lång dag

lång sömnig dag som började uppe på campus. tur att man nästan var ensam på bussen hem imorse. och riktigt skönt med nycklar till rumpan.
chips och vatten till frukost och glass till middag, namnamnam.
kanske dags att lägga sig snart, behöver sova ut efter gårdagens bravader.

morgonsoffan

hade precis finsk morgon här med julle. kikade på ma numinen och arja saijonmaa och sjöng med i både gummiboll och högt över havet. väldigt vackert.

nä, ut i naturen innan det bär av till campus för festligheter. kanske skulle ta och städa upp på altanen efter vårt nattliga besök också...


heartbreak kid

en go promenad med favorit-fisken längst vattnet på väg till tåget för ett efterlängtat återseende med richie rich. niiice! =)

... och nu blir det bobbie-time med film och chips. fett nice ;P


Bloggar från insidan av utsidan, jävligt nice!

Lyckats sola till mig en fin pandabränna ;) .. eller vad som kunnat bli, tacka vet jag solskydd. OCH tack Jocke för de najjsiga brillorna, mormor måtte vart stolt över mig :)Haft opponering på uppsatsen idag vilket gick himla fint, så nu sitter jag här i soffan och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Finns väl egentligen en hel massa att göra men det får vänta tills kaffet är uppdrucket och jag filosoferat färdigt. Fast de som känner mig vet att jag aldrig riktgit kommer att ha filosoferat färdigt, huvet är alltid i sin egna lilla värld. Ska ta en promenad med Fisken sen iaf och hämta Richie på tåget =D yeyy!
För att falla lite extra för reklam.. kanske skulle ta och köpa ett paket ugnsbakade chips idag och slå mig ner i soffan och njuta. Julle ska ju upp t skolan strax så jag kommer väl sitta här själv och mysa. Ladda inför morgondagen på campus. Ah, d ska bli nice! Hoppas på sol, sol, sol.

Bäst att sätta ölen på kylningredan nu! So long, kalsong!

à l'ecole

sitter och läser uppsatsen jag ska opponera på nu... det är grymt tråkigt. skulle mycket hellre vilja sitta ute i solen nu än slösa min tid på sånt här meningslöst..!

mat snart eller?!


Nu är det inte långt kvar tills det ska badas!

vissa dagar

ibland händer det och vissa dagar händer det mer än andra. alla händelser har inte vart bra händelser, men vi kan ju dra några smakprov på dagens braiga händelser;

kan ju börja med att jag är stolt storasyster till Samuel, vars lag vann klassbollen idag. Stort! =D

sen en härlig promenad i Mariebergsskogen med Malin (premiär för lilltjejen), med mini-zoo som avslutning.

sist men inte minst var det tur att jag precis fyllt på med Gevalia, för jag fick oväntat besök av Mormor och Rolle som kom förbi på sin tur runt Vänern =D Yeyy!! =)

resten ska jag spara till min dagbok...Nu kom Julia hem efter en kväll på P8, så nu ska vi avrunda kvällen med att kika på Big Bang Theory och möblera tillbaka sakerna i badrummet.

Nightie night

kontrast

hade nästan glömt den stora kontrasten som skapade viss panik tenta efter tenta i kanada... den stora röda bockenär det bara i min hjärna den signalerar VARNING! FEL! LOOOOOSER!! ??!


vårstädning

städar ur datorn på massa skit. hoppas på en mer välfungerande dator nu. iofs skulle datorn behöva semester efter allt uppsatsskrivande, vilket den garanterat kommer få nu när solen äntligen tittar fram. var ute på promenad m julle förut, härligt. fick span på ett par a-lag.. nej, det var ju anna och hennes kompis som satt där vid kanalen och käka glass. ah, riktigt härligt, där hade jag gärna suttit och slapapt efter skolan. vår altan är ju liiite skuggig sådär efter halv fyra tyvärr. men varmt ändå. ska snart ta och premiärgrilla på altanen så jag klarar mig själv i sommar ;)

medan diskfragmenteringen fortskrider ska jag snarka på soffan med how I met your mother.

lite bilder att förgylla natten med...

  

Besök från Italien?

Snackade med Ippo förut som berättade att han och hans kompisar planerade en skandinavien-resa till sommaren och att Sverige isf var ett självklart stopp. Skulle vara riktigt kul att träffa honom igen. Hoppas kan man ju alltid göra. Party party!


Ippolito och Oscar

Saknar allihop, ska bli så kul att se gänget igen i höst, om inte förr! =D

vår!

äntligen! vår i luften! =D jag blir på så gott humör så det är inte klokt.

tog en promenad ut förut efter regnet, så himla härligt. stadsparken doftar underbart nu när vårens knoppar slagit ut, man blir som småkär. absolut ett av mina smultronställen här i Karlstad.

sugen på utgång har jag varit hela dagen, något som tydligen inte delas av resten av skaran studenter i denna stad. men imorrn kanske man kan få ta sig en svängom på dansgolvet. då ska jag ha en ledig dag! kanske en tur på stan... eller gymet? eller kanske både och =) eller kanske ingetdera ;) får väl se vad dagen har att erbjuda. kalle-kaluza skulle iaf ta med mig på en promenad tror jag om vädret håller upp. får se får se. vi vet ju alla att jag hatar att planera, det blir ju som så mycket roligare då, varje dag en surprise i sig =D lalala... me like!


snart kommer den igen och då ska jag va först på plats och bara njuta!

Awesome weekend

Det har varit en galen helg med SM-folket. Massa massa skoj, svårt att toppa denna helg! Med temat Meeting Asia tog projektgruppen med oss på en gränsöverskridande resa. Top-topi-top! Vi fick lyssna på inspirerande fööreläsare som Fredrik Härén, Stefan Holm och Peter Bodin, gå på studiebesök på Löfbergs Lila Arena (wow, basta och kolla hockey samtidigt, vilken grej!), gå på on top of Asia-sittning och lördagen bjöd på SM-tävling (grattis Gbg, och extra stort grattis till KarlEkons och EMMAs lag som tog 3:e resp. 4:e plats) en riktigt bra bankett där vinnarna i tävlingen korades, följt av Tempel. Men där tog inte den kvällen slut. Efterfest på universitetet blev den, äventyr på en blå sparkcykel, en flamingo och ett spår av muffins. Vaknade med en snarkande Dennis vid mina knän som tydligen tyckte att rödvin är bra att dricka i sömnen (ja, få inga idéer nu!). Helgen avslutades med en storstädning som heter duga.... och ändå lyckades vi missa den där bananklasen som hade gömt sig i gympasalen.

Tack alla för en hellyckad helg! Cykelpartiet for president! ;)


Sumobrottning i Ägget.. resulterade i en bula, men shit vad kul =D

Ny klocka

Har jag ju glömt att säga att jag har köpt en ny klocka (självklart var världens bästa smakråd Sara med och valde!).


visst är den cool! lite playful, love it!

Nu ska jag knalla iväg till tvättstugan där bl.a. styrelsetröjan ligger och torktumlas, sen blir det SM i ekonomi!! =D Wihoo

tanketrött

c-uppsatsen tar musten ur mig, eller iaf mina hjärnaktiviteter. tur att humöret är på topp då, det tackar jag tjejerna för, speciellt sara! =) längtar redan tillbaka, vi ses ju alltför sällan trots att det är det bästa jag vet!


RSS 2.0