Kontaktmanna

Första ddan på konferensen avklarad =) Nu ska jag strax gå å lägga mig så jag orkar upp tidigt imorgon. Har lite att fixa kom jag på nu också, bäst att ta det så fort som imorrn... kommer bli en kul helg det hör, en kul vecka t.o.m. med tackfest på måndag och teambuilding på onsdag!

Ska sippa vidare på min komm te nu och varva ner... Kram =)

bläää

en chipspåse senare mår man inte så värstans bra... :S

en riktig snyftare

har nu suttit å snorat med ögona blöta som vore det niagarafallet. anledningen? anledningen var oscarsgalan... kan inte hjälpa det men jag blir lika rörd varje gång det är sånt här på tv... riktigt tårdrypande. hade det inte vart för vattenfast mascara hade jag väl sett ut som en zebra nu.

imorrn ska jag ta ett snack med min älsklingssara! =)

gym, grym...

jaaag älskar att äntligen ha kommit igång med träningen igen. får mig att glömma att jag faktiskt suttit i skolan i över tolv timmar idag! ... mår iaf lite bättre ;D kontaktmanna börjar ordna upp sig verkar det som och både peter och ulrik får agera danslärare på lördagens hemliga aktivitet =) ska bli kul att träffa gubbarna igen!
inte mkt skoj att skriva här annars... händer ju inte så mkt när man sitter med näsan i koncernbokslut hela dagarna. har iaf lämnat in min ganska försenade ansökan nu. får se vad det blir av den ;)

nån som vill g¨å på bio nån dag förresten?

imorrn är det semledan... se inte ut som att det blir nån semla för min del dock... får nog gott vänta tills på onsdag ;P

viker och viker

nej, det är inget kul att vika tvätt kl elva på kvällen... har dragit ut på det några dagar nu så var bäst att röja undan lite nu inför helgen. har hängt underkläder på gardinstänger, element, strykbräde, handdukar över köksstolarna och sängkläder på tvättstället... men nu ligger det bara massa kläder på golvet ist... ;)

sitter och kikar på "När Lammen Tystnar" på 3an. Nu har han fått på sig den klassiska masken. Spännande. Vet ju hur filmen slutar iaf, typ det jag kommer ihåg.

Pluggat idag som vanligt, går ganska segt men framåt. Sen har det blitt träning =) Ska verkligen komma igång nu, så länge man håller sig frisk så =)
Imorrn hinns d väl inte med, dåligt synkade tider, men ska göra ett försök... sen blir det fest hos Anna. Ska bli gött att rensa tankarna och ta en öl eller två eller tre eller... hmm... ja, vi får se hur det blir =)

Nu ska jag se färdigt filmen, sen blir det väl lite mer vika tvätt eller nåt annat skoj. Hehe, ahh sov gott =D

bang

hehe

huvudvärk är inget skoj! jag ska nog snart lägga mig... gick ifrån skolan förut vid 3 för d gick inte mer, å då hade jag inte gjort många knop den sista timmen. är kallt här också. ute snöar det. man ska inte klaga över snön men vart är våren egentligen?!?

var och pratade med utbytestanten förut lite... svår att prata med! får se om det blir nåt och i så fall vad och vart... svårt, vill inte hoppas på nåt och svårt att ställa in sig på saker och ting då, realisera dem. men men... får tänka över det inatt ;)
kommer bli mkt att fixa med isf... kan det ju vara värt =)

jag som skulle träna idag... får bli imorgon istället!! pump ;D skoj. sen ska jag hänga tvätten och göra allt annat jag skulle gjort idag som jag inte orkat med för att jag varit på soffan sen jag kom hem.

få se vad som händer alla kommande helger nu också. planering planering, massa massa... när ska man egentligen ha tid för sig själv tro?! ;) haha
ska iaf försöka trycka in en tid hos frissan snart ;D

puss puss å lite snusk

Madagaskar 2

denna film har det blitt ikväll. va hemma hos viktor, man fick passa sig för att jäspa för då fick man sig en kudde i nyllet... de mjuka som tur var =)
när jag skulle hem så fick jag, efter att ha predikat om hur jag "aldrig ska jaga efter nån buss, för då halkar jag väl, ramlar pladask å bla bla bla..." , jaga efter bussen för att slippa gå hem. råkade visst skrämma chaffisen lite också när jag knackade på rutan lite lätt ;)

jag ska bli som du sara ;) hahaha

nästan hela veckan (och nästa) uppbokad nu... mkt mkt, hoppas allt löser sig på slutet iaf =)

hum hum

funderar och funderar men kommer liksom inte riktigt fram till någontíng...

sitter och målar naglarna i brist på roligare sysselsättning... och för att ha en ursäkt att inte bädda sängen. blir lite mer diskret rosa än sist.

i övrigt så har jag vart duktig och tvättat idag. inte tvättat sen åre så det blev hela 6 maskiner! =) nöjd e jag! vart å lämnat tillbaka en tröja också... en för många blå kände jag att det blev för plånboken. varför växer inte pengar på träd?!?

köpte ett par så söta skor för ett tag sen förresten, de kommer du gilla sara ;D ...undrar fortfarande vad planerna blir för sommaren... hösten är oviss, just nu ett stort fett frågetecken.

undrar om snuvan vill försvinna snart? jag vill träna... borta eller ej, på onsdag ska jag klämma mig ner i träningskläderna igen!! ;) hehehe

Snorig

Har precis sett Bad Company. Bättre än jag trodde.. precis i min smak och för mitt humör just nu. Sitter här med min halvfullerullade toarulle å snorar. Snyter ju blod lika mkt, myyys! ;P
Vill bli i träningsform snart!! Saknar gymet... Får gärna bli vår ute snart också så kanske man kan snöra på sig de där gympadojorna å börja jogga... det säger jag iofs varje år men nån gång kanke jag kan komma igång på riktigt ;)
nu var det nån knepig film på 5an också... hmmm... puss å snusk? eller uhh... bara barnen jue =S hahaha
Imorrn ska jag till skolan. Inte sugen, ingenstans! Sen ska vi ha möte med Kontaktmanna... absolut inte sugen någonstans! Vill bara ligga i sängen å dra nåt gammalt över mig. Alternativt resa ut i världen och i så fall inte låta nån gammal dra över mig... hihihi

Nu ska jag snarka... ZZZzzzzZzzZzzzzzzzz

Film

Såg Patrik 1,5 idag... vilken jäkla skön film! =)

Pissdag

Förr brukade detta vara en bra dag; sitta hemma med familjen och fira namnsdagar och dopdag över en bit tårta med familjen, och tycka lite extra mycket om varandra. Sen flyttade jag hemifrån och idag vill jag inget hellre än att dagen ska vara till ända! Kärlek... yuck!

Starboys

Vart på after work idag på allas vårat Blue Moon Bar. Var ett riktigt bra, roligt band som spelade; Starboys. De hade verkligen allt och lite till.. shit vad kul vi hade!! =D

ÅÅh... sikket sött lejon på tv :) 6 månader på Jay Leno *awww*

I övrigt är jag grymt sällskapssjuk i detta nu (ganska ofta faktiskt)

Nollephest

Igår var det nollephest, riktigt kul =) Vart stressigt att hinna iordning efter skolan men var absolut värt! Blev några min sen in till stan så stapplade mig fram i halkan, hehe. Måste sett lite kul ut. Så upp för rulltrappan mot Team Sportia. Som tur var var min date också sen, en hel rulltrappa bakom mig ;) Riktigt nöjd med daten också! Fick gå med Henrik, en av mina nollor i Buskis. Så förfesten blev tillsammans med nollor och faddrar fr Buskis och vi hamnade efter några samtal hos Jacob & Matilda.. bra planering där grabbar ;)
Hade en riktigt bra kväll med god mat och prisutdelningar. Årets nollegrupp även denna vinter =) Gött jobbat! =D

Dagen denna hhar varit mindre rolig... legat bakis hela dan med en jäklans förkylning! Fattar inte hur man kan ha så mkt snor i näsan...

Nu ska jag kika lite på tv innan d blir sängen för mig =) ... IGEN! ;)


när man inte måste...

.... så gör man det hellre, eller hur. iaf när det gäller statistik, visst malin ;D haha. hur fan lyckades jag pricka in ett MVG i matte c undrar jag just nu?! ...efter matte A-E och ca 30 hp så klarar man inte ett tal, hihi... sorgligt.
skyller på att hjärnan tagit semester ;)

helgen har varit skitkul! firade matte i fredags, först kaka å presenter i penthouse 8, sen bidde d ankan. Sikket röj! Festen fortsatte på lördagen med en riktigt lyckad inflyttningsfest hos Viktor, följd av utgång på månen. Nu får man vänta ända till onsdag på nästa fest... ;) Nollephesten närmare bestämt *längtar*
söndagen blev d film, benjamin buttons otroliga liv eller vad den nu heter. bra va den iaf, å brad pitt är ju aldrig fel att titta på =P

nu blir d en väntan på nåt värt atts e på tv, för inte orkar jag ta mig för nåt annat. kanske en kopp te å nå att tugga på också?

känner mig kluven

vet inte vad jag vill, vet inte vad som är fel med mig, vet inte vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till... hur gör man för att tänka klart? logiskt tänkande har ju aldrig varit min starka sida, jag svävar i det blå och gör det jag känenr för för stunden, tänker aldrig på konsekvenserna så som man borde...

skulle bara behöva rensa hjärnan och hitta rätt men orkar inte, vet inte hur man gör. vill att allt ska flyta på av sig själv utan större ansträngningar, att allt bara ska vara bra och gött... meeen fan, hur då?!? 

premiärtränat! =)

idag har jag vart med malin och gjort årets första träning!! =) första på 2 månader... ;)

oki.. så det var ett tag sen jag skrev sist och massa som hänt därefter, en jäkla massa!

åre var ju en grej.. riktigt skönt att komma härifrån ett tag. bussresorna gick ju otroligt smärtfritt också måste jag säga, likaså skidåkningen =P var ju kul t.o.m. hehe. orkar inte med några utlägg här... what happens in Åre stays in Åre och var man inte med så.. ja, too bad.

såg changeling igår.. ojoj, alla känslor bubbla upp på samma gång! riktigt bra film

idag vart d en tur på stan m viktor. det viktigaste hittade vi ju trots allt ;) ... och på torsdag har jag en date med peter ;P haha, ska bli nice med lite frisk luft

hare göttans tills jag har nåt vettigt att skriva

RSS 2.0