Hockey

Sitter och tittar på matchen (Sverige - Slovakien för alla dönickar som ligger och slaggar nu) som skulle kunna få vår lilla gata i stan att gå upp i rök. Dåligt morgonhumör kommer bryta ut i en atombomb likt den i Hiroshima om det förbjudna händer. Fan vad spännande det är!! 0-0 gick till 0-1 som 37 sek senare blev 0-2 till Slovakien. När Sverige senare tog in gjorde de det med bravur... 1-2 blev 37 (!!) sek senare till 2-2. Nu när vi går in i 3:e period står det 2-3 och vi väntar nu här i soffan, snacket går hett, KOM IGEN NU SVERIGE!! Visa att ni kan i power play!

"jag bor med en språkpolis också"

Julias kommentar.. antar att hon snacka om allas vår käraste Bob ;)

Imorrn drar vi på tur hela styrelsen minus två till Trollhättan för Kontaktmannakonferensen. Det ska bli sååå kul, längtat och längtat och nu änligen är det dags! =D RallyMalin ska köra, litar på att det kommer gå fint. Sen ska vi ligga och kosa på våra uppblåsbara madrasser. Styrelsehög!Ska bli kul iaf, förhoppningsvis träffar jag lite känt folk också... å så kommer mamma med posten ;)

Ska ta och börja packa och annat sånt skoj nu. Vad ska man ha med sig tro?! Iaf inhandlat luvor till förbannelse idag, ska bli bra det här!

Kyss och Tjipp, SunTrip


äntligen

kommit igång med träningen igen, känns så skönt! eller skönt och skönt, värker i hela kroppen men huvudet mår bra iaf ;)

försöker få motivation till att plugga men den tryter just nu. vill hitta på nåt skoj ist! ut å leka i snön kanske?! försöker komma på om det var nåt jag skulle göra inför styrelsemötet i eftermiddag.. ingen aning faktiskt. då ska det snackas sittningstema, kommer bli asgrymt! :D sen röstar jag för snöbollskrig!
sjukt sugen på bio och bowling nån dag också, kanske lika bra att dra ihop nåt. nån som e på kanske?

nu ska jag fortsätta att dagdrömma här med lite soft musikhittade lite bilder från Hawaii

teambuilding med styrelsen

I lördags var det så dags för teambuilding med karlekons bästa styrelse.

På vår väg till Residens Malin hittade vi en lite lustig snöhög. Släng dig i väggen kamouflageklädda pansarvagn, här kommer något som utklassar dig totalt!Meeeen, det var visst några som smet! Ajabaja! Tyvärr uteblev en tredjedel av styrelsen men vad gjorde väl det, kvällen förflöt ändå och jag har ganska många mindre smickrande bilder från kvällen. Blev en del lekar, en del naket, mycket rumpa och några öl innan vi begav oss från förfesten hos Malin till Koriander. Där slöt vi upp med Danne och Fille som var på 25års fest. Träffade en hel del kända nunor, blev ganska mkt tjat och lite dans innan vi begav oss hem till oss på efterfest. Fast först fick det bli ett depåstopp på baguettstället. Av nån anledning tyckte en viss person nog att jag inte skulle äta så mkt för halva mitt pålägg hamnade på golvet ist. Lyckades även ha sönder ett glas med en drink i så det såg ut som att någon spytt över hela mig :S
Förfesten förflöt och blev bakishäng i soffan framför reprisen av Hellners fantastiska kro... ehm, jag menar lopp ;P

Sen begav vi oss till Malin på te innan d blev ytterligare bakishäng uppe på P8.

Go dag d där!!

Nollephest

Nu har det dressats fint och varit glammigt. Nollephesten stod för dörren, karlstadseliten var såklart på plats för att fira alla nollor som tog det stora steget till att bli ettor. Priser delades ut och självklart ägde Joker scenen. Kvällen var kanon, var du inte där så missade du definitivt något. Var du inte där så säger jag tyvärr, det som händer på Nollephesten stannar på Nollephesten ;)
Säga kan jag dock att detta var inte slutet på denna fantastiska vinternollning. Snart kommer tackfesten som med buller och brak ska sätta the final touch och troligtvis skapa stora minnesluckor. Så kanske bäst att njuta av minnena medans man kan...


Joker, Årets Nollegrupp


Jag och min bordsherre Daniel


Malin med sin bordsherre Jesper


Jättekram till Lelle, Årets Nolla (kolla vad glad Mahyar är)


Ida var så glad så


Grabbarna grus


Julia och Patrick


Mirja och Gurra G


Bob och Danne

Haleluja

Julia spelar en underbar låt nu och jag ligger bara här i min säng och myser =)

Alla Hjärtans Dag idag, så dagen till ära hade vi middag här hemma, jag, Julia, Malin och Matte.. OCH vilken smaskig middag sen. Tacos såklart, bakismat =P Skönt väder idag också, alldeles perfekt för en liten promenad.

Igår var det planerat för utgång och med utgång kommer dem obligatoriska förförfesten, vilken föll på våran lott. Men denna förförfesten tappade snabbt ett för och vi stannade kvar hela kvällen tills vi styrde siktet mot stan, där vi möttes av en lång kö och en vakt som sa att vi inte skulle komma in. Så istället begav vi oss mot Elaines & C:o där det var födelsedagsfest även denna helg. Hade allt velat ut på krogen men det blev inte så tokigt ändå.

Kommer bli en hektisk vecka det här, massa som ska göras och fixas med men ingen tid. Det ordnar sig ju i slutändan ändå, det gör det alltid. På ett eller annat sätt. En sak vet jag redan nu; Det kommer bli en himla bra vecka det här =)

kvällskaffe

galet trött efter gårdagens bravader så nu bjuds det på kvällskaffe i det johansson-holmbergska residenset.
hade sjukt kul med nollorna igår, inte lika kul idag att sitta bakis och sälja nollephestbiljetter.

...frågan är bara hur sara mår idag...

soffligg

ligger här i julias soffa och känner mig lite som på bio, med julia i min soffa bakom mig. ja, gött med 2 så slipper man slåss (eller sitta alldeles för nära, kan ju få tjejbaciller).

idag har jag inte fått många knop gjorda.. eller jo, iofs har jag väl det men inte något som har vidare att göra med vad som borde göras (läs plugga på tenta och presentation).
Istället har jag
1. varit på en tre timmar lång föreläsning om ingenting. de tre m:en mobil, metro, matte kom då väl till pass
2. ätit lunch med sekreterarn
3. kollat personnummer på alla nya karlekoniter och kännt mig extra gammal
4. sprungit på möte
5. slösurfat lite och läst om federleys kvinnliga alter-ego ursula
6. tagit en tur på stan
7. bloggat

känns att jag är tillbaks i gamla takter igen. ganska gött med mjukstart ;)

imorrn blir det till att fira eller trösta, fest hur som helst


sambo

pluggar... med andra ord tittar på när julia springer runt och packar upp och känner mig i allmänt matkoma efter en superb korv stroganoff :P

haft en toppenhelg, bortsett från en ihållande förkylning efter en kanonveckas nollning och några dar i åre. massa födelsedagar att fira i helgen; carolyn, mathias, elaine, tove och sandra. så det var bara att fira ;)

ta tag i mitt liv snart kanske?!
sååå osugen på att plugga, mkt roligare att fortsätta med att titta på julia när hon irrar omkring.

RSS 2.0