Känner du det också?

Känns som att jag kommer flytta till skolan det närmaste, känns som att det kommer vara himla tråkigt, känns som att det kan vara värt att jobba arslet av sig för att förhoppningsvis kunna ha lite kul emellanåt, känns som att det var himla dumt att sätta Tackfesten precis innan mina arbeten ska vara klara och jag ska vara uppe med tuppen på seminarie, känns som att jag väldigt mycket ska arbeta för att vi ska bli klara med dem asap(!!), känns som att jag måste plugga på tentan först och sen fira den med en helg med bästa folket från Vänersborg/Uddevalla, känns som att jag ska gå och träna snart, känns som att jag ska dricka kaffe och lalla lite först, känns som att jag är bäst i världen just nu!


Saknar

en Julia här som jag kan snacka/smsa/skvallra med så fort det händer nåt kul! nu måste jag snällt vänta tills det blir kväll och skype...

Awesome week

Mycket skoj, massa pusskalas!

Synd bara att jag måste jaga ikapp verkligheten nu...

DC

Haha, dagens kommentar levererades från random gay guy i Project Runway;

I recycle papers, plastics, ex-boyfriends...

Dagens horoskop

Ja, för en liten skorpion som jag så lyder dagens horoskop som följer;

Låt inte kärleken vänta för länge. Din partner sitter och väntar på att du ska ta ett steg i rätt riktning.

Jaha... och för alla singlar då?


What would life be like in black and white... BORING!

Blir galen, det är så kul! :D

Färgtemat är verkligen kanon...... nu längtar jag efter en riktig Färgexplosion!

Big Bang Löve

Idag har varit den där dagen alla snackar om, dagen med stort D, dagen när kärleken tydligen ska sprudla och tro fan att man ser hjärtan precis överallt, så även i mitt egna kök där det serverades hjärtformade scones dagen till ära. Var ju tvungen att sprida lite kärlek här med. Bittraste dagen på året var ju tvungen att pimpas upp lite. Inte för att den varit särskilt bitter men ändå ;)


Visst blev de fina och riktigt smaskiga

Har haft några av mina favoriter som sällskap ikväll också; Will Smith, Olle Waller och nu Sheldon.

God natt, sov gott... morgondagen går i färgernas tecken, lite som pride

Snyft, buhuuu och Brööööl!

Nu har jag sagt hej då till Gustav också, ännu en av Karlstadhimmelns lysande stjärnor har lämnat oss... dock ej forever som tur är! =)

Placebo

Mmmjuems måste jag ju bara säga, scones och Bond. Dubbelmums. =P

Dagen har varit lång och seg, huvudvärk (misstänkt fall av placebo-bakfylla) och seminarium. Alla andra grupper hade läraren och resten i klassen frågor att ställa om arbetet i sig, oss frågade de mer; (inlevelse nu, tänk riktig pakistansk/indisk engelska, lite worse than Raj i Big Bang Theory) "why did you choose this product??!" Whitening lotion är väl det nya heta eller vad?! ;)

Sen fick det allt bli en powernap här på eftermiddagen. Kan ju inte säga att jag fick så mycket power från den men huvudvärken försvann ju iaf. Är inte van vid att gå upp så tidigt på morgonen längre tror jag ;) Imorrn ska ag bannemig ta en redig sovmorgon! Njuuuuuuutning på hög nivå!

Nu när jag i övrigt har skjutit hela min to-do list till helgen så undrar jag hus fasen jag ska ha tid med den, bereder mig på en busybusy weekend, framförallt en riktigt härligt kalasbra en!


Han var ju ganska het här ändå

Tillbax till Golden Eye och Bond, James Bond. Vart tog förresten James Bond Jr vägen..? Jag bara undrar...

Spänning i vardagen

Nu har Julia åkt och det känns lite tomt i hjärtat :/

Försöker mig på att koka nudlar i detta nu och hoppas att det ska gå bättre än gårdagens makaronkokningsförsök. Efter att ha bestigit Mount Disherest (panikspringa-ut-i-köket-för-det-kokar-paus) så var jag helt utmattad och kunde inte riktigt tänka klart så när makaronerna skulle kokas så glömdes de rätt och slätt av på den lilla spisen och ett tag (läs: ett väldigt långt tag) senare for det ur ett men va faaaan, ett klassiskt panikspringa-ut-i-köket-för-nu-är-det-fan-kris följt av ett 'jaha men det går nog att rädda de i mitten som inte torkat sönder eller bränts ihjäl'.

Lite lätt överkokade men efter elva på kvällen så orkade jag liksom inte bry mig. Så jag ställde dem för att rinna av lite... och lite till...

...och tydligen lite till, för tro fan att när jag vaknade imorse och som alltid skulle sätta på mitt morronkaffe, jo d står makaronerna kvar i durkslaget(!!), torra och dana. Bara säga hej till pastasallad utan pasta till lunchen, vilket inte alls var så fel det heller må jag säga. Men ack så typiskt en Bob.

Kan nu lugna mina läsare att, trots att jag idag tagit mig an Mount Tvätterest, har lyckats med det vinnande konceptet; konsten koka nudlar!

Nu jävlar

Nu ska det tränas... hoppas jag iaf :P


Haha, den här bilden var så kul så jag var bara tvungen... =P

Tisdagsmys

Haft Jules och mr Wibes på besök. Härligt förslag, de ringde igår mitt i Fråga Olle och tyckte vi skulle mysa till det med middag idag innan Julle åker söderut. Så nu har vi ätit massa gott (fullproppad, yes indeed) och pratat en himla massa skit, lånat ut Alex "för utlåning" och skrattat gott åt att Wibbe är kittlig precis överallt! Haha

Nu ska jag gotta ner mig i soffan och försöka att inte tänka på att klockan ringer om 6½h.

beslutsångest?!

hahaha, trodde jag blivit knäpp i huvudet när jag såg en av varje sko stå på hallgolvet förut och kunde verkligen inte förstå vart den andra skon jag haft på mig ut igår tagit vägen. tillslut hittade jag den längst ner i en skopåse i garderoben vilket bara kan betyda en sak...

de största misstagen begås tydligen inte på fyllan...

Long time, no seen

Så har jag hittat hit igen, tog ett tag eftersom bloggen hamnade längst ner i en flyttkartong. But guess what, Bob is baaack! Självklart har jag alltid tid att skriva här när jag har som mest med annat att göra (mest för att det är så tråkigt att springa på stan och gymet just idag).

Nyinflyttad, nyseparerad, ny skjorta... eller nej, det är mammas gamla som jag ser att jag visst har tagit på mig ut och in. Whoops. Men trivs otroligt bra med tillvaron ändå!

Nu när bloggen har legat nere så hoppas jag att alla mina miljarder läsare har varit extra flitiga med att kolla in Jullebulles blogg istället. Min kära sambo som valde hotell Bilan istället för hotell Bob. Mamma ska också bo där om en månad, vafan är detta för nån sorts ny trend som kommer upp?!? På tal om att komma upp så kommer både Emma och Sara snart hit och hälsar på (kanske Petra också?!), ska bli super!

Haha, btw, har världens sötaste grannar. Har spanat in dem typ varenda dag! Var t.o.m. tvungen att göra ett move när Julia var här och känna lite på dem ;) Undrar om de är tvillingar..? De är ju så lika alla såna där.

Nä, nu måste jag verkligen ila, massa att göra, massa tidsbrist, massa kul i slutändan hoppas jag. Ikväll blir det ju födelsedagsfest till topp! Kanske t.o.m. avsluta på Månen, vem vet.


Lätt bäst!

RSS 2.0