Igår Göteborg, idag Sjuntorp, imorgon Karlstad

Göteborg levererade med sol igår, det gillade vi. Men när Markoolio och Amy Diamond hoppade på scen på Liseberg började det regna, I wonder why...

Var på lillbrorsans fotbollsmatch idag, tyvärr gick inte alla bollar in men det var kul att titta ändå =)

Imorrn bär det av på nya äventyr med mamma och Charlie i en bil. Denna gång bär det till Karlstad för en ny fräsch termin med nya möjligheter och en helsikes massa skoj! :D

NU blir det allsång på Lyckhemsgatan!

...

storslagna planer har en tendens att skjutas på framtiden


Ut och röra på fläsket

Nu blir det en tjejig promenad med tjejen med det snajsiga namnet!

Hurt hurt

Hatar alla jävla långfingriga slödder

Den dagen folk lär sig att mitt är mitt och ditt är ditt, den dagen kommer jag känna en stor tyngd lätta från mina axlar. För den senaste månaden har fan inte varit kul. Inte nog med att min mobil blev stulen. En vecka senare blev min lillasysters mobil stulen. Inte nog med att två mobiler blivit stulna, i helgen blev vår bil stulen också. Flashback från förra året när de gjorde inbrott i den bara ett kvarter ifrån den plats där den nu blev stulen. Att inte folk skäms, så jävla mycket hat känner jag mot såna här människor! Kanske är fel att säga, men ge er på nån annan nästa gång, känner mig jävligt utsatt just nu :( Och det är inte alls kul, ingenstans! Skrattretande, jovisst, men ta era jävla fula äckliga nunor och kör upp dem nånstans, jag hoppas att ni ruttnar i en håla nånstans där ingen bryr sig om er och där ni kan må riktigt jävla dåligt över era små värdelösa liv!

En helt ny värld på Nöjesbron

Igår flög jag iväg på en flygande matta med kapten Jack Sparrow och Aladdin
party animal

sitter här och smuttar på mitt kaffe och målar naglarna.. cerise är dagens färg, riktigt nice! äcklas lite över att kaffet luktar banan, ingen god kombo.

vart en bakisdag för mig idag. var helkul igår på Korren med alla goa vänner. men att ha en liten busig katt som börjar bråka med en från kl 05 är inte det bästa efter en utekväll. så efter några timmar fick jag nog och gick upp. nu sussar han så gott för att orka bråka inatt också gissar jag...

satt upp mål med Linn nu. fan vad vi ska kämpa men det kommer bli riktigt bra till sist! :) hurt hurt

ett andra lager lack sen är jag redo att ta mig an karlstads nattliv, awesome!

Skogsmullarna

Så har man vart ute i svampskogen, hittat både gula och trattisar, gått vilse och hittat en massa goda bär. Kom hem och rensade svampen och hittade minst 8 fästingar i min påse. Gick fort in i duschen efter det vill jag lova, men tro fasen att det fortfarande kryper över hela kroppen.

Svamp-Bob

Ska strax ta en tur till skogen och hoppas på lyckanom inte annat så ska det bli himla skönt att komma ut i friska luften

Nu var det allt längesen

Dags att skriva, detta håller inte. Har ju haft massa kul att skriva om.. egentligen.. men när solen skiner gör man bäst i att sitta ute och lämna boggandet till regniga dagar. Så idag passar ju utmärkt med andra ord!

Så vart var vi sist tro? Bäst att läsa lite.. bla bla bla.. aha! Jag vet precis vad det där förra inlägget handlade om. Men det var då, nu är nu. Nya tider, ny månad, time to move on.

Har ju varit på semester med mina lagkamrater i Halmstad och Malmö. Det var dags för säsong 2 och självklart togs det en hel massa lagfoton som ligger i en kamera längst ner i min resväska som jag inte orkar packa upp än. Sånt tar bara onödig tid och förresten, det enda jag kan lägga de uppackade kläderna i är en annan resväska. Onödigt som sagt ;)
I Halmstad hände det som alltid en hel massa skoj; nya bekantskaper, nya äventyr, träffa farmor och Malin min kusin (riktigt kul!), mat mat mat, Hyrman, öl öl öl och vin, rosé, Johan Wall (givet inslag på semestern), Hoffmaestro on the beach, glass, bad, sol och mycket mycket mer massa skoj! =) Efter en helskön vecka och ytterligare en mobil fattigare splittrades de 9 tjejerna och några åkte hem medans en tapper skara om 3 tog sitt pick och pack vidare ner mot ett blåsigt Båstad för att träffa Danne Kontant och sen ner till Malmö (enda stället i Sverige med regn i helgen gissar jag) och Erik och hans roomies. Klart värt regnet, man har ju paraply! Blev även en tur till Köpenhamn med obligatoriskt studiebesök i Christiania. Typiskt mig att glömma skorna när jag åkte hem.


Hyrman

Imorse vaknade jag äckligt tidigt av mig själv. Halv sju gick jag upp. Tur var väl det för innan jag hann ur sängen började katterna bråka utanför, lika bra att flyga upp och hämta vattenkannan men då var mamma redan där.

Nä, dags att vakna. Idag ska det shoppas och packas om, för i helgen bär det ut på nya äventyr med nya Sälentjejer.

RSS 2.0