Windsor

So, we're finally here in Windsor, Ontario. Här tar det inte VISA, inte ens bankomaterna, de s.k. ATM's. Men hittade iaf två affärer som tog VISA, men inga cash-outs tyvärr =/ så vi är lite panka. Imorrn är det söndag och på måndag är det labour-day eller vad d nu hette, helgdag iaf, så får väl klara oss till tisdag.

Trivs bra so far, alla är riktigt nice. Malins kommentar till TVn igår är ju oslagbar "men, de har ju inte text här"

Andra Malin-kommentarer idag har t.ex. varit "he's going nuts" (om en svart söt ekorre med en nöt mellan tänderna).. därefter var hon allt stolt över att ha dragit sitt första engelska skämt.

Har jag nämnt att det är varmt och skönt ute, ungefär som att åka till Grekland, fast Canada ;D SweeT! Nu ska jag sova, fick självklart mittenrummet, eftersom jag helst ville ha ett i utkanten ;) men i don't care, as long as it's my own =) pratat en himla massa engelska idag alltså. Imorrn kommer den siste familjemedlemmen från UK, tror han heter Jonathan.

Ska lägga upp lite bilder nån dag!

Sweet dreams =)

//Bob.

Kommentarer
Postat av: mamma

Hejsan! Kul att höra att du har det bra. Men det var ju bra att du har ett mitten rum, hoppas att det är två =¤ som vaktar ditt rum när du sover `).

2009-09-07 @ 07:29:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0