badat i regnet

idag tog vi oss en tur till Skräckland för att njuta av sol och bad denna gööörheta dag. Varmt i vattnet var det, absolut varmast hittills. Tänk att det kan bli så skönt i en så stor sjö =) Tråkigt med alla drunkningsolyckor som varit bara.
Vi simmade ut till en liten klippa och satt där och plaskade en stund, gött gött! Sen smaskade vi jordgubbar. Andra doppet började det regna, spöregna! Så vi satt kvar i plurret. Agnes var snäll och la en handduk över väskan innan hon hoppade i... innehållet blev ju inte lika blött då iaf. Men blött var det! Handduken kunde vridas ur big time! Handduken i väskan kunde också den vridas ur. Regnet som kom var riktigt kraftigt och det sved till varje gång en av de stooora dropparna slog i huvud och axlar. Riktigt hä'rligt måste jag ändå säga att det var att bada i regnet. När man dök under ytan lät det ungefär som att någon poppade popcorn =D

När vi lekt färdigt tog  vi vägen om stan och satte oss på Nordfeldts för en kaffe och ostmacka =P Smaskelismask! Nu sitter jag inne i soffan, helt utslagen av värmen. Den tilltänkta joggingturen kan jag vinka goodbye, ska sitta å svulla i soffan istället ;) Haha!

Kommentarer
Postat av: Zäde

Mysigt igår på Pråmen. Vi får ta fler sådana kvällar i sommar vi tjejer=)

2009-07-05 @ 17:24:37
URL: http://zade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0