Dagen

Så var vi till den omtalade familjen Hiltons hotell idag. Otroligt vackert hade de ordnat, med en egen lagun. Eller egen och egen, stränderna är för allmänheten så in klampade vi. Fick syn på bl.a. en rocka och en havssköldpadda som simmade omkring där bland badgästerna. Såg även några akvariefiskar där i plurret. På andra sidan lagunen hade de delfiner inhängnade som hotelgästerna kunde få betala för att få bada med (pappas kreditkort, eller vad tror du). Himla fina är delfinerna ändå, blev massa foton tagna där. Imorrn drar vi nog på delfin/val-safari tror jag, tyvärr utan pappas kreditkort...



Idag var även dagen för den efterlängtade svensk-tyska middagen. Det blev en salig blandning men köttbullarna, the swedish meetballs, var nog det bästa och mest omtyckta på bordet (såklart!). Blir stenhård workout imorrn för att förbränna alla kalorier som vi inte lyckades äta oss runt. Maten serverades till hula-hula dans, bastkjolarna var på men vi hittade tyvärr inga kokosnötter så det fick bli bikini istället.

Surfandet igår var riktigt skoj, men ack så jobbigt för otränade mig. Wohoo, vilken fart man fick :D Idag har jag goa märken på höfterna efter att ha legat på brädan, misshandelsoffer tro?! Men det var det värt! Sen blev det en udda kväll på en random pub någonstans i ingenstans. Så kan det gå, trodde att pubarna i semesterparadiset skulle vara öppna längre än till tio men icke, så som sagt, puben någonstans i ingenstans fick det bli.

Imorrn ska vi sova på stranden, namnet på stranden vågar jag inte ens försöka mig på, allt heter väldigt konstigt och låter ganska lika på det här stället. Ska bli kul iaf, att somna till valarnas sång (eller kanske myggornas...).

Pratade nyss med en kompis som är på Nya Zeeland. Hennes klocka var iofs en timme efter min klocka, men en dag före. Weird! Det betyder att hon kommer fira nyår först av alla medan vi kommer fira sist av alla. Vi kan ju alltid passa på att fira lite under varje klockslag den dagen, en skål för varje tidszon ;D
Vi ska åka till Hilo under nyårsdagen, som ligger på andra sidan ön. Där blir det nog mest till att strutta runt i naturen och klicka foton som värsta Kalle Anka. Sen drar vi t illbaka hit och festar på multinationellt vis!

Passar på redan nu att önska alla ett Gott Nytt År! =D

Kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0