Om kvällen

När jag inte har det vet jag precis vad jag saknar och jag önskar nu att jag kunde vara där igen och uppleva det och ha det i mitt liv alltid. Det kommer ske en förändring snart, kanske inte idag, inte imorgon, inte nästa vecka men kan jag låta det gå mer än ett år?!

Tror förresten jag ska ta upp målandet igen, nåt att fördriva tiden med så länge.

vad betyder det då?

ganska sött ändå, lillebror som undrar vad orden betyder. var nog tredje gången idag som han kom med frågan. skörda? vad betyder det? tänk att vara tio år igen och leva i ett nyfiket ovetande. de dagarna kommer även när man är 24 och de är härliga. veta att det fortfarande finns saker därute som väntar på att bli utforskade av den ovetande.

Dra och bada, vilken semester!

Det kan inte sägas för många gånger, Dra och bada vad bra vi har haft det. Hyrman, Håkan, Uffe, nattbad och strandbrottning, VIP-bord och dokusåpa, så många minnen, så mycket som ska lämnas onämnt tills dess att vi ses igen om 3 veckor, fnitterfütterna, julbordet, u name it.

Men några godbitar kan ju klart nämnas om vår semester i sydvästern;

1. Akutläge - Malin tyckte det var för lite action på vår semester så hon bestämde sig för att ta saken i egna händer, eller i eget huvud... Knockade ett fönster så blodet bokstavligt talat forsade ner för ansiktet på henne och Tylöbäcks Camping fick ett blodbad som heter duga. Som tur var hade vi räddningspersonal på plats, ledd av blivande konstapel Lindfors och på olycksplatsen (läs: Malins panna) var läget snabbt under kontroll. Blodet stoppades med papper och kyldes av kall öl (alltid redo!) och olycksplatsen kunde snart tejpas och bandageras. Toppresultat som firades med riddarspel/kubbspel/kalla-det-vad-du-vill-spel och en late night downtown Halmstad.
Erik: "Så länge det inte blöder får man skratta!" Vi skrattade ändå kan ju tilläggas...

2. Hyrman - Aldrig förr har väl tjejerna 7 skrikit så mycket och konstigt är väl inte heller det när de hittade männen i sina liv! Gubben i lådan lät oss gå loss på våra gudagåvor men när vi nästan fick med en hem så blev han nog lite sotis och frågade artigt "har ni lekt klart nu?!"

3. Äventyrsgolf - Är man i Halland så ska det golfas och ska det golfas så ska det minigolfas och ska det minigolfas så ska det minigolfas rejält! Vi hittade en äventyrsgolf som vi gick lös på. Eliten var på plats och spänningen var olidlig. Hettan infann sig och några bollar var tvungna att ta ett dopp för att svalka av sig. Guldet var inte säkrat förrän i sista putten då Karin avgjorde och stod som segrare för detta år.

4. Kändisarna har flockats runt oss; Dokusåpor, komiker, TV-sporten, Så ska det låta...

5. Calle P fick till sist äran att träffa oss.

Resten låter jag bli osagt för nu.


"Julbordet" a.k.a. "das fnütterfitter"


Kubblag 2 - kolla in Malins snygga bandage


Laddar inför utekvällenMorgonpromenad med våra übersnygga solskärm/glajjor


Semester

Efter ett par dagar i Tvåstad, med Fallens Dagar högst på schemat, har jag nu packat väskan för fortsatt tripp. Tjejerna från Uppsala är redan på väg och snart drar jag till station för resa till Halmstad och Båstad.
So long!

old times

med betoning på old... 80-talet när det är som bäst


Jag, mamma och mormor... snyggt va ;P


dagens bob

Ja, så var det det lilla problem som jag alltid ställs inför när jag ska bege mig till de sydligare breddgraderna; packa.
Jag gillar inte att packa, inte alls. Jag är inte den planerande typen, att få mig att planera är svårt, att få mig att planera i detalj är ännu svårare. Så det är fan så påfrestande att packa väskan och bestämma vad man ska ha tillgång till de närmaste två veckorna. Jag som inte ens gillar att planera vad jag ska göra 5 h fram i tiden. Om fem timmar sitter jag förhoppningsvis i bilen.. troligtvis inte dock om jag känner mig själv, haha. Planering är inte min starka sida.Ja, nu ska jag försöka ta stora beslut för framtiden. Önska mig lycka till!

Tårta på tårta

Idag fyller världens bästa mormor år och det har firats med kalas och tårta =P Namnamnam, verkligen världens bästaste mormor på allt. Jag och Samuel blev bjudna på mat också. Eftersom mormor redan fått sin present, en biljett till Ladies Night, så fick det bli en bukett blommor och trevligt sällskap till födelsedagsbarnet istället. Förhoppningsvis kan jag också följa med på spektaklet i oktober =)

Imorrn fyller ju Petra år också. 20 år, det är stort det :D Passar på att gratulera redan nu! Imorrn blir det till att åka till Uddevalla och säga grattis på riktigt! =)

Var och plockade jordgubbar igår, så gott gott gott. Synd bara att det ska klia så förbaskat på händerna! Sen hittade jag några kort på mig själv i mormors plånbok. Måste säga att jag var en fantastiskt söt bebis ;) Hehe, det fick min syster höra till leda sen ;P

Back to telly now, frälst brorsorna med SATC och nu ska jag runda av kvällen men 2½ men :)

Glömde ju säga att Blå Faran fått ny vindruta idag :D Mot ombesiktning sen är vi ute på vägarna igen!! ;)

mamma!

nu kommer jag hem! ;D

RSS 2.0