Svarta faran

Nu ska rallykungen ge sig ut på vägarna... eller ja, först mjukstartar vi med att gå in till stan och hämta bilen hos mormor, vilket betyder hälsa på mormor i affärn, vilket betyder massa chit-chat =)
Sen bär det av till Uddevalla och stackarna i sjukstugan.

en tanke

3 dagar kvar, sen har jag två hem i Karlstad. Kan ju vara skönt om Julia snarkar extra högt nån natt... ;)

Dagens Bob

I väntan på att håret ska torka (men doooh, hårtårk, vad är det?!) och att mamma ska hänga med på promenad med Kanel (hunden är snötokig och jag flyger bara efter henne som en trasa) så sitter jag och läser aftonbladet och lyssnar på Come on undress me. Kom på att jag faktiskt har gått i samma dansgrupp som en av bandmedlemmarna. Lyssna och njut.

Dagens tips från aftonbladet; nya sexundervisningen med svt:s "Sex på kartan" och P3:s "Ligga med P3" och "Hångla i P3". Detta ska följas! =P


Vinterpromenad

Vart ute och rastat mamma och hunden nu.


Blev visst en lite frostskadad Kanel

Kom förresten att tänka på Saras och mormors samtal igår;
Sara: Vad brun du är, har du solat?
Mormor: Nejnejnej, sånt där finns ju att köpa på burk nu för tiden.

tisdag

Idag blev det sovmorgon till 13:15... dels för att jag kan, men mest för att fördriva tiden, finns ju inte så mycket annat roligt att göra.

Igår tog jag och Sara oss an mellandagsrean. Var svårt att hitta nåt bland reagrejorna och hålla sig borta från det ordinarie. Carlings levererade ju som alltid i alla fall, så där fyndades det ett par sköna, varma tröjor... var =)

Längtar rejält tillbaks till Karlstad och min säng nu. Kommer vara invalid efter 2 veckor här. Ajajaj

//Klagomuren

Sista 2010-SÖNDAG

Idag blir det nog en Sara-dag, om Sara tillåter förstås..... Men först some romance, fastnat framför en film.. =P
Happy ending this time hoppas jag

Mele Kalikimaka


Andra sittningen julmat... brrp. Gott är det ju i alla fall. I övrigt måste detta ju vara en av årets tråkigaste dagar. Alla affärer är stängda och kallt ute, orka hoppa i snön själv när alla är upptagna. Snart ska jag i alla fall till Maggan och sen blir det utgång. Ska bara ta lite fika först och sen låta maten sjunka...

Hittade lite kort från förra julen


Julafton, då blev det bad


Juldagen, då blev det hajk.. Jurassic Track

Hela förra julens låt; Mele Kalikimaka.. lalala, man blir ju så glad


God Jul

Ja, jag vet att klockan är över tolv men i familjen Johansson/Nordman är det fortfarande jul och jag måste ju passa på att önska er alla en riktigt God Jul!
Tänk att jag för ett år sedan var på midnattsmässa i en kyrka/lada någonstans i Stilla Havet =)

God Jul

Ja, jag vet att klockan är över tolv men i familjen Johansson/Nordman är det fortfarande jul och jag måste ju passa på att önska er alla en riktigt God Jul!
Tänk att jag för ett år sedan var på midnattsmässa i en kyrka/lada någonstans i Stilla Havet =)

Dan före Dopparedan!

Inte slått in mitt paket än :S Är kö till inslagningsrummet och jag har nr 6 verkar det som.
Var ute och handlade förut. Ska aldrig mer ge mig ut i affärerna dan före Julafton. Panik, total PANIK! Köerna ringlade sig långa som utrullat toapapper. Nejnej, detta var inte bra för julstämningen. Fick i alla fall tag på två julklappar.
Det blev till att ta igen mig i soffan när vi hade brottats färdigt på Överby. Sista 20 min av en Prinsessas Dagbok 2 var precis vad jag behövde. Sen blev det knäck-kokning för hela slanten. Namnamnam =P

Nu är det uppesittarkväll och jag hoppas självklart på storvinst. Skulle bli en fin julklapp =)

Freezing

Bir ju bara kallare och kallare ute. Tyckte -7 räckte imorse, men nejdå -11 är tydligen mycket bättre. Iskallt här hemma.
Vart och kollat tapeter idag. Ungefär så mycket jag hann göra, fattar inte vart timmarna tog vägen. Så en av minst tre viktiga saker som stod på dagens lista avbokade. Får väl göra nåt kreativt imorrn för att vrida tillbaka tiden en dag och bocka av resterande.
Tapeterna blev förresten beiga och vita.. färgen blev it. Jag hade att välja på fyra nyanser av vitt... tre av dem såg likadana ut, så jag valde den fjärde vit-vita. Good choice. Blir det dåligt är det ju bara att måla om... mörkbrunt kanske, har ju en hel hink i källarn :P

Imorrn bär det hemåt till lilla Vänersborg. 2 veckor, kommer klättra på väggarna, men det ska bli lite kul ändå. Bäst av allt, världens bästaste Sara kommer hem imorrn :D Aaaah

Dan före dan före dan före dan före dopparedan

Toppenstart på dagen, sen påminde Julia mig om dagens julkalender som grädde på moset =D

Dagens to-do; Bestämma tapeter och färg till väggarna. Svårt! Nån som vill hjälpa till?

Haha, skrattar fortfarande åt julkalendern, så jäkla härlig humor =)

Söndagsmorgon

Idag åker Julia heeem... snyyyft! Hur ska jag klara mig nu? Ojojojojojoj... får kolla på roliga videoklipp och skratta lite åt minnena tror jag. Den här snor jag rakt av Julle. Snöar ute förresten... NICE!


It's so fluffy I'm gonna die!!

Denna har hållt vårt humör uppe hela veckan, gissar att vi får tacka herr Olsson för detta.

Nu blir det nån film och lite mer kaffesurplande. Älskar Jul, alltid så mkt bra på TV. 4e ljuset är snart tänt ;D MYYYS!

Skiftesresa

Igår var det så dags för KarlEkons efterlängtade skiftesresa! Dock icke att förknippa med Klubben för inbördes beundran.. nej, vi vet att vi är bäst! ;)
Efter en lång väntan på vår chaufför och sålika tillträdande vice ordförande, mr Hogen himself, begav vi oss på tur ut i den till synes obebyggda vildmarken, den mytomspunna plats som i folkmun är mer känd som Hammarö. Efter diverse felkörningar i vår silvergrå Volvo, som mer kunde liknas vid en ångbastu på hjul, kom vi så fram till casa del Westlund, den minsta stuga jag nånsin sett... NOT! För att citera Gehlin "det märks ju att Alex aldrig har varit på konferens förr, man skulle lätt kunna rymma 20 styrelser därinne!". För intresseklubben fanns det även tillhörande utedass, inte för att det var ett måste, nejnej, det Westlundska residenset hade ett väl fungerande badrum, nej utedasset fanns där för att pappa Westlund ville uppfylla sin sons önskan om ett alldeles eget utedass =)

Åter till skiftesresan...
Det blev till att börja med hackande av diverse grönsaker och en stackars gurka fick agera måttstock för damernas intressen, innan även den gick till slakt. Därefter bjöds det på mat, en utsökt kombination av köttfärs, grönsaker, guacamole och bröd... namnamnam. Självklart var det underhållning efter maten, sånger om KarlEkon framfört av vår egen oooh så sköna manskör Les très Päronsodas (eller som Alex säger "Trocaderos") .. con les dos Hallonsodas. Grabbarna levererade big time och tog brudarna med storm!

Lekarna avlöste varandra, charader, snöbollskrig, you name it! För de minsta pojkarna blev det till slut för mycket av de roliga och lille Alex tog en liten tupplur på min, uppenbarligen, mycket mjuka axel. Han måste ha sovit riktigt gott för jag hittade lite dreggel på tröjan när han vaknat till liv igen. Efter det var min högra axel paxad för resten av kvällen och den vänstra lånade Alex gladeligen ut till the Jonas brothers.
Här följer några av kvällens citat, tillägnade tillträdande mr Näringsliv:
"Bob, jag är ganska mammig av mig... fan Bob, jag måste bli mer manlig!"
"Linnéa, jag vet att detta kan missuppfattas, men kan jag få boka ditt ena bröst att sova på inatt?"
Resten låter vi vara osagt.

Avgående herr näringsliv försökte även ha ihjäl tillträdande fröken ordförande. Lyckligtvis slutade historien bra, dock fick några stackars hjärnceller sätta livet till samt diverse blåmärken som vittnar om Arnanders beryktade "döds-snurr". Let's Dances dödslyft kan slänga sig i väggen. BIG TIME!

När kvällen var på topp, och alla vet ju att man ska avsluta när man är på topp, pälsade vi på oss, tog oss till den lilla bilen och rullade hemåt igen, humöret på topp, allt var tipptopp, och lät den fallande snön sudda ut våra spår och allt som skvallrade om våra äventyr i den lilla ombyggda vedboden någonstans i sagolandet Hammarö.

Men hallå eller

Man kan ju tycka att det någon endaste gång kan vara ett lyckligt slut i de där filmerna, men icke! Vaför varför varför?!? Nej är det så här på riktigt så kan man ju verkligen undra vad meningen med livet är! Suck suck trippelSUCK!

Yeyy

Nähä, så istället för att gå på bankett sitter jag hemma i soffan med en kopp te. Inte fel det heller, jag får ju pepparkakorna för mig själv :P

Hoppas på en go middag med Julle och Johanna imorrn istället och en helfestlig utgång. Gäller ju att prioritera ;)

KEY-dagen

Ska sörpla i mig de sista dropparna kaffe nu och göra mig iordning inför en dag i KarlEkons monter, där jag ska spendera tiden och förhoppningsvis tjata med lite folk, annars lär ju Julia och Jonas bli tokiga på mig. Det är nämligen KEY-dagen idag, så vad gör man inte för att ställa upp för sin förening =)
Laddade med en myskväll igår och massa massa sömn så nu är jag fit for fight!
Ikväll blir det så bankett och massa skoj, ser riktigt fram emot det! Vilken tur att jag var så duktig på att gå i fylleglasögonen så att jag vann biljetter till mig och Julia inför ikväll ;)


anar att vi kommer vara så här festliga ikväll också

Lusse lelle

Sitter hemma för andra dan och börjar verkligen klättra på väggarna nu... nästan så jag överväger att leta mig ner till tvättstugan. Eller så hämtar jag täcket och lägger mig ned på soffan en stund till... Mmm.. svårt val.

Var på väg till apoteket igår och påminde mig själv att jag, innan jag gick hemifrån, tänkt att idag ska jag köpa lussebullar till mig och Julia! När jag så gick förbi bageriet kunde jag verkligen inte förstå varför jag, denna helt vanliga måndag, skulle lyxa till det med lussebullar, dessa stora, gula, saftiga, saffransdoftande underverk med de obligatoriska pilla-bort-russinen i var ände... Muuuums! Varför skulle jag lyxa till det just idag?! Jag viftade därför bort tanken och tänkte att jag sparar de där lussebullarna till helgen istället. Tror ni inte att när jag väl kom hem igen började svära lite smått för mig själv då jag kom på vilken dag det var; den dan när det mer än nåt annat är rättfärdigat att gå förbi stans bageri för att inhandla ett par lussebullar.



Det är då jag önskar att jag bott kvar på gamla personal i Lindvallen med bageriet bara några minuter bort...

Julia kom hem nu, jag är sällskapssjuk, jag vill ha en kram!

Tisdagstok

Idag har pappa Martin varit i farten.. no words needed, mer än att han t.o.m. är värre än Valle!!

Tummen Upp!

Betyget på helgen, yes indeed.

Träffade bl.a. ett par norskar som kunde både sin Macken och Ronny & Ragge.

Efter ett par långa nätter och en seg dag varvar vi nu ner med allsång, glögg och lite (läs överkonsumtion av) pepparkakor.


Bob and Jules goes pepparkaksblues

Trudelutt

Kunskap, glädje.. och så lite Tango!

Kunskapen får vi framför På Spåret ikväll och hann med både gädje och en sväng om med tango igår. Bäddat för en superhelg detta!

Dagens Johansson/Nordman

Efter några dagar semester med hjärnan i OFF-mode, ska jag snart bege mig hemåt igen, mot kylan och bort från snön. Den ekvationen går inte riktigt ihop och jag önskar att Vänerkanonerna söker sig uppåt Karlstad. Mer snö åt folket!

Valle går just nu och predikar över allt från snabbmakaroner till preventivmedel. Han har en himla massa att säga, kanske skulle anmäla honom till nya Fråga Olle.

Var ute med hunden förut. Lite besviken blev jag allt på henne när hon vägrade ge mig (läs lillebror) chansen att använda de nya bajspåsarna med dödskallar på. Kunde ju givit lite nöje till hela proceduren; dels att se Samuels äckel-dans när ham plockar upp skiten och dels att se den i lyxförpackning. Min förfrusna lillebror kunde ju fått värma händerna på köpet. Men icke. Nu pryder de oanvända(!!) påsarna kylskåpsdörren i väntan på bättre tider...

RSS 2.0