Självklart

låste jag mig ute idag, eller rättare sagt glömde nycklarna hemma imorse. Så går det när man har sambo och blir lätt glömsk. I övrigt dunkar mitt huvud, ajajaj. Fick förresten in en fin panslap igår *stolt*

En liten favorit i repris...


för den ultimata orala tillfredsställelsen

Nu drar vi på teambuilding och sen ut i Karlstadnatten

Totalt kalas

Känner redan nu att jag inte kommer kunna röra mig imorrn.. hur går det ihop med team-building tro?! gonna find out the hard way

Idag måtte mamma min vara stolt över mig, stenhård träning med zumba som avslut. Skitkul, skitjobbigt, totalt noll koll men så länge man rör sig och känner att det tar så wtf. Kommer garanterat bli fler ggr, men inte imorrn, imorrn ska jag inta amöba-position.

Var på systemet idag, halvt för egen räkning, för första gången på evigheter. Vad hände där egentligen?!? Nolletider närmar sig, det märker jag det.

Ska försöka ta mig upp till Kp för lite vass tröjtryckning... fast helst skulle jag bara vilja ligga i en skön soffa nu och bara må gott. Ah, vafan, det här blir kanoners, week of awesomeness continues..!

Awesome Bob's Day continues

Det blev en kanondag, jag visste väl det :) Kan inte bli annat än awesome en sån här dag! =)

Riktigt nice avslutning med klassen, lärarna och uppdragsgivarna aka Anna-Stina och Elina. Mingel och öl på Dotank för att sedan fortsätta till LLA där det blev en spännande match mellan FBK och DIF. Får väl gratulera Rogge också som tippade rätt ;) Jag var nöjd, speciellt som jag fick mig en kopp kaffe däruppe på de svindlande höjderna. Det blev några slagsmål också, testosteronstinna grabbar kan inte annat än att visa kärlek på plan.

Avrundar med soffhäng deluxe. Imorrn börjar week of awesomeness på allvar! ;D


Min sverigepremiär på hockeymatch

Awesome Bob's Day!


Today's gonna be fun, fun, FUN!! =D

mot helgen

som vanligt på språng, men har alltid tid för ett litet inlägg.

igår var det bio med jocke. förstår inte varför han klagar över filmen vi såg, det var ju han som valde... blev iaf änglagård 3, bättre än förväntat och mycket skratt. det var vi och pensionärerna. spontanbio is the shit! det roligaste var nog ändå innan bion när jocke berättade att hans nolla trodde att vi var ihop. HAHAHA, dagens höjdpunkt! lite komiskt...

nu ska jag sätta fart med kaffet så jag orkar släpa mig till sats så jag hinner hem igen och duscha innan jag ska till skolan och presentera, äta korv, dricka öl, gå på hockey och hoppas att elin drar in lite cash! ser fram emot en fullspäckad dag med vårt lilla gäng! =) sen är det tre hela dagars freedom!


på språng

Presentationen är gjord, jag har egentligen inte tid att sitta här men tidsoptimisten i mig säger att det är luuugnt, as always! ;)
Nu blir det nygammal presentation imorrn sen hockey. Håller tummarna för att Elins bet går in!

Nu må jag ila, random bio next på tur!

Shooooes

Skor är alla kvinnors våta dröm, för allt som står i tidningen är ju faktiskt sant. Kolla in den här artikeln. Klockrent!


Dreglar floder.. HAHA

Nu sätter vi sex på kartan på Verkstadsgatan

Nu har Julle och jag kollat på UR:s nya sexualundervisningsfilm och som vi skrattade och vilka miner vi gjorde, var nog 1000st på en gång. Underbart. Kvällen är räddad!

Klirr, pack, slurp

Julia sitter och provdricker ur sin gigantiska tekopp inför vår veckolånga bartömning som drar igång på fredag :P

Ser så mycket fram emot helgen.. eller skulle kanske säga onsdag eftermiddag. Tre dagar, sen är arbetet är inne och presentationen klar, det ska bli så skönt att äntligen gå i mål!

I övrigt förstår jag inte alls vad som händer runtomkring mig just nu. Allt är så ovisst så jag bara vill skrika rakt ut! Klarspråk for fuck's sake!

On the move

Onsdag - dagen då flyttkartongerna började fyllas med köksprylar.

Sitter och tittar på MTV, pogram om plastikoperationer gone uuuuuuh! Ganska komiskt att se vad folk gör för att se bra ut, ganska tragiskt att de ser ut som skit efteråt. Eller var det tvärtom...

Nu var det så dags!

Ja nu var det verkligen på tiden, nu är det på tiden! Nytt blogginlägg, illa att det tagit så här länge för mig att orka plita ihop någonting. Har väl inte varit på humör gissar jag, mycket som rör sig i huvudet just nu...

Birte och Tash var här i helgen, big big like!! =D Tänk att det gått ett helt år sen vi var ute den där kvällen, sen jag satt på Tashs säng och såg henne packa sin väska... och tänk att det var ett helt år sedan jag vinkade hej då till Birte på flygplatsen på Big Island. Nu var det på Verkstadsgatan jag vinkade hej då istället, stor kram och några senimentala ögonblick... suck :/ Varför var det tvunget att ta slut så snart?! Ska börja spara ihop pengar nu så jag kan resa runt och träffa alla de som fyller mitt hjärta igen. Japan och Australien står först på tur på "big travel" listan.

Annars blir det mest rapportskrivande om dagarna. Går i vågor men idag har det gått bra för mig och Elin. Ibland mycket lättare att bara vara två stycken. Kreativ is the word of the day!

Woooo... var ju och tränade idag, tog mig an gymet efter en månads uppehåll. Vad duktig jag kände mig. Tur att jag fick hjälp av Jocke att släpa mig dig, tror egentligen ingen av oss hade klarat det själv ;P Hehe

Nu blir det quality time med min kära sambo, vi firar snart 1 år tillsammans, det är kärlek det! ;)

Bob is back in town

Äntligen tillbaka :D
Efter en tågresa som var som en mindre bastuvistelse. Jag brukar gilla att åka tåg.. och okej att det hellre får vara lite för varmt än iskallt.. men hallå, jag kände ju inte för att näcka där på tåget liksom, nån gräns får d ju vara ;)

Härligt att komma hem till ett tomt kylskåp, sånär som på lite öl, dricka, äcklig rödbetssallad och ett paket smör. Tur att det fanns lite kaffe och nudlar iaf. Lyx!! Blir till att ta en tur till Haga sen tror jag bestämt.

Försöker packa lite inför flytten. Det blir mest kaos och ser ut som att det bara blir mer och mer saker. Vart kommer allt ifrån?!? Mitt rum ser just nu ut som ett bombnedslag, ja värre än vanligt! Tur att inte Julia är hemma, då skulle hon väl avlida på plats... och det vill vi ju inte! Så ska snabbt ta itu med oredan.

Nä, dags att sätta lite fart här.

Gott Nytt 2011

Nytt år, nya möjligheter, ny lägenhet.. men lite gamla vanor är allt sköna att ha också ;)

För att fortsätta på spåret ska jag och Frida kolla film strax; New Moon it is!Blev ingen New Moon, men Surf's up och en härlig tupplur var ju inte heller fel. Kan inte fatta att jag är så trött, sovit mer än jag varit vaken de senaste dygnen. Lika bra att ladda upp inför kommande veckor.
Nu blir det Patrik 1,5, underbar film =P

RSS 2.0