annat än att hoppa in och ur duschen när vi väl varit hemma, så ser det ut som ett mindre bombnedslag i det Holmberg/Johanssonska residenset. Speciellt efter frukost och ett golv fullt med mjölk... Nu ska jag göra Julia glad som sagt ;) Iofs redan gjort henne på gott humör fler än en gång denna vecka, skadeglädje tror jag det kallas...

Himla skön myskväll vi fick igår förresten, gött slut på denna vecka, nu börjar livet igen :D

[>>>här skulle det egentligen vara en bild på mig och Julia vid något festligt tillfälle, men eftersom mitt tekniska tålamod inte sträcker sig längre än näsan räcker så får ni helt enkelt ta till fantasin istället>>>]

Jag säger bara WOW!

En vecka in på nollningen och vilken kanonvecka sen! Slaktarna är mer än grymma, det har varit blodvite i hela Karlstad vid det här laget.
Hård vecka med kanonavslut på Nöjes, Oskar Linnros.. vad kan man säga, jag blir alldeles stum :P

Ikväll ska det lekas lite lekar och capsas en jäkla massa. Måste ju värma upp lite inför kommande torsdagar ;)

Kommer kännas konstigt efter torsdagen, vad ska jag då förgylla mina eftermiddagar och sena kvällar med? Jaga myror kanske... lär ju behövas efter att ha hittat en myrstig och en mindre myrinvasion i vår lägenhet. Tur att det är i Julias rum, hahaha!

RSS 2.0